Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Valentīndiena, 2022: Dāvanu idejas viņam un viņai +10 romantiskas idejas kā atzīmēt mīlestības dienu!

2022-01-20

Valentīndiena, 2022: Dāvanu idejas viņam un viņai +10 romantiskas idejas kā atzīmēt mīlestības dienu!

Sv. Valentīna diena tiek atzīmēta 14. februārī. Šajā īpašajā dienā saviem mīļajiem un tuvajiem vēlamies parādīt, ka mēs viņus novērtējam, mīlam un lutinām, dāvinot ziedus, dāvanas un sūtot vēstules vai romantiskas ziņas.

Lielai daļai cilvēku Valentīndienā patīk pavadīt laiku ar tuviem cilvēkiem un sagādāt romantiskas dāvanas, un to apstiprina arī Finder.com pētījums. Interesanti, ka 2021. gada pētījumā atklājas, ka aptuveni 12,89 % aptaujāto ASV iedzīvotāju plāno iegādāties dāvanas vairāk kā vienam romantiskajam partnerim. 

Finder aptaujā tika arī noskaidrots, cik daudz cilvēki ir gatavi tērēt dāvanas iegādei. Vislaimīgākās šajā ziņā ir draudzenes un sievas, jo viņas saņem visvērtīgākās dāvanas Valentīndienā - draudzenēm tiek atvēlēti vidēji 126,31 dolāri (jeb 105,80 eiro), bet sievām 122,42 dolāri (jeb 101,87 eiro). Savukārt sievas saviem vīriem plāno sarūpēt dāvanas ar pieticīgāku vērtību - dāvanu tēriņiem tās ir atvēlējušas vidēji 56,09 dolārus (jeb 46,67 eiro).

Cik vērtīgas dāvanas saņem dažādu grupu pārstāvji?

Avots: https://www.finder.com/valentines-day-statistics 

Kāds budžets tiek atvēlēts dāvanām Valentīndienā? Pēc Finder pētījuma datiem, liela daļa dāvanu ir romantiskie ceļojumi un aktivitātēs ārpus mājas, par kuriem cilvēki gatavi tērēt vidēji 299 dolārus (jeb 248,80 eiro). Kā nākamā vērtīgākā dāvana ir apģērbs 85 dolāri (jeb 70,73 eiro) un ēdināšana ārpus mājas 79 dolāri (jeb 65,74 eiro).

Cik daudz naudas cilvēki gatavi tērēt Valentīndienas dāvanām?

Avots: https://www.finder.com/valentines-day-statistics 

Par negaidītu izrādījās fakts, ka vīrieši joprojām pasniedz labākās dāvanas, un sieviešu sarūpētās dāvanas bieži vien pieviļ vīriešu ekspektācijas. Tomēr pētījums arī uzrāda, ka precētie pāri gandrīz vienmēr izvēlas pareizo dāvanu, jo parasti tā tiek neuzkrītoši "palūgta".

Vāciešu veiktajā pētījumā tika noskaidrots, ka šīs valsts iedzīvotāji Valentīndienā pārāk daudz netērē un visbiežāk iegādājas simboliskas dāvanas Valentīna dienai: ziedus, šokolādi vai kopā dodas uz randiņu restorānā. Jaukākās dāvanas ir roku darbs vai personalizēti sīkumi, kas ir patiesi īpaši un paliek piemiņā. Jau vairākus gadus pēc kārtas svētku dāvanu sarakstā ir ar, smaržas, rotaslietas un dāvanu kartes. Tomēr aptauja arī atklāja, ka cilvēkiem patīk dāvināt piedzīvojumu un sajūtu dāvanas, taču to ir tik daudz un plaša izvēle, ka izvēlēties tiešām ir grūti ... Ko dāvināt un ko darīt Valentīndienā 2022. gadā, lai mīļotajam cilvēkam tas patiešām patiktu?

https://www.geradovana.lt/files/uploaded/rte/2019%20valentino%20diena/chartoftheday_12907_what_valentine_s_day_gifts_do_people_buy_in_germany_n.jpg

Avots: https://www.statista.com/chart/12907/what-valentines-day-gifts-do-people-buy-in-germany/

