Этот сайт использует файлы cookie и плагины социальных сетей для обеспечения бесперебойной работы вашего сайта, анализа активности посетителей и предоставления персонализированной рекламы. Вы можете управлять файлами cookie в настройках. Дополнительная информация Политика конфиденциальности.
Рейтинг 4.7 (более 4000 отзывов) Бесплатный обмен и доставка Действителен в течение 12 месяцев. Для предприятий F.A.Q. Торговые точки Помощь
RU
LV
Cамообслуживание
Избранное

Idejas māmiņdienai

2013-05-02

Idejas māmiņdienai

Šogad Māmiņdienu atzīmēsim 12.maijā, tādēļ jau laicīgi dalīsimies ar idejām kā padarīt šo dienu neaizmirstamu savai mīļajai māmiņai. Šī ir diena, kuru varam pavadīt kopā ar savu ģimeni, mammām un vecmāmiņām. Tomēr daudziem šī diena tāpat kā citas svētku dienas sagādā rūpes: "Ko lai uzdāvinu mammai, vecmāmiņai, krustmātei, lai viņa to patiesi novērtētu?".

Publicēsim vienkāršas, pārbaudītas un sirsnīgas idejas, ko varat izveidot kopā ar brāļiem, māsām, draugiem vai kopā ar tēti.

ATMIŅAS 

Uzraksti mammai ar roku rakstītu vēstuli vai zīmīti, iekļaujot tajā atmiņas, notikumus kas Tev saistās ar viņu, pievieno kādu fotogrāfiju. Ja tava mamma ir moderno tehnoloģiju atbalstītāja, nosūti viņai šo visu e-pastā. Varat doties kopā ar mammu pusdienās vai uz kādu skaistumkopšanas salonu un, esot kopā ar mammu, dalies atmiņās par sen aizmirstiem, jautriem atgadījumiem kopā ar viņu.

IEMESLI KĀDĒĻ MĪLU TEVI

Izveido sarakstu vai nelielu grāmatiņu ar minētiem iemesliem vai mammas rakstura īpašībām, ko viņā mīli un novērtē. Izveido dāvanu, iekļaujot 52 iemeslus, kāpēc mīli savu mammu, lai viņa katru nedēļu gada garumā varētu atcerēties par tevi un justies mīlēta. Ja pietiek pacietības un laika, izveido tādu katrai dienai.

FOTOGRĀFIJAS

Sameklē fotogrāfijas no mammas bērnības un jaunības dienām vai arī fotogrāfijas kur esat kopā, ieskenē tās un izveido kolāžu vidū ievietojot pašu mīļāko bildi. Vari izdrukāt kolāžu vai nosūtīt mammai e-pastā. Atceries, ka kolāžai nav jābūt perfektai, tai ir jābūt veidotai ar mīlestību un tajā jābūt apslēptām tavām sajūtām!

VIDEO

Kopā ar brāli, māsu vai tēti izveidojiet video, kurā nodziediet mammas mīļāko dziesmu vai nodziediet populāro "Happy birthday", ar mainītiem vārdiem "Happy Mother`s day" , video beigās katrs variet mammai kaut ko novēlēt.

ARHĪVS

Izveido kolāžu ar bildēm sākot no savas bērnības līdz šodienai un pievieno tekstu "Paldies, ka liec man plaukt!"

PIEDZĪVOJUMI, KURI DZĪVOS MŪŽĪGI

Ieraksti video vai audio failu ar nosaukumu "TOP 5 piedzīvojumi, kas saistīti ar manu mammu". Sazvanies vai satiecies ar saviem brāļiem un māsām un izveidojiet šo apsveikumu kopā. Māmiņai šī būs mīļa dāvana, kuru varēs noklausīties, noskatīties, cik bieži vien viņa to vēlas.

DĀVANU KARTE ĪPAŠIEM BRĪŽIEM

Izveido dāvanu karti, kuponus savai mammai, vecmāmiņai, priekš nodarbēm, kas viņām ir tuvas, vai gluži pretēji tam, kas viņām ir apnicis darīt, piemēram, mazgāt traukus, ļauj viņām šo dāvanu karti izmantot, kad vien to vēlas un izdari šo darbiņu viņu vietā. Kuponi varētu būt arī apskāvieniem, kino apmeklējumam, kopīgai dienai dārzā u.c. Idejas kopīgiem atpūtas pasākumiem vari meklēt arī "Lieliska Dāvana" mājaslapā.

LAI IZDODAS UZBURT SAVAI MĀMIŅAI VISLIELISKĀKO DIENU! 

Назад