Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Siguldas Izklaides un Atpūtas Iespējas

2023-08-12

Sigulda – ko darīt? Kur palikt?

Sigulda un S!gulda Aizrauj!

Sigulda ir pilsēta, kas atrodās vien 50 kilometru jeb stundas brauciena attālumā no Rīgas centra. Iespējas kā nokļūt uz Siguldu ir daudz – ar automašīnu, vilcienu, autobusu un pat ar kājām pa Mežtakas posmu, atliek tikai izvēlēties sev atbilstošāko.

Sigulda ir plaši zināma ar Zelta rudens krāšņumu, augstajām alām, piemēram Gūtmaņu ala, kā arī klinšainajām augstienēm, kur mērojas pārgājienu takas un upju ielejas.

Arī iedzīvotāji Siguldu ir iecienījuši, jo tā nav tradicionāla tipa pilsēta. Sigulda iemājo mīlestību, parku pilsētu, vēsturi un skaistus nostāstus.

Sigulda ik gadu aicina pilsētas šarmu izbaudīt gan vietējiem iedzīvotājiem, gan ikvienam tūristam, kas ierodas un tiek apburts ar pilsētas baudpilno skatu!

 

Ko darīt S!guldā?

Esi ieplānojis doties uz Siguldu?

Vēlies organizēt izklaidi savai darba komandai?

Plāno aktīvi izklaidēties kopā ar ģimeni?

 

Iepazīsimies, kādas izklaides iespējams izbaudīt Siguldā:

  • aktīvā atpūta;
  • atpūta un piedzīvojums uz ūdens;
  • komandas gara saliedēšana;
  • mākslinieciskas izjūtas;
  • garda ēdināšana.

 

 

 

Aktīvā atpūta

Aktīva atpūta – saglabā enerģiju un veselīgu dzīvesprieku ikdienas.

Aktīva atpūta palīdzēs saglabāt gan fizisko veselību – darīt stiprus tavus muskuļus, gan nodrošinās pilnvērtīgu emocionālo labklājību – radīs mieru prātā un sirdī.

Siguldā būs iespējams atrast daudz aktīvās atpūtas piedāvājumus, kas sniegs gan fiziskās, gan garīgās veselības atjaunošanos, lai katru dienu gūtu jaunus laimes hormonus un atmiņas par labiem piedzīvojumiem.

Lieliska dāvana piedāvājumu klāstā ir plaša izvēle aktīvai atpūtai:

Lieliska dāvana ir parūpējusies arī par ekstrēmākiem piedāvājumiem:

 

 

 

Atpūta un piedzīvojums uz ūdens

Kā jau zināms, ūdens nomierina cilvēka prātu, turpretī ūdens un aktīva atpūta atjauno enerģiju un uzlādē ar labām emocijām!

Aplūkosim Lieliska dāvana piedāvājumu aktīvai atpūtai uz ūdens:

 

 

Komandas gara saliedēšana

Vadi savu darba komandu un gatavojaties komandas saliedēšanās pasākumam?

Lieliska dāvana piedāvā idejas, kur aktīvi pavadīt saliedēšanās pasākumu – gan ar sacensības garu, gan aktīvu atpūtu:

 

 

Mākslinieciskas izjūtas

Māksla arī ir viens no veidiem, kā rast mieru savā dvēselē un garā.

Siguldā iespējams piedzīvot dažādu interešu mākslas piedzīvojumus – kustībā, mirkļu uzņemšanā un pat acs iemūžināšanā:

  • Acu foto glezna studijā “True Eye” – katra acs ir unikāls, pat mūsu labā un kreisā acs ir tik dažādas. Fotosesijas laikā uzzināsi un ieraudzīsi savas acis tuvplānā, iespējams tādas, kādas nekad neesi redzējis!
  • Fotosesija gleznainajā Siguldā – iemūžini sevi, ģimeni vai sev īpašu notikumu tieši Siguldā. Bildes ar dabas ainavām iegūst dabīgu un māksliniecisku noskaņu;
  • Sajūtu brauciens Siguldā – ar skaistu riteņa grozu ripo uz kādu skaistu piknika vietu, izcelies ar īpašu retro riteni trīs stundu garumā.

