Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Melnā Piektdiena: Uzzini visu par šiem Iepirkšanās svētkiem

2023-09-24

Melnā Piektdiena? Totālā izpārdošana?

Wow, kas ir Melnā Piektdiena?

Melnā Piektdiena ir aizsākusies ASV 1920. gadā, tādējādi atzīmējot Ziemassvētku sezonas atklāšanos pēc aizvadītas Pateicības dienas. Ar katru gadu Black Friday sāk pārņemt pasauli ar vēl lielāku jaudu.

Tiek pieņēmtas divas versijas kā radusies Melnā Piektdiena:

  1. Grāmatvedības apzīmējumi no 1869. gada, kur sarkanas tintes krāsa apzīmēja izdevumus, turpretī melna krāsa – ienākumus. Un zīmīgi, ka melnā krāsas tinte sāka parādīties vairāk tieši pēc Pateicības dienas.
  2. Milzīgs tūristu pūlis, kas devās uz futbola maču, pēc tam devās arī iepirkties, tādējādi rosinot milzīgu kustību ASV. Policisti šo tūrsitu aktivitāti iesakuši par Melno Piektdienu.

 

Melnā Piektdiena norisinās novembra mēneša ceturtajā piektdienā, bet šo dienu uzskata kā laiku, kad cilvēki sāk iegādāt dāvanas saviem mīļajiem, ko likt zem Ziemassvētku eglītes un dāvināt Jaunā gada mijā.

 

Melnā Piektdiena Latvijā

 

Melnā Piektdiena, kas sākotnēji kļuva populāra Amerikas Savienotajās Valstīs, ar laiku ir kļuvusi par globālu iepirkšanās ķēdi, kas iecinīta arī Latvijā. Lai gan Latvija ir maza, cilvēki arvien aktīvāk iesaistās Melnās Piektdienas akcijas piedāvājumos.

Melnā Piektdiena oficiāli sāka ienākt Latvijas tirgū pēc 2010. gada, kad vairāki lieli interneta veikali sāka piedāvāt īpašus atlaižu piedāvājumus un izpārdošanas akcijas pēc Amerikas Savienoto Valstu piemēra.

Pirmie solītie piedāvājumi bija saistīti ar elektroniku, apģērbu un sadzīves tehniku.

Melnā Piektdiena Latvijā ir kļuvusi par iepirkšanās notikumu, kas ir aktuāla katram Latvijas iedzīvotājam. Melnā Piektdiena ir mainījusi iepirkšanās paradumus un uzlabojusi gan tradicionālo veikalu, gan interneta tirdzniecības attīstību. Melnā Piektdiena ir gaidīts notikums Latvijas tirdzniecībā.

Šogad sev izsapņotās lietas par lieliskām cenām varēsi iegādāties Novembra pēdējā piektdienā, 24. novembrī!

 

Kā laicīgi sagatavoties Melnās Piektdienas izpārdošanai?

 

Melnā Piektdiena var būt lieliska iespēja iegādāties sev nepieciešamos produktus par izdevīgām cenām, tomēr lai šī izpārdošana būtu patīkama un izdevīga, ir svarīgi laicīgi sagatavoties.

Lieliska dāvana ir sagatavojusi sarakstu, kā sagatavoties Melnajai Piektdienai:

 

