Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Dāvanu Idejas Vīriešiem

2023-08-17

Ko dāvināt vīrietim dzimšanas dienā? Idejas īpašām un apaļām jubilējām

Dzimšanas diena ir īpaša diena, kuru ikviens vēlas vēl ilgi atcerēties! Tāpēc īpaši šajā dienā pacentieties savam vīram, draugam, tētim, kolēģim vai citam tuvam vīriešu kārtas pārstāvim sarūpēt neaizmirstamus iespaidus un prieku, kas padarīs viņa dzimšanas dienu patiešām īpašu, pateicoties jums!

Dzimšanas dienā visi gaviļnieka tuvie cilvēki kļūst par neatņemamu dzimšanas dienas daļu - ikviens steidz apsveikt un sūtīt vēlējumus, dāvināt dāvanas, sagādāt pārsteigumus un vēlas padarīt šo dienu īpašu. Bet pirms dāvināt to, ko jubilārs patiešām vēlas, vispirms viņa vēlmes ir jānoskaidro! Šajā gadījumā būtu jāņem vērā jubilāra vaļasprieki un, protams, vecums.


 

KĀ IZVĒLĒTIES PIEMĒROTĀKO DĀVANU?

Lielākā daļa cilvēku ar nepacietību gaida savu dzimšanas dienu, izņemot gadījumus, kad svecīšu skaits uz tortes vairs neiepriecina ... Tomēr esam pārliecināti, ka šo dienu īpašu padarīs mirklis, kad radi un draugi ieradīsies apsveikt jubilāru.

Kā ziņo portāls Praguepost.com, lai dzimšanas dienā saņemtu kāroto dāvanu, kas būs patiesi noderīga, jubilārs var sastādīt un izsūtīt savu vēlmju sarakstu jau iepriekš. Tādā veidā viņš nesaņems ko tādu, kas vienkārši krās putekļus uz plaukta vai tiks atdots labdarībai.

Patiesībā, kad jūs jautājat cilvēkam, ko viņš vēlētos saņemt dzimšanas dienā, jūs saņemat atbildi: "Neko". Tomēr apsveikt tuvu cilvēku ar tukšām rokām ir pārāk neērti, tāpēc mēs tik un tā nopērkam dāvanas, kuras ne vienmēr saņēmējam patiks (ko viņš neizrādīs, protams). Bet, ja jums ir saraksts ar vēlamām dāvanām, jūs varat būt droši, ka dāvana vīrietim dzimšanas dienā būs 100% atbilstoša viņa vēlmēm.

 

 

Tāpat, ja jums joprojām nav ne jausmas, ko dāvināt, bet esat talantīgs un radošs - pasniedziet ar rokām darinātu, unikālu dāvanu. Šī būs laba dāvanas ideja bērniem, kuri vēlas apsveikt tēti, vectētiņu, tēvoci un citu tuvu cilvēku, netērējot vecāku naudu. Tomēr tas nenozīmē, ka ar rokām darinātus pārsteigumus var sagatavot tikai bērni. Arī pieaugušie var gleznot, zīmēt, izgatavot, cept un citādi darināt. Jubilārs noteikti novērtēs, cik daudz darba un pūļu esat ieguldījis šādā dāvanā.

Portāls Praguepost.com arī norāda, ka ir vērts izvairīties no stereotipiem. Piemēram, vīrietim nevajadzētu dāvināt kopšanas preces, kosmētiku, smaržas, zeķes (ja vien tas nav viņa vēlmju sarakstā).

Jāizvairās arī no idejas, ka laba dāvana ir dārga dāvana. Mūsdienās jūs varat iegādāties vēlamo dāvanu arī atbilstoši savam budžetam. Ja zināt, ka kādam tuvojas dzimšanas diena, sāciet meklēt atlaides, akcijas, dažādus īpašos piedāvājumus, kas palīdzēs jums ietaupīt naudu, pērkot dāvanu. Svarīgākais - neatlieciet pirkumu uz pēdējo brīdi, bet meklējiet iespēju to sarūpēt pat dažus mēnešus iepriekš.

