Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Izvēlies Īpašas Dāvanas Ziemassvētkos!

2023-08-31

Ziemassvētku dāvanas draugiem

Decembris ir sācies, ielas un namus sāk izrotāt spožas gaismu virtenes un Ziemassvētku dekorācijas – laiks padomāt par to, kā šogad pārsteigsiet Ziemassvētkos savus draugus! Izvēlieties dāvanas, kas ir citādākas, nekā ierasts! Mūsu plašajā piedāvājumu klāstā ir ļoti daudz dažādu neparastu dāvanu – ikviena no tām ir īsts piedzīvojums, kas dāvā prieku, emocijas un varbūt pat piepilda kādu sen lolotu sapni!

Aplūkojiet mūsu daudzveidīgos Ziemassvētku piedāvājumus! Lai pārsteigtu savus draugus ar neordinārām Ziemassvētku dāvanām, ielūkojieties šeit, varbūt te Jūs atradīsiet labāko variantu brīnišķīgai dāvanai!

 

Dāvanas, ar kurām šogad varat apsveikt Ziemassvētkos savus draugus, var būt ļoti dažādas, taču ikviena no tām dāvanas saņēmējam var kļūt par vienu no aizraujošākajiem piedzīvojumiem.

Protams, izcils veids, kā iepriecināt draugus šajos Ziemassvētkos, ir uzdāvināt tiem kāda brīnišķīga restorāna dāvanu karti, kas noteikti sajūsminās ikvienu. Kas var būt labāks par kopīgu vakaru draugu lokā elegantā atmosfērā, baudot izsmalcinātus ēdienus un atspirdzinošus dzērienus? Bet varbūt Jūsu draugi būtu priecīgi par kādu jautru un aizraujošu meistarklasi, kuras laikā kopīgi pagatavot gardas itāļu picas? Restorānā „Naples” Jums būs iespēja izbaudīt šādu brīnišķīgu pasākumu.

Varbūt starp Jūsu draugiem ir daudz saldummīļu? Tādā gadījumā pasākums, kas viņus noteikti ielīksmos, ir konditorejas meistarklase no „Hanna Anna”. Tas būs varens piedzīvojums ikvienam gardēdim!

Ja Jūsu draugi ir kreatīvi cilvēki, kuriem patīk radoši izpausties, dāvājiet tiem burvīgu porcelāna apgleznošanas meistarklasi vai arī dabīgas kosmētikas izgatavošanas meistarklasi! Tas būs gan izklaidējošs, gan izglītojošs process, kas sniegs jaunas iemaņas un daudz pozitīvu emociju!

Aktīvās atpūtas cienītājiem noteikti patiks dažādas izklaidējošas spēles un kvesti, pie mums ir ļoti plašas izvēles iespējas – izlaušanās spēle „Džeimss Bonds un bankas laupīšana” vai detektīvspēle „Saint Twins”, lāzertaga ballīte Zaķusalā, foto orientēšanās spēle Vecrīgā, aizraujoša boulinga spēle u. c.

Par īstu piedzīvojumu Jūsu draugiem varētu kļūt dāvana, kas uz vienu nakti ļaus tiem kļūt par Padures muižas saimniekiem – tas būs pavisam neordinārs piedzīvojums, kas noteikti paliks atmiņā! Vai arī vienkārši uzdāviniet draugiem iespēju pavadīt burvīgas brīvdienas kādā jaukā viesnīcā vai muižā!

Lai dāvātu draugiem neaizmirstamu piedzīvojumu, izvēlieties fantastisku izbraucienu ar buru jahtu „Raido”, kas ļaus izbaudīt brīnišķīgu atpūtu jautrā kompānijā!

Protams, šobrīd ļoti aktuāla un noderīga dāvana ir Ziemassvētku fotosesijas, kas ļauj iemūžināt skaistākos svētku mirkļus un jaukākās atmiņas!    

Neaizmirstiet savai dāvanai pievienot kādu skaistu un sirsnīgu apsveikuma pantiņu, kas vēl vairāk ielīksmos dāvanas saņēmēju

Šajos Ziemassvētkos dāvājiet saviem draugiem piedzīvojumu dāvanas un izrotājiet viņu svētkus ar jauniem iespaidiem! Un, protams, noteikti pavadiet kopīgi kādu patīkamu vakaru, jo laiks un uzmanība ir dārgākā dāvana, ko varam viens otram sniegt!  

Izvēlies Neordināras Ziemassvētku Dāvanas Draugiem! Decembra sākumā mēs visi sākam domāt par Ziemassvētku dāvanām mūsu mīļajiem draugiem. Bet kā izvēlēties kaut ko īpašu un atmiņā paliekošu? Šeit ir dažas idejas, kā pārsteigt un iepriecināt savus draugus šajos svētkos!

Aizraujošas un Unikālas Dāvanas

  • Restorānu Dāvanu Kartes: Iepriecini draugus ar brīnišķīgu vakaru, baudot izsmalcinātus ēdienus un dzērienus.
  • Meistarklases: No picu gatavošanas līdz porcelāna apgleznošanai, radošas meistarklases ir lieliska dāvana.
  • Piedzīvojumi Dabā: Buru jahtas izbraucieni un aktīvās atpūtas iespējas ir ideālas dāvanas piedzīvojumu mīļotājiem.

Dāvanas, Kas Atstāj Iespaidu

Ziemassvētki ir laiks, kad mēs vēlamies dalīties ar mīlestību un prieku. Un kāda var būt labāka veida, kā to darīt, nekā dāvanā, kas ir tik pat unikāla un īpaša kā paši saņēmēji? 🌟

  • Kreatīvās Dāvanas: Dāvanas, kas iesaista un izglīto, piemēram, dabīgas kosmētikas izgatavošanas meistarklase, ir lieliska izvēle radošiem cilvēkiem.
  • Saldummīļu Prieks: Konditorejas meistarklase ir ideāla dāvana tiem, kuri mīl saldumus.
  • Fotosesijas: Iemūžini svētku mirkļus ar profesionālu fotosesiju.

Padomā par Dāvanu, Kas Dāvā Prieku

Izvēloties dāvanu, domā par to, kas sagādās vislielāko prieku un emocijas. Vai tas ir kopīgs vakars draugu lokā, jauna prasme vai neaizmirstams piedzīvojums, izvēlies kaut ko, kas atbilst drauga interesēm un vēlmēm. 🎁

Šajos Ziemassvētkos izvēlies dāvanas, kas ir vairāk nekā tikai materiālas lietas. Dāvanās, kas sniedz piedzīvojumus un jaunas iemaņas, ir īpaša maģija, kas padara svētkus vēl spilgtākus un atmiņā paliekošus.

Atpakaļ