  1. sagatavo kopējo budžetu – nosaki maksimālo summu, ko esi gatavs tērēt Melnajā Piektdienā. Izplānots budžets saglabās kontroli pār saviem izdevumie
  2. plāno iepirkumu sarakstu – Izveido sarakstu ar precēm, ko vēlies iegādāties Melnajā Piektdienā, Tas palīdzēs izvairīties koncentrēties uz būtiskākajiem pirkumiem;
  3. seko akciju un atlaižu paziņojumiem – pirms Melnās Piektdienas sākuma seko veikalu un interneta veikalu reklāmu un sociālo mediju kontiem, lai uzzinātu par aktuālajām akcijām un atlaidēm;
  4. pēti cenas iepriekš – izpēti cenas iepriekš, lai varētu noteikt, vai piedāvājums Melnajā Piektdienā ir patiesi izdevīgs. Papildus vari izmantot salīdzināšanas mājaslapas un cenu salīdzināšanas rīkus;
  5. izmanto atlaižu kodus – daži veikali piedāvā atlaides kodus lietošanai Melnajā Piektdienā. Pirms pirkuma pabeigšanas pārbaudi, varbūt kādā e-pasta ziņojumā ir noglabājies atlaižu kods;
  6. saglabā un ievēro drošību – kad iepērcies tiešsaistē, pārliecinies, ka lieto drošu interneta savienojumu un apmeklē oficiālas mājas lapas. Neiekļūsti krāpnieku nagos;
  7. iegādājies ilgtermiņa preces – izmanto atlaides iespējas, ietaupi līdzekļus un apsver iegādāties preces, kas ir ilgtermiņa lietošanai, piemēram, apģērbu, apavus, sadzīves preces un tehniku;
  8. atceries par ilgtspēju – iegādājies preces Melnajā Piektdienā, kas saglabās preces ilgtspēju, kvalitāti un iespēju preci lietot atkārtoti vairākkārt.

 

Ilgtspējīga iepirkšanās Melnajā Piektdienā

Ilgtspējīga iepirkšanās un izpārdošanas ietekme uz vidi ir svarīga, ņemot vērā paātrinātu patērētāju un uzņēmumu aktivitāti akciju dienās. Ar pareizu izvēli, informētību un uzmanību uz ilgtspēju mēs varam mazināt negatīvo ietekmi un veicināt vides aizsardzību, vienlaikus joprojām izbaudot iepirkšanās prieku un piedāvājumus.

Izvēloties ilgtspējīgi ražotas preces, var samazināt šo oglekļa pēdas ietekmi. Vietējo produktu iegāde var samazināt transporta attālumu un emisiju, savukārt izvēloties produktus no uzņēmumiem, kas ievēro vides aizsardzības standartus, var veicināt ilgtspējīgu ražošanu.

Uzņēmumi, kas rūpējas par ilgtspējību, var ietekmēt pozitīvu vidi. Šo uzņēmumu piedāvājumu klāstā atradīsi ilgtspējīgas alternatīvas, piemēram, pārstrādātas vai bioloģiski pārstrādājamas preces. Ilgtspējīgs mārketinga pieeja var veicināt patērētāju apzinātību un izvēli, veicinot vides aizsardzību.

 

Lieliska dāvana Melnās Piektdienas piedāvājumi - atlaides visam!

 

Lieliska dāvana piedāvā lielisku iespēju – iegādājies dāvanu Melnajā Piektdienā un izmanto dāvanu karti jebkurā laikā 12 mēnešu garumā. Lieliska dāvana aicina arī izmantot iespēju iegādāties dāvanu kartes ar atlaidi līdz 60%. Melnajā piektienā gaidāmas atlaides visiem piedāvājumiem!!!

Kopā aplūkosim labākos Melnās Piektdienas piedāvājumus Lieliska dāvana sarakstā!

SPA atpūta un masāžas

SPA atpūta un masāža ir populāri veidi, kā rūpēties par savu fizisko un emocionālo labsajūtu.

Šie atpūtas veidi piedāvā dažādas procedūras, kuras palīdz mazināt stresu, uzlabot ādas stāvokli un veicināt vispārēju relaksāciju.

Meklē Lieliska dāvana piedāvājumu klāstā:

 

 

Aktīvā atpūta – šaušana un izjādes

Šaušana un izjādes ir aktivitātes, kas attīsta mērķtiecības prasmes un nodrošina izklaidi, izaicinājumu un atpūtu. Gan šaušana, gan izjādes veicina adrenalīnu, uzlabot koncentrēšanos un attīstīt precizitāti, apvienojot pārdomātu pieeju un atbildību. Šaušana ir prasme precīzi mērķēt un trāpīt mērķi ar ieročiem, piemēram loku vai šaujamieroci. Izjādes var palīdzēt uzlabot koncentrēšanos, koordināciju un mērķtiecības prasmes.