Ja dāvana ir ļoti vienkārša, varbūt pat simboliska, nevajadzētu uztraukties, ka gaviļnieks jutīsies aizvainots, nemīlēts vai nenovērtēts. Dažreiz svarīgāks ir dāvanu iesaiņojums vai dzimšanas dienas kartiņa. Ja jūs tajā ieguldīsiet daudz mīlestības un rūpju, jubilārs noteikti novērtēs dāvanas svarīgumu un jūsu ieguldījumu. 

NO KĀDĀM DĀVANĀM BŪTU JĀIZVAIRĀS?

Vīrieši bieži vien ir diezgan izvēlīgi attiecībā uz dāvanām, tāpēc ir svarīgi divreiz apdomāt dāvanas izvēli. Vēlamies dalīties ar dažu vīriešu pieredzi par vissliktākajām dāvanām, ko viņi ir saņēmuši. Neatkārtojiet šīs kļūdas!

“Bijusī draudzene man uzdāvināja dušas želeju un dezodorantu. Es sajutos netīrs, ja jau man atgādina, ka jāmazgājas un jāsmaržinās,” ar pieredzi dalās Kārlis.

 

 

"Man nepatīk un patiesībā es nevaru veikt dažādus remontdarbus. Es varu iesist sienā naglu, bet, ja man ir jāremontē gāzes katls, es labāk izsaucu meistaru. Nez kāpēc manai sievai radās ideja, ka, lai labotu mājās lietas, man trūkst pareizie instrumenti, tāpēc viņa man uzdāvināja skrūvgriežu komplektu, uzgriežņus, atslēgas, urbji un citus instrumentus. Pagaidām to esmu atvēris tikai vienu reizi - dienā, kad saņēmu,” stāsta Juris.

"Man ir nosliece uz lieko svaru, tāpēc svars man vienmēr ir bijis diezgan jutīgs temats. Es biju ļoti dusmīgs uz savu sievu, kad viņa Ziemassvētkos man uzdāvināja dāvanu karti konsultācijai pie dietologa un trīs mēnešu abonementu sporta zālē. Tad arī man radās doma nākamajos svētkos viņai uzdāvināt putekļu sūcēju vai grīdas slotu,” emocionāli stāsta Matīss. 

"Sieva uzdāvināja man svētkos kaķēnu, kuru viņa pati nevar ciest. Tas ir tas pats, ja es viņai uzdāvinātu datorspēli,” tā Lauris.

"No savas bijušās draudzenes esmu saņēmis kaklasaiti dāvanā. Šādu aksesuāru var dāvināt kolēģim, tēvam, bet ne mīļotajam. Tad es sapratu, ka es viņu īsti neinteresēju un viņa pat nesaprot, kas mani interesē,” dalās Dāvis.

“No kādas meitenes esmu saņēmis dāvanu karti kosmētikas veikalā. Es to iztērēju, lai nopirktu mammai dzimšanas dienas dāvanu. Un ziniet, man nebija jātērē sava nauda!" atzīstas Oskars. 

SKAISTĀKĀ DĀVANA VĪRIETIM

Norstat aptaujāja 500 respondentus un sastādīja visiekārojamāko dāvanu sarakstu vīriešiem:

  • Biļetes uz pasākumu vai koncertu (46%). Lielākā daļa vīriešu vēlas pavadīt laiku ārpus mājas, izklaidējoties un aizmirstot ikdienas rūpes lielākā kompānijā, klausoties sava iecienītā mākslinieka uzstāšanos vai apmeklējot citu interesantu pasākumu. Svarīgs kritērijs, izvēloties dāvanu, ir vīrieša intereses: mīļākie izpildītāji, kultūras pasākumi, varbūt kino, konferences utt.

