Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Unikālas un Interesantas Dāvanu Idejas Pusaudžiem un Jauniešiem

2023-05-13

Ar ko pārsteigt jauno paaudzi: aizraujošas un interesantas dāvanas jauniešiem un pusaudžiem

Kā pārsteigt mūsdienu pusaudzi, kuram šķiet, ka ir viss? Tas ir izaicinājums, kas prasa radošumu un izpratni par pusaudžu vēlmēm un interesēm. Šajā blogā mēs dalīsimies ar aizraujošām un interesantām dāvanu idejām, kas noteikti iepriecinās gan jauniešus, gan pusaudžus. Mūsu idejas ietver gan mākslas un tehnoloģiju, gan aktīvās atpūtas iespējas. Tātad, sāksim! Dāvanas meklē šeit.

Dāvanas pusaudžiem internetā?

Pusaudži tiek uzskatīti par bērniem vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Tas ir mirklis, kad daudzas meitenes pārstāj sajūsmināties par jaunām lellēm un puiši - par mašīnu trasēm. Jauniešiem šis ir sarežģīts laiks, kad viņi meklē savu identitāti un atklāj jaunas lietas; kad pieaugušo pasaule sāk izraisīt daudz lielāku interesi par bērnu lietām. Cepuri nost - mūsdienu bērni ir gudri un skaidri apzinās savas vēlmes, tāpēc, aci nepamirkšķinot, no vecākiem prasa dārgas lietas. Neapskaužamā situācijā ir arī tuvinieki un draugi, kuri vēlas sveikt mazbērnu vai krustbērnu, jo grūti noteikt, kas jaunietim ies pie sirds, un kas - nē.

 

Patiesībā, šī brīža situācijā ir pat vienkāršāk atrast dāvanas, neizejot no mājas. Pērciet dāvanas jauniešiem attālināti! Internetā iespējams atrast plašāku informāciju par katru preci un lietu, kā arī citu vecāku ieteikumus un padomus attiecībā uz jūsu plāniem. Turklāt, ja jūs uzdosiet šo jautājumu pusaudzim - ko viņš vēlētos saņemt dāvanā, viņš noteikti "iemetīs" jums saiti tieši uz to lietu, kas viņam patīk. Galu galā, bērni un pusaudži internetā orientējas neticami veikli un ātri. Kāpēc gan nesagādāt pusaudzim pārsteigumu, kuru viņš patiesi novērtēs?


 

Internetā iegādātas dāvanas ir laba izvēle, ja tās pasniegšana nav iespējama klātienē. Ja tā ir izklaide - pārsūtiet dāvanu karti tieši uz telefonu! Vai izmantojiet kurjerpasta pakalpojumus, lai dāvanu nogādātu līdz pašām durvīm. Ērti un vienkārši, vai ne? Mēs visi šobrīd ierobežojumu dēļ nevaram tikties ar tuviem un mīļiem cilvēkiem, kā arī izvairāmies iepirkties fiziskajos veikalos. Tāpēc iepirkšanās tiešsaistē internetā ir kļuvusi ļoti populāra, veidojot sabiedrībā jaunu iepirkšanās pieredzi, kas ir patiešām ļoti ērta!

Aplūkosim, kas noteikti patiktu mūsdienu pusaudžiem. Lai būtu vieglāk apskatīt dāvanu idejas, mēs tās sadalījām pa bērnu vecuma posmiem. Aiziet!

Dāvanas pusaudzim

Pusaudža attīstības fāzes var iedalīt divos lielos posmos - agrā un vēlā. Apskatīsim dāvanas divām dažādām pusaudžu vecuma grupām, lai būtu vieglāk saprast, kas ir piemērotāks noteikta vecuma pusaudzim. Pusaudži vienmēr gaida dāvanas svētkos. Galu galā, viņi vienmēr vēlas iegūt to, par ko sapņo.

Dāvanas 10 - 14 gadus vecam zēnam

Lielākā daļa puišu dievina modernās tehnoloģijas. Uzdāviniet dronu! Jā, šī pārsteidzošā ierīce joprojām ir ļoti iecienīta pusaudžu vidū. Ja bērns ir mūzikas cienītājs, viņš ļoti priecāsies dāvanā saņemt stilīgu portatīvo skaļruni vai bezvadu austiņas. Galu galā, tas ir obligāts pusaudža atribūts.

Domājams, ka retais pusaudzis neizmanto sava viedtālruņa kameru, lai uzņemtu interesantus foto un publicētu tos savā Instagram vai TikTok kontā. Bet kā būtu ar pirmo nopietno fotokameru? Protams, tās iegāde ir atkarīga no jūsu plānotā budžeta. 

