Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

TOP 10 vīriešu vēlmes Valentīndienai

2012-02-08

TOP 10 vīriešu vēlmes Valentīndienai

Nav vairs aiz kalniem romantiskākā diena gadā - Valentīndiena, kad visi steidz apsveikt sev mīļu un dārgu cilvēku. Šajā dienā ir raksturīgi pasniegt saviem tuviem cilvēkiem dažādas dāvanas, kā piemēram ziedus, saldumus un dārglietas. Vīrieši šajā dienā cenšas pārsteigt ar dažādām dāvanām un iepriecināt savu mīļoto, bet ko paši vīrieši gribētu saņemt?

Lai būtu vairāk patīkamu pārsteigumu un smaidu sejā saņemot dāvanas, mēs esam izveidojuši topu ar dāvanām ko vēlētos saņemt vīrieši.

1. Pirmo vietu ieņem masāža, ko veiktu mīļotais cilvēks, nekas nevar būt labāks par tuva cilvēka pieskārieniem un glāstiem. Kā arī vīriešiem patīk kopā pavadīt laiku SPA centrā un kopā izbaudīt masāžu.

2. Ceļš uz vīrieša sirdi ir caur vēderu un tāpēc gardas vakariņas, kas tiktu pasniegtas mājās vai kopā izbaudītas restorānā ļoti iepriecinātu katru vīrieti.

3. Katrs vīrietis bērnībā ir spēlējis kara spēlēs un viņam ir paticis šaudīties un slēpties. Kāpēc gan nepamēģināt pārsteigt viņu un atgriezt bērnībā, uzdāvinot dāvanu šaušanu ar kaujas ieročiem vai uzdāvinot peintbola spēli un kopā pavadīt neaizmirstamus mirkļus?

4. Daudzi vīrieši gribētu iemācīties kaut ko jaunu, tāpēc sievietēm būtu jāizmanto šī iespēja un jāpārsteidz ar golfa vai skvoša apmācībām, bet tiem kam patīk ekstrēmas nodarbes var apgūt kaitsērfingu vai vindserfingu, vai arī abiem kopā doties un uzspēlēt boulingu un izdomāt interesantas lietas, ko būs jādara tam kas zaudēs. Kopā pavadītais laiks būs vienmēr labākā dāvana, un ja Jums ir jautri kopā un vēl Jūs iemācaties kaut ko jaunu - tad tas ir divreiz labi!

5. Īstiem vīriešiem vienmēr ir jāizskatās sakoptiem, tāpēc droši dāviniet viņiem aksesuārus, kas akcentētu stilu un individualitāti, kā piemēram kaklasaites, aproču pogas, rokassprādzes.

6. Nedomājiet ka vīriešiem nepatīk nekas paštaisīts Jūsu rokām vai taisīts ar ideju! Apdrukāts priekšmets, kā piemēram krūzīte, spilvens vai T-krekls, kas vēl ilgi paliks atmiņā, un šādu dāvanu viņš varēs paņemt līdzi uz darbu (krūze) un domāt par Jums katru reizi, kad izmantos to.

7. Būtu arī patīkami saņemt dāvanu, kura būtu pagatavota savām rokām un pasniegta skaistā iepakojumā. Dāvanas, kas pagatavotas savām rokām neliks vilties - tā varētu būt šalle vai cimdi, kas viņu sildītu.

8. Ceļojums uz tālāku vai tuvāku vietu, kur varētu aizbēgt no visiem un baudīt neaizmirstamu romantisku divvientulību.

9. Daudziem vīriešiem nav gana ar ekstrēmām sajūtām un viņi sapņo par aizraujošu un adrenalīna pilnu dāvanu, kā piemēram braucienu ar sniega motociklu vai kvadraciklu, lidojumu ar deltaplānu vai paraplānu. Ļaujiet viņa sapņiem piepildīties!

10. Veicot aptauju mēs secinājām, ka vīrieši būtu priecīgi saņemt arī dāvanu komplektu ar adrenalīnā pilnām izklaides iespējam, kur viņi paši varētu izvēlēties ko darīt, piemēram, izveidot tetovējumu, izbraukt ar sporta pajūgu vai izbaudīt nebijušas emocijas lidojuma laikā ar katapultu.

Dāvinot dāvanu galvenais ir tas, ka tā nāk no sirds un Jūsu otra pusīte būs laimīga saņemot jebkuru dāvanu, ko Jūs pasniegsiet!

Atpakaļ