Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Zirgu stallis „Ekvi“

 

  • Pasākuma norises vieta: Carnikavas novads, Rasas (Eimuri)
  • Pasākuma norises laiks: 12:00 - 14:00
  • Pasākuma apmeklētāju skaits: 30 personas

 

Pasākuma programmas apraksts:

Jums būs burvīga iespēja apmeklēt zirgu stalli Ekvi, kurā norisinās ne tikai atpūtas izjādes, bet trennējas arī jāšanas skolas audzēkņi. Uzņēmums būs priecīgs Jums izrādīt saimniecību, demonstrēt jāšanas skolas audzēkņu iemaņu paraugdemostrējumus. Protams, varēsiet pabarot dzīvnieciņus un izveidot atmiņā paliekošas fotogrāfijas, iegūt jaunas zināšanas par dzīvnieku kopšanu un uzturēšanu. Neskartā daba un apkārt valodošais miers Jūs apburs, dzīvnieku klātbūtne iepriecinās, bet laiks ko pavadīsiet šajā draudzīgajā saimniecībā kļūs neaizmirstams. Būsiet mīļi gaidīti ciemos š.g. 4.maijā, no plkst. 12:00-14:00. 

 

Registreties