Этот сайт использует файлы cookie и плагины социальных сетей для обеспечения бесперебойной работы вашего сайта, анализа активности посетителей и предоставления персонализированной рекламы. Вы можете управлять файлами cookie в настройках. Дополнительная информация Политика конфиденциальности.
Рейтинг 4.7 (более 4000 отзывов) Бесплатный обмен и доставка Действителен в течение 12 месяцев. Для предприятий F.A.Q. Торговые точки Помощь
RU
LV
Cамообслуживание
Избранное

Kā pārsteigt mīļoto sievieti 8. marta svētkos?

2012-03-06

Kā pārsteigt mīļoto sievieti 8. marta svētkos?

8. marts ir jau ļoti tuvu un drīz būs klāt. Tieši šajā dienā katrs sevi cienošs vīrietis parāda, cik svarīgas viņu dzīvē ir sievietes. Tiem, kuri šajā dienā vēlas sevi parādīt kā īstu sapņu vīrieti – „Lieliska dāvana“ ir daži vienkārši, bet efektīvi padomi, kā pārsteigt daiļā dzimuma pārstāves 8. marta svētkos.

Ieprieciniet māsu

Vai nebeidzamie strīdi ar māsu bērnībā tagad neizraisa smaidu? Piekritīsiet, ka tās ir siltas un dārgas atmiņas, vai ne? 8. marta svētkos pārsteidziet savu māsu ar mīļu sīkumu, kas atgādinās Jums bērnību. Varbūt ir saglabājies kāds kopā zīmēts zīmējums vai atklātne, kas parakstīta vēl ar bērnišķīgo rokrakstu? Ielieciet to aploksnē un pārsieniet ar skaistu lenti – tā būs siltākā dāvana, kas iedegs smaidu māsas sejā! Bet varbūt atradīsiet bērnības fotogrāfijas, kurās Jūs esiet kopā? Ierāmējiet vienu no tām un pievienojiet sirsnīgu vēstulīti “Skaistākajai un jaukākajai māsai pasaulē” - tā būs mīļākā dāvana, kas saņemta Sieviešu dienā - garantējam!

Svarīgākā dzīves sieviete – Mamma

Jā, Mammām ir savi svētki, tomēr daudzu krāsainu tulpju pušķis varētu būt skaists žests arī Sieviešu dienā. Mamma – tā ir sieviete, kas ieveda Jūs dzīvē. Ieprieciniet viņu ar puķēm un savu mīlestību parādiet ar rūpīgi izvēlētu rotaslietu – nelielu rokassprādzi, auskariem vai kaklarotu. Ja izvēlēties piemērotu rotaslietu liekas sarežģīti – uzdāviniet mammai atpūtas mirkli skaistumkopšanas salonā vai SPA centrā – jo viņa taču to ir pelnījusi!
Neaizmirstiet arī vecmammas! Ja vecmamma dzīvo tālu un puķes viņām pasniegt neizdosies, noteikti piezvaniet un ieprieciniet ar skaistiem vārdiem.

Neaizmirstiet kolēģes

Sievietes – tās ir Jūsu kolektīva ziedi! Piekritīsiet, ka bez viņām darba rutīnā nebūtu krāsu? Tāpēc obligāti apsveiciet kolēģes! Rozā tulpju pušķis – ir lieliski, bet ja Jums ir lielāks kolektīvs – padomājiet kaut ko vairāk. Skaista piezīmju grāmatiņa un pildspalva – pret šādām dāvanām vienaldzīga nebūs neviena kolēģe.

Mīļotai – īpaša uzmanība

Mēs nešaubāmies, ka otrai pusītei savu uzmanību veltiet katru dienu, tomēr 8. marta svētkos iesakām pacensties būt radošākiem nekā parasti. Nepaslinkojiet piecelties agrāk un pārsteidziet savu mīļoto ar smaržīgu kafijas tasīti vai atgriezieties no darba ātrāk un pagatavojiet vakariņas – to viņa patiešām nebūs gaidījusi, tāpēc būs patīkami pārsteigta. Protams, vislabākā dāvana šajos svētkos – puķes, bet pievienojot klāt arī kaut ko personīgāku, kas uzsvērtu viņas sievišķīgumu noteikti aizkustinās mīļoto. Tās varētu būt viņas iecienītās smaržas, īpaša apakšveļa vai gaumīgas rotaslietas. Un nekādā gadījumā neaizmirstiet, ka komplimenti – tas ir medus sievietes sirdij, tos šajā dienā vienkārši nedrīkst taupīt.

Tātad, vīrieši, saņemiet drosmi un parādiet daiļā dzimuma pārstāvēm, ka novērtējiet viņu klātbūtni!

Назад