Papildu dažādiem priekšmetiem izklaide būs lielisks veids, kā pusaudzim iegūt neaizmirstamas atmiņas. Ikvienā Latvijas nostūrī ir pieejamas dažādas aktīvās atpūtas iespējas un atrakciju parki, kas pusaudžiem tik ļoti patīk. Dāviniet neaizmirstamu pieredzi Tarzāna šķēršļu parkā, kur ir pieejams teju viss, sākot ar rodeļiem, šķēršļu trasi, batutiem un beidzot ar bērnu safari! Tā būs aizraujoša izklaide visai ģimenei jebkurā gadalaikā.

Ne mazāk jaunietis priecāsies par braucienu ar kvadraciklu. Šādu atrakciju bērniem līdz 15 gadu vecumam organizē "KMH" trase. Aizraujošā braucienā ar kvadraciklu Yamaha YFM 90 bērns pa trasi dosies pieredzējuša instruktora uzraudzībā, kā arī ar atbilstošu ekipējumu. Spilgtas emocijas un pozitīva adrenalīna deva būs garantēta!


Ja dāvanu meklējat savam bērnam, izvēlieties aktivitātes, kuras varat īstenot kopā ar visu ģimeni. Piemēram, nakšņojiet caurspīdīgā burbuļteltī, no kuras paveras fantastisks skats uz zvaigžņotām debesīm! Šādā veidā sarūpētas dāvanas bērniem sagādās prieku arī visai ģimenei kopā, radot skaistus prieka mirkļus.

Dāvanas 16 - 18 gadus vecam pusaudzim

Šajā vecumā pusaudzis noteikti būs sarūgtināts, ja viņu nosauksiet par zēnu. Ak jā, un dāvanām arī nevajadzētu būt bērnišķīgām. Kā nepārspīlēt ar savu dāvanu un ņemt vērā pusaudža vajadzības un vēlmes? Ņemiet vērā, ka šī vecuma puiši sagaidīs no jums nopietnākas dāvanas.

Jūs, iespējams, neatradīsiet nevienu mūsdienīgu pusaudzi, kurš nesapņo par viedpulksteni vai viedtālruni vai tādu jau nelieto. Vecākiem un pārējiem tuviniekiem noteikti šis fakts būtu jāliek aiz auss, ja meklē īpašu un nopietnu dāvanu pusaudzim šajā vecumā. Neapšaubāmi, puišiem noteikti patiks arī visas aktivitātes, kas saistītas ar motorizētiem transportlīdzekļiem. Piemēram, brauciens ar kartingu kopā ar tēti. Galu galā, kopīga laika pavadīšana kopā ir neatņemama ģimenes sastāvdaļa!

Ikviens jauns vīrietis izjūt kāri pēc adrenalīna un asām sajūtām. Uzdāviniet iespēju pabūt kareivja lomā kādā no "GUNS n LASERS" piedāvātajām spēlēm, kurās tiek izmantotas īstu ieroču replikas. Dalība kaujas simulācijā garantēs spraigas emocijas un kārtīgu fizisku slodzi ķermenim!

Neapšaubāmi, pat šī vecuma puiši noteikti atradīs, ko darīt atrakciju parkos ar šķēršļiem un takām augstu kokos vai iespēju apmeklēt slēpošanas trasi. Varbūt pienācis laiks snovborda dēlim? Ideāla dāvana ir arī iespēja izbraukt ar velokartu, bagiju vai kvadraciklu. Galu galā, lielākā daļa puišu sapņo pēc iespējas ātrāk nokļūt pie stūres.

Jebkura vecuma puisim patiks arī virtuālās realitātes istabas apmeklējums. Ideāli, ja kopā ar draugiem, un tā ir mūsdienīga un jautra izklaide, ko baudīt jebkurā vecumā. 

 

Dāvanas pusaudzei

Tāpat kā puišu, arī pusaudžu meiteņu attīstības fāzes iedalās agrā un vēlā. Bez šaubām, 10 gadus vecas meitenes intereses krasi atšķirsies no 18 gadus vecas meitenes interesēm. Apskatīsim, kas patīk dažāda vecuma pusaudzēm!