  • Elektronika (36%). Šajā kategorijā, kā vēlamākās dāvanas tika norādīts mobilais telefons, klēpjdators, viedpulkstenis un bezpilota lidaparāts.

  • Izsmalcināti, neparasti skaistumkopšanas līdzekļi (27%). Tās var būt smaržas, dažādi komplekti. Bet kā jau minējām iepriekš, šādas dāvanas būtu jāizvēlas uzmanīgi, lai neaizskartu cita cilvēka jūtas vai nerastos pārpratums. Jūs varat izvēlēties arī tādas dāvanas, kas ļaus vīrietim atpūsties, atsvaidzināt izskatu un uzlabot labsajūtu. Piemēram, SPA salona vai bārberšopa apmeklējums.

 

 

  • Grāmatas, spēles (19%). Ieskatieties pieprasītāko TOP 10 grāmatu vai galda spēļu sarakstā, dāvinot jautru vakaru ģimenes vai draugu lokā. Piemērotas ir arī Braingames vai citu veikalu dāvanu kartes. 

  • Saldumi, kafija, garšvielas (18%). Kā zināms no senas parunas, ceļš uz vīrieša sirdi iet caur vēderu. To pierāda arī pētījums, jo daļa vīriešu patiešām vēlētos saņemt gardumus, iespēju apmeklēt degustācijas un citas gardēžu cienīgas izklaides. Protams, grozs ar pārtiku būtu nedaudz dīvaina dāvana, bet izsmalcinātas vakariņas divatā ar savu otro pusīti novērtētu ikviens jubilārs. 

  • Apģērbs vai apavi (16%). Ja perfekti pārzināt vīrieša gaumi, varat izvēlēties apģērbu un aksesuārus, kas papildinās viņa stilu, tomēr, ja nevēlaties riskēt, labāk izvēlieties dāvanu karti apģērbu/apavu veikalā, kur vīrietis varēs izvēlēties sev piemērotāko lietu.

Kā norāda tīmekļa vietne Auksomeistrai.lt, ir laiks mainīt sabiedrības viedokli par to, ka rotaslietas ir piemērota dāvana tikai sievietēm. Juvelieri norāda, ka vīriešu rotu tirgus ir ļoti pieprasītas un sortiments ir patīkami pārsteidzošs, tāpēc īsto dāvanu šeit var atrast ikviens. Tā būs patiesi personalizēta dāvana vīrietim viņa īpašajā dienā.

Stiprajam dzimumam ir tikpat plašas iespējas izvēlēties no dažādām kolekcijām un kombinēt rotaslietas atbilstoši viņu stilam. Vīriešu rotas izceļas ar smalkumu, izturību, to dizains ir speciāli izstrādāts, lai papildinātu kopējo tēlu. Sievietēm, kuras vēlas pārsteigt mīļoto cilvēku, dāvanas jāmeklē juvelierizstrādājumu salonā!

 

 

IESPAIDU DĀVANAS PUIŠIEM 18. DZIMŠANAS DIENĀ

18 gadi ir vecums, kad puiši beidzot no sirds priecājas, ka var braukt pie stūres! Šī būtu laba iespēja ļaut puisim izmēģināt izbraucienu ar kvadriciklu vai bagiju.

Aizraujošs brauciens ar kvadraciklu pa bezceļiem ir iespēja iztrakoties lieliskā draugu kompānijā! Katram šoferim ir iespēja izmēģināt dažādas trases, pārbaudot savas prasmes. Kad pamatiemaņas tiks nostiprinātas, var izaicināt sevi sarežģītākā trasē - smilšu karjerā vai mežā. Esiet droši, jūs brauciena laikā uzmanīs pieredzējis instruktors un dos lieliskus padomus. Adrenalīna deva ir garantēta!

