Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Kā pārsteigt savu mīļoto un kā svinēt Valentīndienu?

2012-02-13

Kā pārsteigt savu mīļoto un kā svinēt Valentīndienu?

Valentīndiena ir viena no romantiskākajām dienām gadā, kas ļauj mums izpaust savas jūtas un pateikt tuvam cilvēkam, ka mēs viņu mīlam. Kā to izdarīt īpašā veidā un parādīt kādam, ka viņš Tev ir svarīgs? Te būs dažas idejas, kas Tev palīdzēs.

Nosūti romantisko Valentīndienas īsziņu

Tu zini, ka to var izdarīt arī no telekomunikāciju kompānijas mājas lapas, tad laimīgais, kam sūti īsziņu, nezinās no kā tieši tā ir nākusi. Kaut ko līdzīgu: „Pat visi pasaules skaistākie vārdi nevarētu izteikt manas jūtas... uz mūžu Tavs...Tavs Valentīns“.

Pagatavo ēdienu sirds formā

Lai brokastis Jums abiem būtu romantiskākās, uztaisi pankūkas sirsniņas formā un saldumam pievieno zemenes ar putukrējumu. Un protams, atnes brokastis savai otrai pusītei gultā.

Vai arī baudiet romantiskās vakariņas

Lieliska diena, lai divatā doties baudīt romantiskas vakariņas sveču gaismā. Nezināt, kādu restorānu izvēlēties? Šeit varēsiet atrast dažas idejas.

Ielec dušā!

No rīta, kad otra pusīte dosies rīta dušā, pārsteidz viņu un ielec dušā. Nošausi divus zaķus – izmazgāsies un arī patīkami pārsteigsi savu mīļoto.

Uzdāvini laiku

Uzdāvini paštaisīto kuponu kādam darbam, ko vari izdarīt savas otras pusītes vietā, lai izbrīvot viņai/viņam laiku sev. Piemērām, kupons mājas tīrīšanai, ko vari uzdāvināt savai sievai. Kad viņa gribēs, varēs izmantot šo kuponu, lai Tu iztīri māju, un viņa šo laiku varēs veltīt vienīgi sev. Vai kupons tavam draugam suņa izvešanai pastaigā. Ļauj fantāzijai darboties!

Aktīva atpūta

Neviens nav teicis, ka aktīva atpūta nav piemērota Valentīndienai. Dodieties divatā slidot vai vizināties ar sniega motociklu. Pozitīvas emocijas un asas izjūtas garantētas! Un lai sasildītos, ņemiet līdzi paštaisīto karsto šokolādi, vai apmeklējiet kādu kafejnīcu un nobaudiet īstu šokolādes kārumu – fondī.

Atstāj zīmītes

Sagatavo ap 10 -15 zīmītēm sirds formā, ieraksti mīļvārdiņus vai siltus novēlējumus, un vakarā pirms Valentīndienas saliec tās zīmītes apģērbu kabatās, makā, somā, visur, kur rīt tos varēs atrast Tava otra pusīte. Tas gan būs labs un ļoti patīkams pārsteigums.

Romantiskā bēgšana

Pārsteidz savu mīļoto un aizbēdziet kopā uz kādu klusu vietu, kur varēsiet pavadīt kopā veselu nedēļas nogali un baudīt divvientulības romantisko atmosfēru. Uz citu pilsētu, bet varbūt arī uz citu valsti... Parīze? Vai varbūt...? Idejas kurp doties? Meklē šeit!

Ieraksti dziesmu

Jā, Tev ir visas iespējas ierakstīt savai otrai pusītei romantisku dziesmu savā izpildījumā. Neviens nevarēs pretoties šādai jūtu izpausmei!

Esi viens?

Nav neviena ar ko sagaidīt šos svētkus? Nav taisnība! Tev esi Tu pats! Palutini sevi: atpūties vannā sveču gaismā, pagatavo vai pasūti savu iemīļoto ēdienu, nopērc sev sen kārotus auskarus – dari visu, kam parasti nepietiek laika!

Ziedi!

Protams, nevar aizmirst par ziediem. Lieliski, ja vari sagatavot ziedus un Valentīndienas rītā pasniegt tos, pamodinot savu mīļoto. Kā arī, vēl viens labs pārsteigums – atsūti ziedus uz darbu, izmantojot kurjerpastu, vai atnāc uz stāvvietu un pa kluso saliec sirdi no ziediem uz mašīnas pārsegā.

Romantiskā fotosesija

Iemūžiniet dzīves burvīgākos mirkļus un izbaudiet emociju pilnu fotosesiju! Tas būs neaizmirstams piedzīvojums Jums abiem, un lieliskas fotogrāfijas iepriecinās Jūs un tuvus cilvēkus vēl ilgus gadus.

Un neaizmirsti, ka jebkurā gadījumā, labākā dāvana – esi Tu! Velti savu uzmanību, atzīsties mīlestībā un baudiet šos mirkļus divatā. Un lai visa pasaule pagaida!

Atpakaļ