 

 

Dāvanas 10 - 14 gadus vecām meitenēm

Šis ir vecums, kad meitenēm jau ir izveidojušies savi hobiji un aizraušanās, tāpēc ir iespējams piemeklēt dāvanas, kuras palīdzēs attīstīt un padziļināt šīs intereses caur dažādām aktivitātēm. Varbūt meitenei interesē fotografēšana - uzdāviniet fotokameru, fotografēšanas kursus vai vienkārši vērtīgu grāmatu par šo tēmu. Ļoti meitenīgas un izglītojošas nodarbes ir keramikas veidošana, smaržu darbnīcas vai floristikas kursi, kas ļaus attīstīt arī savas radošās iemaņas. Noskaidrojiet, kas aizrauj mazo jaunkundzi!

Neapšaubāmi, meitenēm noteikti patiks arī stilīgs apģērbs. Lai nekļūdītos meitenes gaumē, vienkāršāk ir doties iepirkties kopā. Šāda pārsteiguma dāvana būs lielisks žests no mammas puses. Izmantojiet iespēju un pavadiet neaizmirstamus mirkļus tikai kopā ar savu meitu. Kaut arī lielākā daļa pusaudžu protestē un dod priekšroku pastaigām ar draugiem, viņi patiesībā priecājas par vecāku uzmanību. 

Jaunkundzei noteikti patiks izjādes ar zirgiem. Tā ir veselīga un emocionāla pieredze, un jūsu bērnam būs laba iespēja iemācīsies jāšanas pamatus un tuvāk iepazīs šos mīļos, gudros un draudzīgos dzīvniekus.

Visticamāk, ka jebkura vecuma meitenei patiks arī zoodārza apmeklējums. Izvēlieties ārpus Rīgas esošos mini zoodārzus un lauku sētas, kur dzīvnieku nesteidzīgo ikdienu var vērot ļoti tuvu un barot tos no rokas. Lauku sētu saimnieki piedāvā arī nelielas izklaides, piemēram, izjādes ar ponijiem. Starp citu, šie zoodārzi parasti apmeklētājiem ir pieejami cauru gadu. 

Īstām kārumniecēm patiks radošās konfekšu pagatavošanas darbnīcas apmeklējums un ekskursija "Laimas" šokolādes muzejā. Tā ir fantastiska iespēja ne tikai vērot konfekšu ražošanas procesu, bet arī pašai tajā piedalīties! Izzinošā ekskursijā apmeklētājiem tiks atklāti teju visi šokolādes konfekšu pagatavošanas noslēpumi, kakao pupiņu ceļš un "Laimas" saldumu fabrikas vēsture. Meitenēm tas noteikti liksies interesanti! Ekskursijas noslēgumā katrs dalībnieks varēs paņemt līdzi paša izgatavotās šokolādes konfektes, iesaiņotas glītā kārbiņā.

Papildus lielākām dāvanām jūs noteikti iepriecināsiet jaunkundzi ar meitenīgiem aksesuāriem - rotaslietām, austiņām vai dienasgrāmatu.

 

Dāvanas 15–18 gadus vecām meitenēm

Šī vecuma pusaudze jau ir īsta sieviete, un viņas aizraušanās visnotaļ būs saistītas ar pieaugušo interesēm. Šajā vecumā varat droši izvēlēties vieglas, valdzinošas smaržas. Padsmitgadniecēm-meitenēm ļoti patīk uzposties un labi smaržot. Piemērots būs arī kosmētikas komplekts - jauneklīgs, ar spīguļiem vai matētiem toņiem, kas izcels meitenes dabisko skaistumu.

Neapšaubāmi, šī vecuma meitenei ir savi hobiji un aizraušanās. Piemeklējiet atbilstošas aktivitātes, kas varētu papildināt viņu zināšanas, piemēram, stila vai meikapa kursus, vai deju skolas apmeklējumu.

Runājot par izklaidi, viss ir atkarīgs no meitenes vaļaspriekiem. Jaunietēm, kurām patīk rosīties pa virtuvi un sekot līdzi jaunākajiem food-trendiem Instagramā, pat nenāks prātā atteikties no „Hanna Anna" konditorejas meistarklases. Palīdziet viņai īstenot sapni par garšīgiem eklēriem, makarūniem, saldējumu, canole, pavlovām vai tartēm viņas pašas virtuvē! Varbūt šajā brīdī dzims patiešām lieliska šefpavāre un meistarīga konditore. 

Lidojums ar gaisa balonu ir patiesi neaizmirstama dāvana, kas, iespējams, atstās iespaidu uz visu mūžu. Jūs varat izvēlēties kādu no Latvijas un pat Lietuvas gleznainākajām pilsētām, piemēram, Siguldu, Cēsis, Paņevežu, Traķus un citas. Atļautais bērna vecums, no kura var lidot, ir 12 gadi. Šāda pieredze ir patiesi nepārspējama, planējot gaisā bez traucējošām skaņām un vērojot visu pasauli no augšas.

