Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Inovatīvas Idejas Ziemassvētku Eglītes Rotāšanai

2023-09-18

Kā Ziemassvētku eglīti rotāsim šogad?

Lai nu kā – bet Ziemassvētku eglīte būs jārotā arī šogad! Vai esiet jau padomājuši kādus rotājumus izvēlēsieties? Šobrīd arvien iecienītāki kļūst rotājumi, kas gatavoti pašu rokām no materiāliem, kas atrodami dabā vai kreatīvi pielietojot pavisam ikdienišķas lietas.

Daudzfunkcionālais papīrs

No avīžu papīra rullīšiem veidotas bumbas, vai interesanti papīra locījumi... Mazliet izdomas un rotājums gatavs!

Ierastu priekšmetu jaunā dzīve

Kā izmantot gadu gaitā sakrātās pogas? Ir ideja – pārvērtiet tās interesantā rotājumā!

Ēdamlietu māksla

Tradicionāli Ziemassvētku egli ierasts dekorēt ar piparkūkām, āboliem, konfektēm un citām gardām lietām. Šogad ierasto piparkūku vietā pamēģiniet izcept īpašā veidā – kā mazu mākslas darbu. Vai, piemēram, ikdienišķos makaronus pārvērtiet īpašās zvaigznēs vai sniegpārsliņās.

Daba ienāk mājās

Joprojām aktuālas dekorācijas no dabas materiāliem – zemas izmaksas, augsts estētiskais baudījums un pastaigas svaigā gaisā, meklējot materiālus.

Neparasti stikla rotājumi

Ja vecās stikla bumbas jau saplīsušas, radiet unikālus dekorus paši – izmantojiet vecās spuldzītes.

Ja pirms svētku steigā neatliek brīdis rokdarbiem, tad varbūt veidojiet savu ģimenes tradīciju – uz piparkūku sirds uzrakstiet gadskaitli un iekariet eglītē. 

Lai Jums šogad visskaistākā eglīte!

Inovatīvas Idejas Ziemassvētku Eglītes Dekorēšanai

Ziemassvētki ir laiks, kad mēs vēlamies radīt īpašu atmosfēru mājās. Un kāda ir labāka iespēja to izdarīt, ja ne ar eglītes rotāšanu? Šajā blogā jūs atradīsiet dažādas idejas, kā padarīt šo procesu vēl radošāku un interesantāku.

Dabas Materiāli: Skaistums no Dabas

  • Zari un koka šķēles
  • Dabas akmens un minerāli
  • Ziedi un lapas

Dabas materiāli piedāvā ne tikai estētisku baudījumu, bet arī iespēju doties pastaigās svaigā gaisā, meklējot dekorācijas. 🌿

Ēdamlietu Māksla: Rotājumi no Virtuves

  • Piparkūkas ar īpašiem rakstiem
  • Makaronu zvaigznes un sniegpārsliņas
  • Āboli un citi augļi kā dekori

Ēdamlietu māksla ir ne tikai garšīga, bet arī ļoti vizuāli pievilcīga. Tā piedāvā iespēju izmantot ikdienišķus priekšmetus kā mākslas darbus, kas piešķir eglītei unikālu izskatu.

Izmantojiet šīs idejas, lai šogad jūsu Ziemassvētku eglīte būtu ne tikai skaista, bet arī pilna ar stāstu un nozīmi. Lai jums šogad visskaistākā eglīte! 🎄

Atpakaļ