 

 

Garda ēdināšana

Pēc aktīvas atpūtas, mākslinieciskas izpaušanās un ķermeņa gara papildināšanas, vienmēr ir svarīgi palutināt arī garšas kārpiņas ar jaunām garšām un delikatesēm.

Sigulda ir vieta, kur top viss – gardas smalkmaizītes, gardas pusdienas, īstu vīriešu porcijas, tā arī īpaši pārdomāti līdzņemšanas piedāvājumi.

Aplūkosim Lieliska dāvana atrodamās ēdināšanas vietas Siguldā:

 

 

 

Kur palikt S!guldā?

Aktīva atpūta nāk savienojumā ar patīkamu relaksēšanos un labu miegu, lai gūtu enerģiju jaunai dienai.

Kādi būtu tavi trīs iemesli, lai paliktu nakšņot Siguldā?

Lieliska dāvana dalās ar saviem trīs ieteikumiem, kādēļ palikt nakšņot Siguldā:

  • komforts un ērtības – viss Siguldā, vienuviet, ērti mērot ceļu līdz naktsmītnei ar kājām vai izmantojot Siguldas pilsētas sabiedrisko transportu;
  • miers – naktsmītne piedāvā mierīgu atmosfēru, kurā justies kā mājās;
  • papildus atpūta un relaksēšanās – atslābini savus muskuļus pēc aktīvas atpūtas un parūpēijes par savu labsajūtu kādā no Siguldas viesnīcām ar SPA un baseiniem.

Romantiska nakšņošana

Baudi kopīgu mirkli un tuvību vakara stundā. Baudi gardu maltīti un glāzi baudāma dzēriena.

Izvēlies romantisku nakšņošanu Siguldā:

 

 

3 dienu atpūta

Atpūta nav tikai nedēļas nogalei, Lieliska dāvana iesaka veltīt savai atpūtai 3 dienas, un aplūko, kur šīs dienas vari nakšņot:

 

 

Lieliska dāvana aicina rūpēties par savu labsajūtu, gan fiziski, gan garīgi.

Svarīgi pievērst uzmanību, lai visas ķermeņa muskuļu grupas tiek fiziski izkustinātas, atbrīvotas no ikdienas darbu veikšanas un gūst svaiga gaisa devu. Ja būsi aktīvs miesā – būsi mierīgs garā!

Tiekamies Siguldā, jo S!gulda Aizrauj!

 

Sigulda: Dabas Skaistums un Nebeidzamas Atpūtas Iespējas Sigulda ir viena no Latvijas gleznainākajām pilsētām, kas piedāvā ne tikai dabas skaistumu, bet arī daudzveidīgas izklaides iespējas. 🍂

Dabas Krāšņums un Aktīvā Atpūta

  • Zelta Rudens Siguldā: Katru gadu Sigulda piesaista tūristus ar savu krāšņo rudens lapu palešu. Tas ir ideāls laiks pastaigām pa mežu un upju ielejām.
  • Gūtmaņu ala: Šī ala ir viena no populārākajām apskates vietām Siguldā, piedāvājot vēsturiskus stāstus un dabas brīnumus.
  • Aktīvās Atpūtas Iespējas: No riteņbraukšanas līdz kameršļūkšanai, Sigulda piedāvā dažādas iespējas fiziskai aktivitātei un piedzīvojumiem.

Māksla un Kultūra Siguldā Sigulda lepojas ar daudzveidīgu kultūras dzīvi. 🎨

  • Mākslinieciskās Izklaides: Piedzīvojiet mākslu Siguldā, sākot no acu foto gleznām līdz fotogrāfijas sesijām gleznainajā pilsētā.
  • Vēsture un Stāsti: Sigulda ir bagāta ar vēsturi un nostāstiem, kas padara to par īpašu galamērķi.

Gardēžu Paradīze Pēc aktīvas dienas Siguldā, nekas nav labāks par gardu maltīti. 🍽️

  • Restorāni un Kafejnīcas: Sigulda piedāvā dažādas ēdināšanas iespējas, sākot no tradicionālām Latviešu maltītēm līdz starptautiskajai virtuvei.

Sigulda ir ideāla vieta gan ģimenes atpūtai, gan romantiskiem piedzīvojumiem. Plānojiet savu nākamo ceļojumu un izbaudiet visu, ko Sigulda piedāvā!

Atpakaļ