Этот сайт использует файлы cookie и плагины социальных сетей для обеспечения бесперебойной работы вашего сайта, анализа активности посетителей и предоставления персонализированной рекламы. Вы можете управлять файлами cookie в настройках. Дополнительная информация Политика конфиденциальности.
Рейтинг 4.7 (более 4000 отзывов) Бесплатный обмен и доставка Действителен в течение 12 месяцев. Для предприятий F.A.Q. Торговые точки Помощь
RU
LV
Cамообслуживание
Избранное

Как Выбрать Рождественские Подарки для Детей

2023-09-08

Ziemassvētku dāvanas dažāda vecuma bērniem

Aiz loga dejo baltas sniegpārsliņas, istabā mirdz krāšņi izrotāta eglīte un visu telpu piepilda kārdinošās mandarīnu un svaigi ceptu piparkūku smaržas… Ziemassvētki ir maģisks laiks, tos gaida ikviens no mums, tomēr visvairāk pēc tiem ilgojas bērni. Viņiem tas ir īsts brīnumu laiks, jo tie zina, ka šajās dienās viņus apciemos Ziemassvētku vecītis, kurš noteikti būs sagādājis kādas jaukas dāvanas. Šeit Jūs varat aplūkot mūsu Ziemassvētku dāvanu piedāvājumu!

Dāvanu izvēle nemaz nav tik viegls darbiņš, tā nereti sagādā vecākiem daudz rūpju, līdz tiek atrasts vislabākais risinājums, kā iepriecināt savu atvasi. Tāpēc esam apkopojuši vairākus ieteikumus, kādas dāvanas labāk pasniegt bērniem! Izvēloties dāvanu bērnam, noteikti jāņem vērā viņa vecums, lai pasniegtā dāvana būtu atbilstoša un piemērota, un lai tā nesagādātu vilšanos.  

 

Dāvanas bērniem no 5 gadiem

Liela daļa šī vecuma bērnu jau ļoti skaidri zina, ko viņi sagaida no Ziemassvētku vecīša, tāpēc tiem ir vieglāk izvēlēties piemērotu Ziemassvētku dāvanu, jo bērns noteikti dos kādu mājienu vecākiem par to, ko viņš gribētu saņemt. Ja nu tomēr nekāda konkrēta vēlme nav izskanējusi, tad vērts aplūkot vairākus mūsu piedāvājumus, kas varētu kļūt par ļoti labu dāvanu bērnam no 5 – 10 gadiem. Šajā vecumā bērniem varētu sagādāt prieku dažāda veida izklaides, piemēram, nodarbība bungu skolā, vai jauka fotosesija ar dzīvnieciņiem, izjāde ar poniju, vai arī zoodārza apmeklējums visai ģimenei. Ļoti laba izvēle būtu kino dāvanu karte, kur bērns var pats izvēlēties, kādu filmu vai multfilmu viņš vēlas redzēt. Bet visjaukākais pārsteigums noteikti būtu gardā ekskursija karameļu darbnīcā, jo saldumu pasaule bērniem šajā vecumā ir īpaši vilinoša. Aizraujoši pavadīt laiku kopā ar bērniem var arī dažādos izklaides centros un piedzīvojumu parkos – tie bērniem sagādās daudz sajūsmas brīžu.

 

Dāvanas bērniem no 10 gadiem

Jo vecāks bērns kļūst, jo vairāk viņš vēlas “pieaugušo” dāvanas, piemēram, mobilo tālruni, planšetdatoru, modernu apģērbu – visu, kas palīdzētu viņam iekļauties savu vienaudžu vidū. Turklāt augošie bērni arvien vairāk novērtē savu neatkarību, un vecākiem ir svarīgi (lai arī cik grūti būtu bērniem to ļaut) šo īpašību attīstīt.