Katra meitene sapņo par skaistām bildēm. Uzdāviniet tematisku fotosesiju viņai vienai pašai vai kopā ar draugiem! Meitenēm tā būs jautra un jutekliska izklaide, kurā tiks iemūžinātas ne tikai brīnišķīgas atmiņas, bet arī jaunības spilgtākie mirkļi.

Runājot par pusaudžu interesēm, gan meitenēm, gan zēniem ir aktuālas teju visas mūsdienu tehnoloģijas, un viņi tās lieliski prot izmantot. Ja jūs saredzat savā bērnā tehnoloģisko potenciālu vai vēlaties ieguldīt viņa izglītībā, varat noteikti apsvērt arī jauna datora dāvināšanu. Galu galā neviens mūsdienu skolnieks vai students bez tā nevar nemaz iztikt. Pusaudzis vienmēr priecāsies par jaunāku viedtālruni, ar kuru pavērtos daudz plašākas iespējas.


 

 

Ja idejas un iespējas pusaudža sveikšanai ir apsīkušas vai ierobežotas, jūs vienmēr varat iet klasisko ceļu - vienkārši noorganizēt dzimšanas dienas ballīti, pikniku, rezervēt atpūtas namiņu ar pirti un karsto kublu, ēdiena piegādi uz mājām. Lai dzimšanas diena būtu tāda, par kādu sapņo pusaudzis! Arī komunikācija ar draugiem šajā dzīves posmā ir ārkārtīgi svarīga. Pusaudzim kopā ar draugiem noteikti patiks atpūsties atsevišķi no vecākiem, izbraukt ar kvadraciklu vai motociklu, pārbaudīt šaušanas prasmes. Nu, un meitenes izbaudīs meikapa ballīti studijā, braucienu ar laivām vai pidžamu vakaru ar kūkām. Protams, ir svarīgi izplānot dienu tā, lai izklaide mītos ar atpūtas mirkļiem, gardām maltītēm un dāvanu pārsteigumiem.

Ja ir ārkārtīgi grūti izvēlēties dāvanu pusaudzim, mēģiniet uzzināt, ko bērns vēlētos, par ko sapņo. Vienmēr ir iespējams uzdāvināt arī dāvanu karti, kuru viņš iztērēs pēc sava prāta un interesēm.

"Kā Pārsteigt Mūsdienu Pusaudzi: Aizraujošas Dāvanu Idejas"

Mūsdienu pusaudži ir gudri, izglītoti un zina, ko viņi vēlas. Tāpēc, lai viņus pārsteigtu, ir nepieciešams radošums un izpratne par viņu interesēm. Šajā blogā mēs dalīsimies ar aizraujošām un interesantām dāvanu idejām, kas noteikti iepriecinās gan jauniešus, gan pusaudžus.

"Dāvanas, Kas Atbilst Pusaudža Interesēm"

Mūsdienu pusaudži ir ļoti dažādi, un tāpēc arī viņu intereses ir dažādas. Daži pusaudži ir mākslinieciski, citi ir tehnoloģiju entuziasti, bet citi mīl aktīvu atpūtu. Mūsu dāvanu idejas ir domātas, lai atbilstu šīm dažādajām interesēm.

"Radošas un Unikālas Dāvanas"

Mūsu dāvanu idejas ir radošas un unikālas. Tās ietver gan mākslas un tehnoloģiju dāvanas, gan aktīvās atpūtas iespējas. Mēs esam pārliecināti, ka jūs atradīsiet kaut ko, kas iepriecinās jūsu pusaudzi.

"Dāvanas, Kas Iepriecina Gan Meitenes, Gan Zēnus"

Mūsu dāvanu idejas ir piemērotas gan meitenēm, gan zēniem. Neatkarīgi no tā, vai jūsu pusaudzis ir māksliniece vai tehnoloģiju entuziasts, mēs esam pārliecināti, ka jūs atradīsiet kaut ko, kas iepriecinās viņu.

"Dāvanas, Kas Atbilst Pusaudža Vēlmēm"

Mēs zinām, cik svarīgi ir izvēlēties dāvanu, kas atbilst pusaudža vēlmēm. Tāpēc mūsu dāvanu idejas ir domātas, lai atbilstu pusaudža vēlmēm un interesēm. Mēs esam pārliecināti, ka jūs atradīsiet kaut ko, kas iepriecinās jūsu pusaudzi.

Atpakaļ