Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Dāvanas Vadītājam Ziemassvētkos

2023-08-28

Ziemassvētku dāvanas priekšniekam

Ziemassvētkos mēs vēlamies iepriecināt ne tikai ģimenes locekļus, bet arī kolēģus un priekšniekus. Izvēlēties piemērotu dāvanu priekšniekam var būt izaicinājums. Šajā rakstā tiek piedāvātas dažādas dāvanu idejas, piemēram, dāvanu kartes izsmalcinātiem restorāniem, vīna degustācijas, aktīvās atpūtas piedzīvojumi un relaksējošas atpūtas iespējas skaistās muižās. Šīs idejas palīdzēs jums izvēlēties labāko dāvanu jūsu vadītājam šajos svētkos.

Aplūkojiet mūsu Ziemassvētku piedāvājumus, varbūt starp tiem atradīsiet īsto dāvanu. Ja tomēr neatradāt neko piemērotu, apskatiet šo dāvanu kategoriju – iespējams, ka tieši šeit atradīsiet to, ko meklējat!

Ja tomēr vēl aizvien māc šaubas par labākās dāvanas izvēli priekšniekam, esam sagatavojuši vairākus ieteikumus, kas varētu noderēt piemērotu piedāvājumu meklējumos!

Laba ideja, kā iepriecināt priekšnieku svētkos, ir uzdāvināt viņam kāda izsmalcināta restorāna dāvanu karti, vai arī sniegt iespēju apmeklēt kādu burvīgu vīna degustācijas pasākumu – tās būs noderīgas un patīkamas dāvanas, kas ļaus izbaudīt sen gaidīto atpūtu un beidzot veltīt laiku sev, kaut uz mirkli aizmirstot par daudzajiem darba pienākumiem. Dāvanu komplekts „Nogaršo” ir brīnišķīgs piedāvājums, kas ļaus dāvanas saņēmējam pašam izvēlēties, kuru no daudzajiem restorāniem apmeklēt.

Ja Jūsu kolektīva vadītājs ir aktīvās atpūtas cienītājs, kam patīk dažādi sportiski piedzīvojumi, pie mums atradīsiet vairākus variantus piemērotai dāvanai. Tā var būt gan aizraujoša izklaide kādā no ziemas sporta trasēm, gan iespaidīgs lidojums ar paraplānu tandēmā ar instruktoru, vai arī kāds cits piedzīvojums, kas dāvās patīkamas emocijas. Priekšnieks noteikti būs priecīgs saņemt dāvanā relaksējošu atpūtu viesnīcā, kur iespējams baudīt brīnišķīgu izklaidi SPA zonā vai patīkami pavadīt laiku ūdens atpūtas centrā. Dāvājiet savam kolektīva vadītājam iespēju ļauties mierpilnai atpūtai kādā no skaistajām muižām, kur valda vēsturiska atmosfēra.

Ja Jūsu priekšniekam patīk sekot līdzi aktuālajiem notikumiem, kāda preses izdevuma abonements var kļūt par piemērotu dāvanu Ziemassvētkos. Mums ir plašs žurnālu abonementu piedāvājums – „Ir Nauda”, „Domuzīme”, „Leģendas” u. c. Atliek vien izvēlēties tīkamāko! 

Ja nezināt, kādu dāvanu vislabāk izvēlēties, lai iepriecinātu savu priekšnieku šajos Ziemassvētkos, sniedziet viņam iespēju pašam izvēlēties ko sev tīkamu – mūsu piedāvātajos dāvanu komplektos, piemēram, „IZMĒĢINI” vai Rīgas un Jūrmalas pilsētu dāvanu komplekti ikviens varēs atrast ko sev piemērotu.

Pievienojiet dāvanai kādu brīnišķīgu Ziemassvētku apsveikumu, lai vēl vairāk iepriecinātu dāvanas saņēmēju!

Dāvājiet krāšņus piedzīvojumus un izrotājiet šos svētkus ar spilgtiem iespaidiem!

Ziemassvētki ir laiks, kad mēs meklējam idejas, kā iepriecināt savus tuviniekus, draugus un, protams, arī priekšniekus. Izvēlēties dāvanu priekšniekam var būt sarežģīti, bet ar mūsu padomiem un idejām jūs varat atrast perfektu dāvanu, kas atbilst jūsu priekšnieka gaumei un interesēm.

Idejas Priekšnieka Dāvanai

  • Izsmalcinātas Restorānu Dāvanu Kartes: Uzdāvināt priekšniekam iespēju baudīt gardus ēdienus kādā no labākajiem restorāniem ir lieliska ideja.
  • Vīna Degustācijas Pasākumi: Ja jūsu priekšnieks ir vīna cienītājs, tad vīna degustācija būs ideāla dāvana.
  • Aktīvās Atpūtas Piedzīvojumi: Ja priekšnieks mīl adrenalīnu un jaunas pieredzes, piedāvājiet viņam aizraujošu piedzīvojumu.
  • Relaksējošas Atpūtas Muižās: Muižas piedāvā mierpilnu atmosfēru un relaksējošas atpūtas iespējas.

Dāvanu Veidi un Iespējas

  • Dāvanu komplekti, kas ļauj saņēmējam pašam izvēlēties vēlamo.
  • Žurnālu abonementi tiem, kas mīl sekot līdzi jaunākajām ziņām un tendencēm.
  • SPA atpūtas iespējas tiem, kas vēlas atpūsties un atjaunoties.

Izvēloties dāvanu, ir svarīgi ņemt vērā priekšnieka personīgās vēlmes un intereses. 🎁 Ja jūs nezināt, ko izvēlēties, dāvanu komplekti ir droša izvēle, jo tie ļauj priekšniekam pašam izlemt, kādu piedzīvojumu izvēlēties.

Neaizmirstiet pievienot personīgu pieskārienu, piemēram, Ziemassvētku apsveikumu, lai padarītu dāvanu vēl jo īpašāku. 🌟 Dāvājiet krāšņus piedzīvojumus un ieprieciniet savu priekšnieku ar neaizmirstamām un oriģinālām dāvanām šajos Ziemassvētkos!

Atpakaļ