Этот сайт использует файлы cookie и плагины социальных сетей для обеспечения бесперебойной работы вашего сайта, анализа активности посетителей и предоставления персонализированной рекламы. Вы можете управлять файлами cookie в настройках. Дополнительная информация Политика конфиденциальности.
Рейтинг 4.7 (более 4000 отзывов) Бесплатный обмен и доставка Действителен в течение 12 месяцев. Для предприятий F.A.Q. Торговые точки Помощь
RU
LV
Cамообслуживание
Избранное

Līgo svētku svinēšanas vietas!

2012-06-21

Līgo svētku svinēšanas vietas!

Līgo svētki, ir jāsvin ikvienam latvietim, atbalstot mūsu tradīcijas. Taču ja neziniet, kur doties Līgo naktī, mēs Jums piedāvājam idejas, ar dažādām Līgošanas vietām. Atrodi savējo, un kārtīgi nosvini šos svētkus!

Jāņi Cinevillā

Latviešu estrādes mūziķis Intars Busulis un daiļās Lady’s Sweet meitenes Jāņos varēs satikt kinopilsētā Cinevillā uz lielās „SMScredit.lv“ skatuves. Latvijā iemīļotie mākslinieki uzstāsies ar divu stundu garu programmu, kurā būs dzirdams, viss, kas katram kārtīgam līgotājam jāzina, jāizdara un jāpaspēj Jāņu vakarā un naktī.

Līgo atpūtas kompleksā "Turbas"

Atpūtas komplekss „Turbas“ aicina pavadīt neaizmirstamus Līgo svētkus uz „Turbu“ saliņas, Mazās Juglas ielokā, zem kupla dižozola zariem. Līgosim kopā ar ģimenēm un draugiem – piepildīsim svētkus ar jautrību un tradīcijām. Par lustīgu līgošanu parūpēsies atraktīvais Artūrs Mangulis kopā ar grupām „Buča“ un „Ogres Blūza Brāļi“. Papardes zieda meklētāji spēs atrast nomaļākas vietas, kur divvientulībā baudīt putnu dziesmas.

Līgo svētku Lielkoncerts

23. jūnijā plkst. 20.00 Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā norisināsies vērienīgs Līgo svētku lielkoncerts, kurā visus apmeklētājus priecēs vairāk kā 100 dalībnieki – dziedātāji, dejotāji un aktieri.

Līgo svētki Bauskā

Par krāšņā šova norises vietu šoreiz izvēlēta Zemgales sirds BAUSKA – gleznainā Pilskalna estrāde. Vietā, kur satiekas Latvijas trīs upes un mīlētāju saliņā droši glabājas Līgo nakts noslēpums, visu Latvijas novadu labāko dziedātāju sadziedāšanās un seno rituālu izdzīvošana sola īpašu enerģiju. Populāri mūziķi, un dejas līdz rīta gaismai!

Līgo Latgalē

„Latvijas šlāgerkanāls“, Latvijas radio 2 un „LĪGO, LATGALE!“ aicina lustēt arī šogad! Pamatīgas dzīres, jautras dziesmas un dejas, skanīga sadziedāšanās gada īsākās nakts burvībā pie ugunskura, novada īpašās tradīcijas – tādi vienmēr bijuši, ir un būs Līgo svētki Latgalē!

Līgo Ventspilī

Līgo vakarā 23. jūnijā uz Reņķa dārzu aicināti uz Līgo svētkiem un pēc tam kopīgi tiks sagaidīti vasaras saulgrieži Jāņu nakts zaļumballē Reņķa dārzā.

Līgo nakts balle Saulkrastos

23. jūnijā 22.00 Saulkrastu brīvdabas estrādē LĪGO nakts balle kopā ar grupu „Līgo kvintets“ Raimonda Kalniņa vadībā. Par labu garastāvokli rūpēsies arī DJ Rudais.

Kolhoznieku Līgo nakts

Kolhoznieku pasākums sāksies jau no 12:00 ar Līgo dienas lauku labumu tirdziņa atklāšanu un pēc 14:00 pircējus, pārdevējus un līgotājus iekustinās grupa "MUSIQQ". 23. jūnijā visas dienas garumā dažādas lustes, priekšnesumi, brīvdabas kino, savukārt no 20:00 Amatas novadu ieskandinās „Apvedceļš“, Normunds Rutulis un „Kantoris 04“. Līgo svētku īpašais notikums būs divu ņipru un kviecošu sivēnu ķeršana ar dažādu šķēršļu pārvarēšanu.

Lielās Līgo lustes Alūksnē

Lielās Līgo lustes Alūksnē 23. jūnijā plkst. 19 Pilssalas estrādē. Līgosim kopā ar grupām "MUSIQQ", „Roja“ un „Otra Puse“, Santu Zapacku un Hariju Ozolu, Valmieras drāmas teātra dziedošo aktieru grupu „Žerāri“, LieneCandy un Atomiņu.

Saldū svin Jāņus

23. jūnijā plkst. 19.00 Saldus Kalnsētas parka estrādē norisināsies vērienīgs Līgo svētku lielkoncerts ar jaunu muzikālas komēdijas pirmizrādi, tautas sadziedāšanos un Līgo nakts balli - „Saldū svin Jāņus“! Saldus pilsēta, Saldus Kalnsētas parka estrāde.

Līgo Rīgā, 2012

Līgo svētki – gada īsākā nakts, kurā tiek cildināta daba un auglība. Neiztrūkstoši ir ugunskuri, alus un siers, ziedu vainagi un dziedāšana. Turklāt, lai sagaidītu Jāņu rītu, nav jādodas uz Latvijas laukiem – grandioza svinēšana notiks pašā Rīgas centrā, Daugavas krastmalā.

Назад