Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Dāvanu Kartes Vasaras Piedzīvojumiem

2023-07-04

Dāvanu kartes vasaras piedzīvojumiem

Vasara – viens no maģiskākajiem gadalaikiem, kas pilns traku piedzīvojumu, vēl nebijušu notikumu un atmiņās paliekošu iespaidu. Nenoliedzami tas ir arī laiks, kurā dāvāt prieku saviem tuviniekiem. Jo vairāk mēs dodam, jo vairāk pozitīvu emociju un sajūtu saņemam atpakaļ! Tāpēc esam sagatavojuši idejas lieliskām dāvanu kartēm, ar kurām vari pārsteigt ne tikai savu otru pusīti, bet arī vecākus, tuvākus un tālākus radu, draugus, kolēģus un varbūt pat pats sevi, dāvinot patīkamām emocijām piepildītu atpūtu un piedzīvojumus.

Lasi rakstu un uzzini, kādu vasaras piedzīvojumu dāvanu kartes piemērotākas asu emociju cienītājiem, ceļojumu mīlētājiem, garšu baudītājiem, dabas un relaksācijas cienītājiem, kā arī šopingotājiem.

 

Piedzīvojumu dāvanu kartes asu emociju cienītājiem

 

Dāvanu karte un ekskursija veikalā „SexyStyle”

Kurš teicis, ka asas emocijas var sniegt ātra braukšana ar motociklu, kāpšana kalnos vai piedzīvojumi akvaparkā? Asas emocijas var radīt arī pikantas nodarbes. Uzdāvini sev un savai otrai pusītei ekskursiju veikalā SexyStyle. Eksursijas ilgums ir aptuveni 2 stundas, kuru laikā konsultants pastāstīs par dažādām seksa rotaļlietām un to kā tās var piešķilt dzirkstelīti attiecībām. Eksursija var būt ne tikai kā izzinošs piedzīvojums, bet arī var sniegt jaunas idejas, kā paplašināt baudas apvāršņus.

Ūdens piedzīvojumu un pirts baudījums

Tiem, kuru stihija ir ūdens, labākais pārsteigums būs dāvanu karte ūdens piedzīvojumu parkā. “Vichy” ūdens parks Lietuvā, Viļņā ir unikāla vieta, kurā vienuviet apvienota gan Polinēzijas salu eksotika, gan relaksējošs piršu komplekss, gan ūdens atrakcijas.

Kompleksā ietilpst 9 slidkalniņi (Fidži vēltra, Melnā pērle, Ohanas upe, u.c.), kuri sniedz elpu aizraujošas emocijas. Viens no adrenalīna pilnākajiem slidkalniņiem ir Fidži vētra, kura garums sasniedz 152 metrus un var sasniegt ātrumu pat līdz 60 km/h. Tāpat neiztikt bez 137 metrus garās kanoe upes, kas izveidota cauri visam parkam. Kad adrenalīns izbaudīts, laiks vieglai atpūtai un relaksācijai – ūdens parkā ir gan džakūzī, gan pirtis un pat pieejama masāža. Atpūta Viļņas ūdens parkā ir lieliska dāvana gan pāriem, gan ģimenēm ar bērniem. Kā arī atpūtu ūdens parkā var apvienot ar nedēļas nogales ekskursiju pa Viļņas vecpilsētu.

 

 

Ceļojumu dāvanu kartes pasaules apceļotājiem

Atpūta pie jūras Palangā

Palanga vasaras laikā ir viena no iecienītākajām kūrorta un atpūtas vietām pie jūras Lietuvā. Tie, kuri tur bijuši, noteikti to apliecinās! Pilsētai piemīts savs šarms un atpūtas noskaņa, kuru veido gan pludmale, gan neskaitāmās kafejnīcas, restorāni un, protams, arī gājēju iela “Basanavicius gatve” ar mazajiem suvenīru veikaliņiem un ielu tirgotājiem. Ielas kopējais garums ir nedaudz vairāk par kilometru un tās noslēgums iestiepjas jūrā. Ja vēlies uzdāvināt romantisku atpūtu sev un otrai pusītei, saviem vecākiem vai varbūt draugiem kāzu jubilejā, tad šī būs lieliska dāvana. Iespēja izbaudīt Palangas šarmu un nakšņot pieczvaigžņu viesnīcā “Vanagupė”.

