Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
Pašapkalpošanās
Izlase

Iedvesmojošas Ziemassvētku Dāvanas Pāriem

2023-09-05

Ziemassvētku dāvanas pārim

Ziemassvētki ir laiks, kad mēs vēlamies iepriecināt savus tuviniekus ar īpašām dāvanām. Šajā blogā tiek piedāvātas dažādas dāvanu idejas pāriem, sākot no relaksējošām SPA un masāžas sesijām līdz aktīvām atpūtas iespējām un romantiskām vakariņām. Uzziniet, kā padarīt šos Ziemassvētkus neaizmirstamus un pilnus ar mīlestību! Labākās piedzīvojumu dāvanas pārim atradīsiet šeit.

Ziemassvētku dāvanas pārim

Esam apkopojuši piemērotākās dāvanas, ar kurām patīkami pārsteigt pārus šajos Ziemassvētkos!

 

SPA un masāžas

Patīkama relaksācija divatā ir brīnišķīgs atpūtas veids, kas ļaus mīļotajiem pavadīt vairāk laika kopā un sekmēs attiecību nostiprināšanos, kā arī sniegs ilgstošu labsajūtu. Izvēlieties tīkamāko variantu – dažādi SPA rituāli pāriem, pilna ķermeņa masāžas, aromterapijas, īpašas SPA programmas, jutekliskas masāžas u. c.

 

Nakšņošana

Dāvājiet pārim brīnišķīgu iespēju atpūsties skaistākajās Latvijas, Lietuvas un Igaunijas muižās un viesnīcās – nakšņošana greznā vēsturiskā muižā vai elegantā viesnīcas numurā – tas būs lielisks piedzīvojums, kas paliks atmiņā vēl ilgi. Elegantā Sventes muižas atmosfēra, lauku romantika Piena muižā, burvīgas brīvdienas Tartu viesnīcā, nakšņošana koku galotnēs un daudz citu atpūtas iespēju.        

 

Gardēžiem

Lieliska izvēle pāru dāvanai būs kāds piedāvājums no mūsu gardēžu kategorijas – romantiskas vakariņas ir brīnišķīga dāvana, ar ko palutināt pāri. Plašas izvēles iespējas – restorānu dāvanu kartes, pikniks brīvā dabā, vīna degustācijas un daudz kas cits, atliek vien izvēlēties piemērotāko variantu.  

[Template2GiftsScroller:2607,6550;6821,6102,2123,5951,6339,6822,7801,2032,1283,7165,7510,2508,7507]

 

Aktīvas dāvanas

Ja pārim patīk aktīvā atpūta, tad viņi noteikti priecāsies par kādu no dāvanām, kas sniedz spilgtas emocijas un neaizmirstamas atmiņas. Mēs piedāvājam plašas izvēles iespējas daudzveidīgiem piedzīvojumiem – elpu aizraujošs lidojums gaisa balonā, izjādes ar zirgiem gar jūru, klinšu kāpšanas nodarbības, šaušana, deju nodarbības u. c.  

 

Jautras dāvanas

Mūsu jautro dāvanu kategorijā atradīsiet ļoti daudzveidīgas izklaides iespējas, kas dāvās pārim neaizmirstamus mirkļus – kino apmeklējums, romantiskas vai erotiskas fotosesijas, izaicinoši kvesti, interesantas ekskursijas, aizraujoši braucieni ar kartingiem u. c. 

 

Pārsteidziet savus draugus, radus, kolēģus šajos Ziemassvētkos, dāvājot tiem spilgtas emocijas, skaistas atmiņas, mīlestības pilnus mirkļus un neaizmirstamus piedzīvojumus!

Neaizmirstiet pievienot savai dāvanai arī kādu skaistu apsveikumu!

 

Izvēlieties Ideālu Ziemassvētku Dāvanu Pārim

Ziemassvētki ir īpašs laiks, kad mēs vēlamies iepriecināt savus tuviniekus un draugus. Bet kāda dāvana būtu ideāla pārim? Šajā rakstā mēs piedāvājam dažādas iespējas, kas noteikti iepriecinās jūsu mīļotos.

SPA un Masāžas: Relaksācija Divatā

  • Aromterapijas sesijas
  • Pilna ķermeņa masāžas
  • Jutekliskas masāžas

SPA un masāžas ir viens no populārākajiem veidiem, kā pavadīt kvalitatīvu laiku kopā. Tas ne tikai palīdzēs atpūsties, bet arī stiprinās attiecības un sniegs ilgstošu labsajūtu. 🌿

Nakšņošana: Romantika un Atpūta

  • Nakšņošana vēsturiskās muižās
  • Elegantās viesnīcās
  • Koku galotnēs

Nakšņošanas iespējas ir lielisks veids, kā izbaudīt mīlestības pilnus mirkļus un atpūsties no ikdienas stresa. 🌙

Gardēžiem: Kulīnārie Piedzīvojumi

  • Romantiskas vakariņas
  • Vīna degustācijas
  • Pikniks brīvā dabā

Ja jūs un jūsu partneris esat īsti gardēži, tad šīs dāvanu idejas būs īpaši tuvas jūsu sirdij. 🍷

Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties relaksējošu SPA sesiju, romantisku nakšņošanu vai aizraujošu piedzīvojumu, galvenais ir padarīt šos Ziemassvētkus neaizmirstamus un pilnus ar mīlestību. 🎄

Atpakaļ