Pārzināt otra cilvēka intereses un hobijus ir labākais un vienkāršākais veids, kā izvēlēties pareizo dāvanu. Ja jūsu otrā puse aizraujas ar futbolu, uzdāviniet jaunu sporta tērpu vai firmas futbola bumbu, tas noteikti sagādās prieku. Bet, ja materiālās dāvanas jums neiet pie sirds, padomājiet par to, ko jūsu otrā pusīte jau sen ir vēlējusies, bet tomēr neuzdrošinājusies izmēģināt. Uzziniet to un palīdziet to īstenot! Tā būs labākā piedzīvojumu un sajūtu dāvana.

Ja jūsu Valentīndienas plānus ierobežo budžets, ieskatieties, kādas dāvanu idejas Viņam un Viņai pēc dažādām cenu kategorijām esam sarūpējuši. Mēs ceram, ka tas palīdzēs jums atrast piemērotāko risinājumu, lai pārsteigtu savu otro pusīti!

VALENTĪNDIENAS DĀVANAS VĪRIEŠIEM LĪDZ 30 EUR

Tā kā saskaņā ar pieejamo statistiku, mīlestības dienā vīrieši parasti saņem mazāk vērtīgas dāvanas, tad aplūkosim, ko tad viņiem dāvināt.

Iespaidu dāvanas vienmēr ir atkarīgas no saņēmēja tipa: ja viņš ir nopietns, nosvērts, mierīgs, vispiemērotākā dāvana viņam būs biļetes uz filmu un, iespējams, dāvanu karte uz masāžu. Gan masāžas salonus, gan kinoteātrus var atrast daudzās Latvijas pilsētās, tāpēc tā noteikti nebūs problēma. Ja vīrietim patīk asa izjūtas, viņam, iespējams, patiks izjāde ar zirgiem, kartings vai piedzīvojums izlaušanās istabā (escape room). Tomēr, ja jūs nevarat izlemt par labu individuālai dāvanai, jūs noteikti varat uzdāvināt romantiskas vakariņas Valentīndienā - mājās, restorānā vai kā pikniku. Tā būs dāvana, ko varēsiet baudīt divatā!

Ja jūsu attiecības ilgst tikai īsu brīdi, lielisks risinājums dāvanai - dāvanu kartes no dažādiem veikaliem, piemēram, grāmatnīcām, sporta preču veikaliem.

Vissvarīgākais ir tas, ka vīriešiem dāvanas Valentīndienā ir jādāvina ar mīlestību, neatkarīgi no tā, kādu dāvanu jūs izvēlējāties - viņš joprojām jutīsies mīlēts un lutināts.

VALENTĪNDIENAS DĀVANAS SIEVIETĒM LĪDZ 30 EUR

Valentīndienas dāvana sievietēm ir ļoti delikāts jautājums, jo sievietes ir samērā izvēlīgas un ne tik viegli "izdibināmas". Ja jūsu mīļotajai patīk dejot un, klausoties mūziku, viņa nevar mierīgi nosēdēt, uzdāviniet viņai deju studijas "Triumfs" abonementu. Studijā viņa varēs apgūt vēderdejas, salsu vai latino dejas.

VALENTĪNDIENAS DĀVANAS VĪRIEŠIEM NO 31 LĪDZ 65 EUR

Mīlestības dienā vīriešiem varat dāvāt greznu un neparastu garšu ceļojumu kādā no izsmalcinātiem restorāniem, piemēram, "Naples" vai "Moltto Wine & Grill". Ne velti saka, ka ceļš uz vīrieša sirdi ved caur... vēderu.

Starp citu, austeres ir spēcīgs afrodiziaks, un kāpēc gan tās nevarētu būt daļa no Valentīndienas pārsteiguma. 2005. gadā amerikāņu un itāļu pētnieki atklāja, ka aminoskābes dažās jūras veltēs (ieskaitot austeres) var stimulēt dzimumhormonu veidošanos. Turklāt austeres ir bagātas ar dopamīnu, kas stimulē uzbudinājuma centru smadzenēs, izraisot dzimumtieksmi. Neskatoties uz šī eksotiskā ēdiena efektu, neizvēlieties to pasniegt, ja jūsu mīļotajam nepatīk jūras veltes, bet labāk ieturiet kopā greznas vakariņas skaistā restorānā, kas palikt ilgi jūsu abu atmiņās.