Nedēļas nogale Piena muižā

Ja zini, ka dāvanas saņēmējam patīk izzināt jaunas vietas un lietas, kā arī apbur izsmalcinātība un elegance, tad “Piena muiža” dāvanu karte būs lieliska izvēle. Muižā iespējams ne tikai piedzīvot mazo renesanci, kuru rada īpaši veidotais telpu interjers, bet arī apmeklēt Piena muzeju un izzināt piena pasauli. Savukārt, romantikas un mierpilnas atpūtas cienītājiem būs vēlme izbaudīt Piena SPA – vannu pelde pienā un pēc tās masāža vai kopjošas procedūras relaksācijai. Kad piena rašanās stāsts iepazīts un relaksācija izbaudīta, tad laiks mierpilnam miegam kādā no Piena muižas karaliskajiem numuriņiem.

 

Gastronomijas baudītājiem – restorānu dāvanu kartes

Dāvanu karte “Bubble Tea Rīga”

Pēdējos gados arvien lielāku popularitāti gūst tā saucamās burbuļtējas, kas ir piesātinātas ar garšu. Klasiskās burbuļtējas sastāv no melnās vai zaļās tējas, tapioka vai bobas pērlītēm un dažādās variācijās no ledus, piena, augļu sīrupa vai citām piedevām. Vēlies pārsteigt draugus vai radus ar neparastiem dzērieniem? Izvēlies dāvanu karti “Bubble Tea Rīga”. Īpaši priecīgi par burbuļtēju dāvanu kartu būs bērni un jaunieši, kuri īpaši iecienījuši šos dzērienus.

Industriālā stila restorāns „Andalūzijas Suns“

Sākot no sātīgiem burgeriem, viegliem salātiem līdz pat tradicionālajām latviešu karbonādēm – šādu gastronomisko baudījumu var piedzīvot, dodoties uz industriālā stila restorānu “Andalūzijas Suns”, kas atrodas Rīgā, Berga bazārā. Ja vēlies pārsteigt sevi vai savus tuviniekus ar tiešām gardu garšu piedzīvojumu, šī restorāna dāvanu karte būs īstā izvēle. Vasaras periodā iespējams baudīt maltīti pagalmā, tādējādi sniedzot iespēju izbaudīt Rīgas šarmu. Restorāna dāvanu karte ir lieliska ideja dāvanai ikvienam, jo gardi paēst patīk, taču mums visiem.

 

 

SPA dāvanu kartes relaksācijas cienītājiem

Floutinga piedzīvojums “Floating Universe”

Nepieredzētas emocijas un sajūtas bezsvara stāvoklī, slīdot pa ūdens virsmu. Dāvanu karte “Floating Universe” būs ideāli piemērota visiem, kuriem patīk relaksācija un vēlas atpūsties, izbaudot floutinga piedzīvojumu. Floutinga procedūra norit tumšā telpā, aptuveni 30 centimentrus seklā baseinā, kura ūdenim pievienots īpašs sāls, kas notur cilvēka ķermeni horizontālā stāvoklī virs ūdens. Floutinga laikā ķermenis viegli turās virs ūdens, fonā skan mierīga mūzika, kas sniedz apbrīnojami relaksējošas sajūtas. Floutings ir piemērots ne tikai, lai relaksētos pēc garas darba dienas, bet arī cilvēkiem ar izteiktu stresu, nemieru, trauksmi, migrēnu, muguras vai muskuļu sāpēm. Lieliska dāvana vecākiem vai vecvecākiem.

Skaistumkopšanas procedūras salonā “Elizabetes SPA”

Skaistumkopšanas dāvanu karte ir īstā izvēle, ja nepieciešama dāvana sievietei, meitenei, dāmai vai lēdijai. “Elizabetes SPA” ir vieta, kurā apvienota maiga un sievišķīga aura ar iespēju izbaudīt izsmalcinātas skaistumkopšanas procedūras – sejas un ķermeņa attīrīšanas un labsajūtas procedūras, dažādu veidu masāžas (klasiskā, antistresa, karameļu-šokolādes, aromātiskā u.c.), kā arī SPA rituāli. Izvēlies šo dāvanu karti, ja vēlies iepriecināt un palutināt savu sievu, draudzeni, māsu, mammu va varbūt vecmāmiņu. Jo mierīgāka un laimīgāka sieviete, jo vairāk prieka un smaida viņa var sniegt pasaulei.