Šāda vecuma bērniem vislabāk izvēlēties dāvanas, kas ļauj tiem baudīt aktīvu izklaidi, noderīgi atbrīvojoties no milzu enerģijas, kas tiem šajā posmā piemīt. Var uzdāvināt boulinga vai lāzertaga spēli, var ļaut iespēju izklaidēties piedzīvojumu parkos vai kādās interesantās atrakcijās, piemēram, labirintos, kvestu istabās, batutu parkā, vai klinšu kāpšanas nodarbībās. Tāpat bērniem sagādās milzu prieku dažādi aizraujoši braucieni ar kvadraciklu vai elektrokartingu. Kādu bērnu noteikti iepriecinās interesanta žurnāla abonements vai profesionāla fotosesija. Virtuālās realitātes spēles noteikti sagādās bērniem lielu pārsteigumu un daudz priecīgu brīžu. 

 

Dāvanas bērniem no 15 gadiem

Šajā vecumā pusaudži jau paši ļoti labi zina, ko vēlas saņemt Ziemassvētkos. Te ļoti labi noder dažādas dāvanu kartes, lai viņi paši varētu izvēlēties sev tīkamu dāvanu. Bet tikpat labi vecāki var savus “lielos” bērnus iepriecināt arī ar kādu patīkamu un jautru izklaidi, piemēram, aizraujoši braucieni ar kartingiem, kvadracikliem, tricikliem utt., virtuālās realitātes telpu apmeklējumi, viesošanās zinātniskos centros un tamlīdzīgās izklaidējoši – izglītojošās iestādēs, radošu meistarklašu apmeklējumi, fotosesijas, ekskursijas u.c. 

Taču šajos svētkos vecākiem pats svarīgākais ir spēt veltīt pietiekami daudz laika būšanai kopā ar saviem bērniem un vislabākā dāvana, ko varat tiem pasniegt, ir Jūsu mīlestība, rūpes un atbalsts. Tāpēc pie savām dāvanām pievienojiet arī kādu skaistu Ziemassvētku apsveikuma pantiņu un kādu jauku, sirsnīgu novēlējumu!

Dāvājiet saviem bērniem vislabāko dāvanu – savu laiku un uzmanību! Jūs varat kopīgi uzburt Ziemassvētku noskaņu – vecāki kopā ar saviem bērniem var izdekorēt māju, izrotāt eglīti, sacept gardas piparkūkas, uzklāt svētku galdu. Jūs varat kopīgi rakstīt vēstules Ziemassvētku vecītim vai gatavot jaukas apsveikuma kartītes saviem tuviniekiem, vai arī iesaiņot dāvanas vecvecākiem, radiem, draugiem utt.

Iesaistiet bērnus ikvienā Ziemassvētku aktivitātē – tas attīstīs bērnu radošumu, iemācīs tiem rūpes par citiem ģimenes locekļiem, kā arī radīs brīnišķīgu svētku sajūtu, kura viņu bērnības skaistajās atmiņās dzīvos vēl ilgi.

Какой Идеальный Рождественский Подарок для Ребенка?

Рождество — один из самых ожидаемых праздников в течение года, особенно для детей. Однако выбор подарка может быть сложным, так как каждый возраст имеет свои потребности и интересы.

  • Детям от 5 до 10 лет: В этом возрасте детям нравятся различные развлечения и активности. Например, уроки игры на барабанах, фотосессии с животными или посещение зоопарка.

  • Детям от 10 до 15 лет: В этом возрасте дети хотят "взрослые" подарки, например, мобильный телефон, планшет или модную одежду.

Роль Родителей в Выборе Подарка

Для родителей важно не только выбрать подходящий подарок, но и провести время со своими детьми. 🎄

  • Создание праздничного настроения: Родители могут вместе с детьми украсить дом, испечь пряники и накрыть праздничный стол.

  • Творчество и внимание: Вовлеките ребенка в праздничные активности, чтобы развить его творчество и научить заботиться о других членах семьи.

Выбор подходящего рождественского подарка не прост, но с правильными советами и рекомендациями эти праздники могут стать незабываемым приключением для всей семьи. 🌟

Назад