SPA atpūta - tiem vīriešiem, kuriem patīk rūpēties par savu labsajūtu! Neatkarīgi no tā, cik viņi ir aizņemti, vīrieši ļoti novērtē maigu un relaksējošu SPA atpūtu, kas pēc smagas darba dienas tonizē un palīdz aizmirst nemitīgo steigu un stresu. Dāviniet viņiem iespēju atpūsties un aizmirst par darbu - tas nekur nepazudīs, bet, kad zudīs nogurums un pastāvīga spriedze, darbu var paveikt daudz ātrāk un labāk, ar labāku garastāvokli.

Ja jūsu vīrietis ir ekstrēmo izjūtu cienītājs, brauciens ar bobsleja kamanām Siguldas trasē būs jauna un neparasta pieredze. Traukšanās ar 100 km/h ļauj izbaudīt tādas emocijas, kas nevienu neatstās vienaldzīgu. Nobrauciens ar bobsleju notiks pieredzējuša pilota vadībā.

[Template2GiftsScroller: 1498,3912,3830,6481.6505]

VALENTĪNDIENAS DĀVANAS SIEVIETĒM NO 31 līdz 65 EUR

Arī sievietēm var droši sagādāt SPA priekus, pārdomājot arī par kādu īpašu odziņu. SPA rituāls „Miers un labsajūta” liks viņai aizmirst par ikdienas rūpēm: viņai būs piedāvāta enerģētiskā ķermeņa masāža, viegla galvas masāža, kā arī roku un kāju pīlings. Nerola eļļa, kura tiek izmantota procedūras gaitā, ir piemērota dažādiem ādas tipiem un ir atzīta par spēcīgo zāli pret stresu.

SPA un dažādas masāžas palīdz atbrīvoties no sliktām domām, atslābina prātu, atjauno ādu, kā arī steidz palīgā ar nejaukiem kilogramiem. SPA priekšrocības ir bezgalīgas, taču tās jābauda nesteidzīgi un relaksēti!

Aktivizējiet viņas maņas un sajūtas, aizvadot neaizmirstamas vakariņas pilnīgā tumsā: jūs abi varēsiet nogaršot dažādus ēdienus un atklāt to atšķirīgo garšu un aromātu. Tas būs jauns, neparasts piedzīvojums kopā, kas atstās arī vietu jūsu abu fantāzijai.

Ja jūsu sievietei patīk pucēties, rotāties, kopt sevi un eksperimentēt ar dažādiem stiliem, ieprieciniet viņu ar personīgo fotosesiju, kurā profesionāls fotogrāfs iemūžinās viņas skaistumu radošās fotogrāfijās.

Tomēr, ja jūsu priekšā ir vesela dilemma, ko tad dāvināt mīļotajai sievietei, droši izvēlieties dāvanu karti! Jūsu otrā pusīte varēs izvēlēties sev tīkamāko izklaidi! Tas pasargās jūs no nepareizas dāvanas izvēles.

DĀVANU IDEJAS VĪRIEŠIEM NO 66 EUR

Braucieni ar luksusa automašīnām kļūst arvien populārāki un pastāvīgi nokļūst izklaides pakalpojumu augšgalā, tāpēc, ja vēlaties dāvināt vīrietim iespēju vadīt Ferrari, Lamborghini, HUMMER, jūs noteikti sagādāsiet lielu gandarījumu un asas izjūtas.

https://www.geradovana.lt/files/uploaded/rte/2019%20valentino%20diena/Huracan_Ivaizdine_2.jpg

Jūsu vīrietim patīk attīstīt savu personību un mācīties jaunas lietas? Uzdāviniet viņam foto kursus, kuros viņš iemācīsies gan apieties ar fotoaparātu, gan veidot skaistas kompozīcijas. 

