Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Izvēlies Ideālo Ziemassvētku Dāvanu Vecākiem

2023-09-03

Ziemassvētku dāvanas mīļajiem vecākiem

Ziemassvētki rakstītās kamanās slīd pār laukiem arvien tuvāk un tuvāk…

Vai atceraties to brīnumaino sajūtu bērnībā, kas mājās parasti valdīja Ziemassvētku laikā? Krāšņi izrotātā eglīte ar krāsainajām lampiņām un svaigais skuju aromāts, spožā svecīšu gaisma, to dāvātais siltums un svinīgā noskaņa, gardo piparkūku, svaigi ceptu pīrādziņu un mandarīnu kārdinošā smarža – tas viss uzbūra īpašu Ziemassvētku atmosfēru, pēc kuras vēl aizvien ilgojamies. Bērnībā šo burvīgo atmosfēru mājās radīja vecāki – viņi bija tie, kas parūpējās, lai bērniem par Ziemassvētku laiku saglabātos vissiltākās atmiņas.

Jums ir iespēja pateikties vecākiem par skaistajām bērnības atmiņām un sagādāt viņiem kādu neparastu Ziemassvētku pārsteigumu no mūsu plašā piedāvājumu klāsta! Esam apkopojuši dažādas dāvanas, ar kurām Jūs varat iepriecināt savus vecākus!

Šajos Ziemassvētkos Jūs varat pārsteigt vecākus ar dažādiem piedzīvojumiem, kas sniegs vēl nebijušas emocijas un pavisam jaunus iespaidus. Piemēram, Jūs varat viņiem uzdāvināt lidojumu gaisa balonā, kas noteikti sniegs tikpat krāšņu emociju gammu, cik krāšņi ir lidojuma laikā redzētie dabas skati. Jauka dāvana vecākiem būs atpūta kādā no ūdens centriem vai SPA zonām, kur var baudīt mierpilnas relaksācijas mirkļus, peldoties baseinos, karsējoties pirtīs, apmeklējot sāls istabu utt. Dāvājiet vecākiem iespēju pavadīt laiku romantiskā divvientulībā kādā elegantā viesnīcā, kur var nesteidzoties izbaudīt gan SPA procedūras, gan brīnumgardas maltītes, gan mierpilnu atpūtu. Jūsu vecāki noteikti būs sajūsmā par kādu patīkamu nedēļas nogali brīnišķīgā atmosfērā komfortablā viesnīcā. Pieejami piedāvājumi gan no Latvijas, gan no Lietuvas un Igaunijas, kā arī no citu valstu viesnīcām. 

Vecākus var iepriecināt arī ar dažādu veikalu dāvanu kartēm, piemēram, rotaslietu veikala dāvanu karte var būt labs variants dāvanai, vai arī kāda apģērbu veikala, vai saldumu veikala dāvanu karte u. c. Ja Jūsu vecākiem patīk dažādas radošas nodarbes, tad kā dāvanu viņiem varat pasniegt kādu kreatīvu meistarklasi vai radošu nodarbību, piemēram, dāvāt iespēju pašu rokām radīt gleznu, izgatavot ziepes vai iemācīties pagatavot kādu ēdienu utt. Laba izvēle būs dāvanu karte, kas ļauj baudīt gardas maltītes kādā elegantā restorānā – par šādu dāvanu vecāki būs ļoti priecīgi. Viņiem tā būs brīnišķīga iespēja doties romantiskās vakariņās un patīkami pavadīt laiku. Autentiski itāļu ēdieni, gardas picas, filigrāni pagatavoti steiki, kārdinoši deserti vai dažādas ekskluzīvas maltītes – restorānu izvēles iespējas ir ļoti plašas. Uzdāviniet vecākiem kādu brīnišķīgu sarunu pie vīna glāzes, atklājot jaunas garšu nianses. Vīna degustācija būs lieliska dāvana, lai izbaudītu mirkli, ļaujoties patīkamai atpūtai no ikdienas rūpēm.  

Aktīvās atpūtas cienītājiem noteikti patiks romantiska izjāde ar zirgu, kas ļaus izbaudīt laiku brīvā dabā un gūt enerģiju. Turklāt to visu varēs iemūžināt skaistās, profesionālās fotogrāfijās. Arī fotosesija ar tematiskām dekorācijām noteikti būs ļoti laba dāvana Jūsu vecākiem Ziemassvētkos. Tas būs neparasts piedzīvojums, kas dāvās prieku un jaukās atmiņas par šo izklaidi saglabāsies brīnišķīgās fotogrāfijās. Ja vēlaties sagādāt vecākiem īpašu pārsteigumu, dāvājiet tiem elpu aizraujošu lidojumu virs Rīgas. Tas būs fantastisks notikums, kas sniegs spilgtus iespaidus un krāšņas emocijas. Ja tomēr ir grūti izvēlēties kādu noteiktu dāvanu saviem vecākiem, vislabākais veids, kā tos iepriecināt svētkos, ir uzdāvināt viņiem iespēju pašiem izvēlēties sev tīkamu izklaidi. Dāvājiet vecākiem milzum daudz elpu aizraujošu piedzīvojumu, īpašu atklājumu un pasakainu iespaidu ar dāvanu komplektu „Es ❤️Rīgu!”. Savukārt dāvanu komplekts „Atpūties” ļaus izvēlēties sev tīkamāko relaksācijas veidu.   

Dāvājiet saviem vecākiem mīlestību, cieņu un pateicību par visu, ko tie Jūsu labā ir darījuši! Izvēlieties kādu no mūsu piedāvājumiem un izrotājiet šo svētkus ar spilgtiem iespaidiem un neaizmirstamām emocijām!

Kā Iegādāties Ideālo Ziemassvētku Dāvanu Vecākiem

Ziemassvētki ir viens no tiem svētkiem, kad mēs vēlamies izrādīt savu mīlestību un pateicību tuvākajiem cilvēkiem. Un kurš ir tuvāks par mūsu vecākiem? 🎄

Dāvanu Idejas, Kas Iepriecinās Jūsu Vecākus

  • Piedzīvojumu Dāvanas: Kā par lidojumu ar gaisa balonu vai romantisku izjādi ar zirgu? Šādas dāvanas piedāvā ne tikai jaunus iespaidus, bet arī iespēju pavadīt kvalitatīvu laiku kopā.

  • Relaksācijas Dāvanas: SPA procedūras, masāžas un viesnīcu piedāvājumi ir ideālas dāvanas, lai vecāki varētu atpūsties un atjaunot spēkus.

  • Gurmeja Piedāvājumi: Ja jūsu vecākiem patīk labi paēst, kāpēc gan neuzdāvināt viņiem dāvanu karti uz kādu no labākajiem restorāniem vai vīna degustāciju?

Izvēlieties Dāvanu ar Nozīmi

Ziemassvētku dāvanas vecākiem ir vairāk nekā tikai materiāli priekšmeti. Tās ir iespēja izrādīt savu pateicību, mīlestību un cieņu. Tāpēc, izvēloties dāvanu, domājiet ne tikai par tās cenu vai izskatu, bet arī par to, kāda būs tās emocionālā ietekme. 🌟

Atpakaļ