 

 

Šopingotāju prieks – veikalu dāvanu kartes

Saldais pārsteigums lieliem un maziem no “Candy POP”

Kas gan ir vasara bez saldiem un krāsainiem pārsteigumiem. Pārsteidz savus mazos ķiparus svētkos ar saldiem našķiem no veikala “Candy POP”. Saldumu veikals piedāvā sagatavot īpašu saldo pārsteigumu – dāvanu karti “Mystery Box” jeb noslēpumainajai kastei, ar dažnedažādiem našķiem. Candy POP veidotajā saldumu kastē ir ne tikai jau zināmi našķi, bet arī tādi, kas pie mums Latvijā citviet nav iegādājami. Vai zini, ka saldumi gašo ne tikai maziem, bet arī lieliem? Noslēpumainā saldumu kaste būs lieliska ideja dāvanai, ja jādodas uz izlaidumu, pilngadības jubileju vai arī draugiem, kuriem ir forša humora izjūta.

Iespēja izvēlēties dāvanu Akropolē

Kad idejas, ko dāvināt nav, vai arī ciemos jādodas jau pēc mirkļa, tad lieliska ir iespēja pašam dāvanas saņēmējam ļaut izvēlēties sev dāvanu. Šādos gadījumos lieliski noderēs dāvanu karte veikalā “Akropole”. Iegādājies dāvanu karti internetā par vēlamo summu, sākot no 10 līdz pat 150 eiro.

Iepirkšanās centrā Akropole ir vairāki simti dažādu apģērbu, bērnu, sporta, elektronikas un citu jomu veikalu, kuros ikviens varēs atrast, iegādāties un piepildīt savu mazo sapnīti. Ja, tomēr vairāk par materiālām lietām, interesē emocijas un iespaidi, tad dāvanu kartes saņēmējs to var izmantot arī, piemēram, boulinga vai citu izklaižu izbaudīšanai, kas atrodas Akropole centrā.

 

 

Izvēlies kādu no šīm vai vēl simtiem citu dāvanu karšu savai otrai pusītei, vecākiem, tuvākiem un tālākiem radiem vai draugiem pie mums Lieliskadavana.lv.

 

Dāvanu Kartes Vasaras Piedzīvojumiem

Vasara ir laiks, kad mēs vēlamies izbaudīt dzīvi pilnībā. Lieliskadavana.lv piedāvā tev iespēju padarīt šo vasaru vēl krāsaināku ar mūsu dāvanu kartēm.

Piedzīvojumu Dāvanu Kartes

Vai tu esi asu emociju cienītājs? Mēs esam sagatavojuši dāvanu kartes, kas pārsteigs pat visdrosmīgākos piedzīvojumu meklētājus. Izbaudi adrenalīna pilnas stundas ūdens parkā vai dodies ekskursijā veikalā "SexyStyle".

Ceļojumu Dāvanu Kartes

Ceļojumu mīlētājiem mēs piedāvājam dāvanu kartes, kas aizvedīs tevi uz neaizmirstamām vietām. Izbaudi atpūtu pie jūras Palangā vai nedēļas nogali Piena muižā.

Restorānu Dāvanu Kartes

Gastronomijas baudītājiem mēs esam sagatavojuši dāvanu kartes uz mūsu iecienītākajiem restorāniem. Izbaudi burbuļtēju "Bubble Tea Rīga" vai apmeklē industriālā stila restorānu "Andalūzijas Suns".

SPA Dāvanu Kartes

Relaksācijas cienītājiem mēs piedāvājam SPA dāvanu kartes. Izbaudi floutinga piedzīvojumu "Floating Universe" vai skaistumkopšanas procedūras salonā "Elizabetes SPA".

Veikalu Dāvanu Kartes

Šopingotājiem mēs esam sagatavojuši dāvanu kartes uz mūsu iecienītākajiem veikaliem. Pārsteidz savus mazos ķiparus ar saldumiem no "Candy POP" vai dodies iepirkšanās centrā "Akropole".

Izvēlies kādu no mūsu dāvanu kartēm un dāvā neaizmirstamu vasaras piedzīvojumu sev vai saviem tuviniekiem. Mēs ticam, ka jo vairāk mēs dodam, jo vairāk pozitīvu emociju un sajūtu saņemam atpakaļ. Izbaudi vasaru ar Lieliskadavana.lv!

Atpakaļ