Lieliska dāvana piedāvājumā:

 

 

Ūdens piedzīvojumi

Ūdens piedzīvojumi sniedz daudzveidīgu un aizraujošu iespēju izbaudīt ūdens atpūtu un dabas skaistumu. No aktīvām ūdens sporta aktivitātēm līdz mierīgām ūdens izjūtām. Ūdens piedzīvojumi sniedz iespēju izjust brīvību un aizmirst par ikdienas steigu, baudot mirkli uz ūdens un jūtot siltus saules starus uz ādas.

Lieliska dāvana ūdens piedzīvojumu iespējas:

 

 

Skaistumkopšana

Skaistumkopšana ir plašs un daudzveidīgs process, kas ietver rūpes par ārējo izskatu, ādu, matiem un nagiem. Tas ietekmē ne tikai ārējo pievilcību, bet arī personisko pašsajūtu un uzticību. Skaistumkopšana ir līdzeklis, kas ļauj izpaust personīgo stilu un rūpēties par sevi, veidojot kopējo labklājību.

Lieliska dāvana piedāvā parūpēties par savu labsajūtu, izvēloties labākos skaistumkopšanas piedāvājumus:

 

 

Gardēžiem

Gardēži izprot un novērtē garšas nianses, izpēta dažādus ēdienu veidus, tehnoloģijas un sastāvdaļas. Gardēži interesējas par kulināriju, ēdiena izcelsmi un gatavošanas tehnikām. Cieni un baudi ēdienu kā daudzveidīgu kultūras izpausmi un garšu piedzīvojumu.

Lieliska dāvana gardēžu piedāvājumā atradīsi:

 

 

Braucieni un atpūta Latvijā

Latvijā iespējam iepazīt dabu, kultūru un piedzīvojumus. No dabas brīnumiem līdz kultūras pasākumiem un aktīvai atpūtai. Latvijā atradīsi iespējas, kur atpūsties, iepazīt jaunus vietējos piedāvājumus un baudīt dažādās sezonas priekšrocības. Izvēlies atbilstošāko aktīvai atpūtai, sākot no velosipēda tūrēm pa valsts ceļiem un takām līdz ūdens sportam ezeros un upēs, turpretī ziemā izbaudi – slidošanu un slēpošanu.

Izbaudi aktīvo atpūtu Latvijā ar Lieliska dāvana piedāvājumiem:

 

 

Lieliska dāvana aicina laicīgi izvēlēties atbilstošākos pirkumus Melnās Piektdienas akciju piedāvājumā.

Izvēlies gan iespēju palutināt sevi ar patīkamu ķermeņa procedūru, gan iepriecināt ģimeni ar aktīvu izklaidi Latvijā.

Melnā Piektdiena: Ne Tikai Izpārdošana, Bet Arī Kultūras Parādība

Melnā Piektdiena ir kļuvusi par iegādāšanās svētkiem, kas ir iecienīti visā pasaulē. Latvijā šis notikums ir ieguvis īpašu nozīmi, jo cilvēki arvien vairāk iesaistās šajā izpārdošanā, meklējot labākos piedāvājumus.

  • Vēsturiskā Perspektīva: Melnā Piektdiena sākotnēji bija ASV tradīcija, kas atzīmēja Ziemassvētku sezonas sākumu. 🎄
  • Latvijas Tirgus: Pēc 2010. gada šis notikums sāka iegūt popularitāti Latvijā, mainot iepirkšanās paradumus un veicinot tirdzniecību. 🛍️

Kā Sagatavoties Melnās Piektdienas Izpārdošanai?

  • Budžeta Plānošana: Nosakiet maksimālo summu, ko esat gatavs tērēt.
  • Iepirkumu Saraksts: Izveidojiet sarakstu ar precēm, ko vēlaties iegādāties.
  • Cenu Pētīšana: Pirms izpārdošanas sākuma izpētiet cenas, lai noteiktu, vai piedāvājums ir patiesi izdevīgs. 💰

Melnā Piektdiena ir lieliska iespēja iegādāties dāvanas saviem mīļajiem vai pat sev. Tomēr, lai izbaudītu šos iepirkšanās svētkus pilnībā, ir svarīgi sagatavoties. Tāpēc izmantojiet mūsu padomus un gatavojieties Melnās Piektdienas izpārdošanai jau tagad!

Atpakaļ