Vai varbūt vispiemērotākā un romantiskākā dāvana būs randiņš gaisā - lidojuma laikā ar gaisa balonu? Šis ir neaizmirstams ceļojums pāri skaistām Latvijas pilsētām ar gaisa balonu, kuru vadīs pieredzējuša pilota komanda.

DĀVANU IDEJAS SIEVIETĒM NO 66 EUR

Lieliska Valentīndienas dāvana sievietei var būt grezna augļu vai šokolādes ķermeņa procedūra, masāža + ietīšana. Šokolāde mazina spriedzi un stimulē garīgās un fiziskās spējas. Tā ir lielisks antidepresants, kas veicina labsajūtu un palīdz ķermenim sasniegt relaksācijas stāvokli. Šokolādes terapija ķermenim ir ne tikai aromātiska un patīkami relaksējoša procedūra, bet arī efektīvs līdzeklis pret celulītu, kas ir lielākais sieviešu ienaidnieks.

Dāviniet Latvijā ražotu EKO kosmētiku “Kazas Laukos”, kuru produkti ir bagāti ar dabīgām aktīvām sastāvdaļām un izteiksmīgiem aromātiem. Sievietes dievina šī uzņēmuma produktus, šī kosmētika pārsteigs arī jūs un ļaus jums izvēlēties piemērotākos un vēlamākos produktus.

DĀVANAS PĀRIEM

Domājot par dāvanām pāriem, un ja vēlaties mīlestības dienā pārsteigt sev tuvu pāri, iesakām dāvināt vakariņas, SPA procedūras divām personām vai nakšņošanu kādā no Latvijas viesnīcām vai visu namiem.

Ja šis pāris ir īsti gardēži, varat izvēlēties degustāciju: vīna, alus, šokolādes vai greznas vakariņas Latvijas pilsētās.

SPA procedūras ļaus pārim atpūsties un pavadīt laiku kopā. Pēc procedūrām visas rūpes mazināsies un abi atgriezīsies mājās priecīgi un labā noskaņojumā.

Protams, greznākā dāvana, ko varat pasniegt, ir nakšņošana kūrortā (Jūrmalā vai Siguldā). Bieži kopā ar nakšņošanu komplektā ietilpst tādi papildu pakalpojumi kā vakariņas, brokastis, SPA un masāžas. 

KĀ UN KUR svinēt Valentīna dienu bez liekiem tēriņiem?

Interesanti, kā lēti, bet mīļi un mājīgi nosvinēt Valentīndienu blakus savai otrajai pusītei, lai budžetā nerastos robs? Mēs sniegsim jums dažus ieteikumus, lai jūsu mīlestības diena būtu pilna jutekliska tuvuma, mīlestības vārdiem, garām un saturīgām sarunām un jautriem mirkļiem.

  1. Garšīgas vakariņas un laba filma. Tā kā vakariņas restorānā un filmu biļetes diviem jau kopā veido apaļu summu, pamēģiniet to visu organizēt mājās! Galu galā šādā veidā jums nevajadzēs nekur doties ārā aukstā laikā, un mājās jūs varēsiet skatīties filmu zem siltas segas, kopā pagatavot vakariņas un tādējādi radīt jaunas atmiņas. Lai vakaram piešķirtu vairāk romantikas, saģērbieties tā, it kā jūs abi dotos uz restorānu, aizdedziniet sveci uz galda, uzlieciet fonā mūziku... Ticiet man, tas būs simtreiz skaistāk un omulīgāk nekā doties uz ārā.

  2. Dodieties garā braucienā. Leciet automašīnā un, pat neplānojot, brauciet tur, kur acis rāda un sirds saka priekšā! Tas būs pārsteidzošs piedzīvojums, kura laikā kopā ar otro pusīti apskatīsiet jaunas vietas, un šis brauciens kļūs par vienu no jūsu saldākajām Valentīndienām. Ja debesis nav apmākušās, apstājieties un apbrīnojiet zvaigžņotās debesis!