Brauciens ar bagiju būs brīnišķīga izklaide tiem, kas meklē jaunus izaicinājumus. Jūsu mīļoto cilvēku gaida asas izjūtas, jo šis nebūs nekāds relaksējošais izbrauciens! Bagijs attīsta ātrumu līdz pat 80 km/h, ar to var braukt vienlaicīgi 2 cilvēki. Šī ir superīga izklaide tiem, kuri vēlas izjust asākas sajūtas, atpūsties svaigā gaisā, atbrīvoties no ikdienas rūpēm un izjust bagiju motora rūcošo skaņu.

 

 


 

30 GADU JUBILEJA DĀVANAS VIŅAM

Uzdāviniet draugam vai vīram iespēju baudīt Latvijas ainavu no putna lidojuma! Piemēram, tas varētu būt lidojums ar paraplānu. Lidojums sniedz unikālu iespēju ne tikai redzēt elpu aizraujošu ainavu, bet arī izmēģināt savus spēkus - veikt vienkāršus manevrus gaisā vai kontrolēt lidojuma virzienu. Pēc lidojuma vēl kādu laiku ķermeni satricinās patīkamas vibrācijas.

Ja vīrietim patīk šaujampulvera smarža, tad lieliska izklaides dāvana būs šaušana ar bisi "Winchester" vai revolveri "Taurus" šautuvē. Šādas dāvanas saņēmējs jutīsies kā asa sižeta filmas varonis un varēs pārbaudīt savas prasmes, precizitāti un drosmi.

 

 

Ja jūs meklējat patiešām greznu dāvanu draugam, ieskatieties Skrundas muižas mājīgajā gaisotnē. Skrundas muiža atrodas gleznainā Ventas krastā un tās vēsture aizsākas 19.gs. Nesteidzīgas pastaigas, izbraucieni ar velo vai laivām saulrietā, SPA procedūras un augsta komforta klases numuriņi ļaus laikam apstāties un jubilāram - izbaudīt karalisku atpūtu, iespējams, divatā ar savu otro pusīti.

 

DĀVANA VĪRIETIM 40 GADU JUBILEJĀ

40 ir patiešām īpašs skaitlis. Tas nozīmē, ka jums ir bagāta pieredze aiz pleciem un daudz jauna priekšā. Tik skaistu dzīves notikumu var atzīmēt, dāvinot lidojumu gaisa balonā. Tas ir neaizmirstams ceļojums gaisā virs izvēlētās pilsētas, kuru vada profesionālis. Ja vēlaties sagādāt pārsteigumu, tad šī dāvana noteikti dāvās jubilāram neaizmirstamas emocijas! Tāpat, ja vīrietis nebaidās no augstuma, uzdāviniet lidojumu ar lidmašīnu virs Rīgas. Pēc lidmašīnas pacelšanās debesīs jūs no putna lidojuma varēsiet ieraudzīt un iemūžināt galvaspilsētas skaistākās ainavas vai jūsu mīļākās vietas. Savu maršrutu varēsiet sastādīt kopā ar zinošu pilotu.

 

 

Arī atpūta no ikdienas ir laba dāvana, piemēram, vienas dienas ūdens un SPA relaksācijas centrā. Uzdāviniet vienu atvaļinājuma dienu ūdens relaksācijas centrā "The Garden" Baltic Beach viesnīcā! Šeit jubilārs var atpūsties baseinā, vairākās pirtīs, ar ķermeņa procedūrām un nobaudīt gardas pusdienas.

Kā minēts Norstat uzņēmuma pētījumā, vīriešiem patīk garšīgi ēst, tāpēc tā ir lieliska iespēja uzdāvināt restorāna apmeklējumu. Mūsu izvēle kristu uz autentisko restorānu "Melnais ķiploks", kas atrodas pašā Vecrīgas sirdī. Tas ir īsts galamērķis zivju un gaļas ēdienu gardēžiem, kā arī veģetāriešiem. Uzdāviniet pasaules garšu pašā pilsētas centrā!

