Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Kā Radīt Neaizmirstamas Ziemassvētku Atmiņas

2023-09-21

Ziemassvētki! Ko šogad dāvināsi Tu?

Ziemassvētki ir laiks, kad mēs visi meklējam īpašas dāvanas mūsu tuvajiem. Taču vai materiālas lietas patiešām veido svētku sajūtu? Šajā blogā tiek apskatīts, ka patiesā Ziemassvētku vērtība slēpjas kopā pavadītajā laikā un radītajās atmiņās. Aizmirstiet par tipiskajām dāvanām un dāviniet laiku saviem mīļajiem, piedzīvojumus un patiesas emocijas. 🎄 Ziemassvētku dāvanas.

Tik piesēdi uz minūti un aizdomājies… Tipiskais Ziemassvētku džemperis ar ziemeļbriedi vīram? Neatkārtojamais virtuves dvielītis svētku tematikā mammai? Tosteris draudzenei, kura tikko atradusi recepti diētai? Vai šis veido svētku sajūtu mūsos? Mūsuprāt, Ziemassvētku sajūtu veido atmiņas, kuras mēs radām kopā – cepot pīrādziņus, rotājot eglīti, dziedot svētku dziesmas, slēpojot vai  kopā ieturot svinīgo maltīti. Pat, ja tavi Ziemassvētki nelīdzinās filmās redzamajiem un augstāk aprakstītajiem – nesatraucies, tikai mēs paši nosakām tradīcijas un definējam svētku īsto nozīmi.

Vienīgais, kas patiesi ietekmē notikumu būtību ir laiks. Laiks, kuru mēs veltam sev, laiks kuru mēs veltam mūsu mīļajiem, protams, arī laiks, kuru mēs pavadām veikalos, rindās pēc kārtējās dāvanas. Vai atceries, cik daudz tādu bijis? Un kur tas viss tagad ir – pie Grinča alas nogāzē? Mēs, "Lieliska dāvana" esam par iespaidiem un skaistam atmiņām kopā! Dāvā ko patiesi nozīmīgu – dāvā laiku saviem tuvākajiem! Laiku kopā – smejoties, dodoties piedzīvojumos un izjūtot patiesi dabiskas emocijas. Adrenalīns, satraukums, prieks, izbrīns, iekšējais miers, pilnīga relaksācija vai gastronomisks garšas lidojumu… Jebko, bet patiesu.

Atkāpsimies no patēriņa pasaules malas un paskatīsimies uz otru pusi. Cik gan skaists skats tur paveras. Ar vecākiem aiziet uz pirtiņu un tā no sirds parunāties. Mazo brāli vai māsu aizvest uz kartingiem un redzēt viņu smaidu. Cik gan lieliski un vienkārši… Laiku un atmiņas nopirkt nevar – tās var radīt kopā esam. Radiet, dariet, baudiet!

"Lieliska dāvana" svētku reglaments ir tieši tāds pats kā ikdienas – "Dāvanas ar smaidu". Dāvināt ar smaidu, sniegt pozitīvus iespaidus un vairot to patīkamo – emociju dāvināšanas prieku. Tādēļ jau sākot no paša pirmā decembra, mūsu klienti tiek lutināti ar šokolādēm un no 9. decembra priecēsim mūsu veikala apmeklētājus ne tikai ar smaidu, bet arī ar burvīgām dāvanām no DOVE. Mēs pateicamies visiem, kuri izvēlas dāvināt patiesas vērtības. Par gaišiem, patiesiem, sirds-siltiem un labestīgiem svētkiem!

 

Kāpēc Laiks ir Visvērtīgākā Ziemassvētku Dāvana?

Ziemassvētki ir ne tikai laiks, kad mēs dāvinām materiālas lietas, bet arī brīdis, kad mēs varam radīt neaizmirstamas atmiņas. 🎁

  • Laika vērtība: Materiālas dāvanas var zaudēt savu spīdumu, bet kopā pavadītais laiks paliek mūžīgs.
  • Patiesas emocijas: Kopā piedzīvotas emocijas ir tās, kas paliek atmiņā un veido svētku sajūtu.
  • Svētku tradīcijas: Jaunas tradīcijas, piemēram, kopā gatavot Ziemassvētku maltīti vai dziedāt svētku dziesmas, var kļūt par ģimenes mantojumu.

Piedzīvojumi un Emocijas: Kā tos Dāvināt?

Piedzīvojumu dāvanas ir lielisks veids, kā radīt patiesas emocijas un neaizmirstamas atmiņas. 🌟

  • Adrenalīna piedzīvojumi: Slēpošana, kartinga brauciens vai citas aktīvas nodarbes.
  • Relaksējošas aktivitātes: Spa diena, dabas pastaigas vai meditācijas sesijas.
  • Gastronomiski piedzīvojumi: Kopā gatavota maltīte vai restorāna apmeklējums.

Tātad, šajos Ziemassvētkos, izvēlieties dāvināt ne tikai materiālas lietas, bet arī laiku, piedzīvojumus un patiesas emocijas. Tās ir dāvanas, kas paliks uz mūžu. 🎄

Atpakaļ