  3. Masāžas un SPA mājās. Izslēdziet gaismu, aizdedziniet dažas sveces, paņemiet masāžas eļļu vai losjonu un veiciet lēnu un maigu masāžu savai otrajai pusītei. Pamainieties vietām, lai arī jūs varētu tīksmi izbaudīt pieskārienus. Palutiniet sevi arī ar dažādām sejas un ķermeņa maskām. Izmēģiniet saldo ķermeņa masku... Viss, kas jums jādara, ir vienādās daļās jāsajauc sezama eļļu ar medu. Pēc tam iegūto masu uzklāj uz visa ķermeņa (vēlams uzreiz pēc vannas), 15 min. ļaujiet maskai iedarboties un noskalojiet to ar silto ūdeni (bez ziepēm!). Tas būs pārsteidzošs SPA piedzīvojums jums abiem un grezna ādas lutināšana!

  4. Mīlestības vēstules. Uz lapiņām uzrakstiet mīlas citātus, vārdus, savus solījumus vai smieklīgas frāzes un paslēpiet šīs zīmītes pa visu māju tā, lai mīļotais cilvēks varētu tās viegli atrast (kabatā, automašīnā, viņa makā utt.) Un gaidiet negaidītus pārsteigumus visas dienas garumā, īpaši vakarā. Vai arī pēc garšīgām vakariņām kopā apsēdieties un uzrakstiet viens otram mīlestības vēstuli, aprakstot savas jūtas, iespējams, skaistākās atmiņas, kuras esat piedzīvojuši kopā, vēlāk nolasot tās viens otram priekšā. Ticiet man, tas būs ļoti juteklisks un fantastisks vakars. Sveiciens Valentīndienā var tikt nosūtīts arī citiem vēstules vai zīmītes veidā, esiet radoši!

  5. Spēlējiet galda spēles. Tas ir lielisks veids, kā pavadīt vakaru, ja gatavojaties palikt mājās un kādu laiku jūsu mīļākās spēlēs ir krājušas putekļus plauktā. Šī ir lieliska alternatīva, ja jums jau ir bērni, jo tad varat tos iesaistīt vakara aktivitātēs. Ja nevēlaties spēlēt divatā, organizējiet spēļu vakaru pāriem un uzaiciniet tuvākos draugus.

  6. Peldēšanās putu vannā. Jums nav jāpavada diena dārgā SPA... Pietiek, ja mājās ir vanna, kuru var piepildīt ar putām, apkārt iededzot sveces. Šis ir perfekts vakars tikai jums diviem. Paņemiet vīnu vai šokolādi un romantiski pavadiet laiku vannas istabā. Tas būs kaut kas jauns, neparasts, bet ārkārtīgi intīms, tāpēc noskaņojums būs ļoti romantisks.

  7. Dodieties garā pastaigā. Mūsdienās mēs retāk dodamies garākā pastaigā nekā uz veikalu un atpakaļ, tāpēc Valentīndiena ir lieliska iespēja uzaicināt otro pusīti un doties garā pastaigā. Parādiet savam mīļotajam jums tuvu un svarīgu bērnības (un ne tikai) vietu, kur jūs pirmo reizi iemācījāties braukt ar riteni, kur spēlējāt ar draugiem vai kur dzīvojāt. Tas jūs satuvinās vēl vairāk.

  8. Sarīkojiet īstu sniega randiņu. Ja laikapstākļi lutina ar lielām sniega kupenām, noteikti dodieties ārā un izbaudiet to! Uzbūvējiet sniegavīru, cietokšņus un sarīkojiet sniega kauju! Jūs, iespējams, neesat izklaidējušies šādi kopš bērnības, tāpēc izmantojiet šo iespēju, lai piedzīvotu skaistus mirkļus.

  9. Atkārtojiet savu pirmo randiņu. Tam noteikti jābūt pilnam ar atmiņām, smiekliem un skūpstiem. Parasti pirmie randiņi ir kautrīgi, pie kafijas vai tējas tases, un, kad attiecības ilgst jau vairākus gadus, šādi mini randiņi kļūst par īstu retumu... Tāpēc satveriet vērsi aiz ragiem un izmantojiet laika mašīnu - atgrieziet atmiņas un aizceļojiet uz sava pirmā randiņa vietu!

Atpakaļ