 

DĀVANA VĪRIETIEM 50. GADADIENĀ

Kāds teiciens vēsta, ka 50 koki - vēl nav mežs, 50 pilieni - vēl nav jūra un 50 gadi - vēl nav visa dzīve. Kad esat sagaidījis šādu jubileju, jums ir jāpiedzīvo patiesi īpašas izjūtas. Tieši tāpēc vakariņas tumsā kā unikāls dāvana būs piemērots šādam mirklim. Apmeklējuma laikā tiek liegta viena maņa, bet pastiprinātas citas. Restorānā jubilāru ar savu otro pusīti sagaidīs pie durvīm, un tur sāksies neaizmirstamu un jaunu baudījumu piedzīvojums. Pilnīgā tumsā, klausoties mūziku, viņi nobaudīs dažādus ēdienus. Tumsā ēstais ēdiens iegūs citu nozīmi, un viesi iepazīs jaunas, maģiskas sajūtas.

 

 

Hotel Jūrmala SPA aicina izmēģināt īpašu SPA rituālu vīrietim, kurā jubilārs piedzīvos relaksācijas burvību. Rituāls sākas ar hidromasāžas vannu ar sāli vai eļļu, pēc kuras tiks veikts ķermeņa ādas pīlings, kas piešķirs ķermenim vieglumu. Pēc pīlinga sekos ķermeņa masāža ar dzintara bumbiņām, kas efektīvi atslābina saspringtos muskuļus: novērš bezmiegu, atbrīvo no stresa, sniedz garīgu un fizisku uzmundrinājumu. Rituāls tiek noslēgts ar Men SPA lift-off sejas ādas atjaunināšanas procedūru un atpūtu relaksācijas zonā ar siltu tēju un uzkodām. 

NOSLĒGUMĀ

Aiz vīrieša veidotā ārējā tēla bieži vien slēpjas pavisam cita personība - maiga, rūpīga, gādīga, emocionāla un varbūt pat ļoti sirsnīga un iejūtīga. Mēģiniet saskatīt šīs smalkās personības notis un patiesi no sirds pārdomāt dāvanu, liekot jubilāram sajusties īpašam. Dāvanai nav jābūt dārgai, tai jānāk no sirds!

Šis Dāvanu Ideju Blogs piedāvā plašu klāstu no unikālām un oriģinālām dāvanu idejām vīriešiem. 🎁 Vai meklējat ko īpašu vīrieša dzimšanas dienai vai apļa jubilejai? Šeit jūs atradīsiet dažādas iespējas, kas atbilst dažādām vēlmēm un interesēm.

Piedzīvojumu Dāvanas:

  • Ekstremāli piedzīvojumi
  • Relaksējošas atpūtas brīži
  • Neaizmirstamas ceļojumu pieredzes

Personalizētas Dāvanas:

  • Gravēti priekšmeti
  • Fotogrāfiju albumi
  • Unikāli izgatavoti priekšmeti

Ekskluzīvas un Oriģinālas Dāvanas:

  • Reti atrastas preces
  • Ekskluzīvi izstrādājumi
  • Augstas kvalitātes produkti

Šīs dāvanu idejas ir piemērotas dažādiem vīriešiem ar dažādām vēlmēm un gaumēm. 🌟 Vai tas būtu piedzīvojums, personalizēta dāvana vai kaut kas ekskluzīvs un reti sastopams, šeit ir kaut kas katram.

Dāvanu izvēle var būt sarežģīta, bet ar pareizām idejām un ieteikumiem, jūs varat atrast perfektu dāvanu, kas atbilst jūsu tuvinieka vēlmēm un interesēm. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties pārsteigt ar kaut ko īpašu vai meklējat kaut ko tradicionālu ar unikālu pieskārienu, šis blogs sniegs jums nepieciešamo iedvesmu un padomus.

Atcerieties, ka galvenais mērķis ir padarīt dzimšanas dienu neaizmirstamu un īpašu, tāpēc izvēlieties dāvanu, kas ir no sirds un atspoguļo saņēmēja personību un intereses. 🎉

Atpakaļ