Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

TOP 10 Sieviešu vēlmes Valentīndienai!

2012-02-07

TOP 10 Sieviešu vēlmes Valentīndienai!

Valentīndienā ikviena sieviete vēlās saņemt dāvanā kaut ko īpašu, galvenais protams uzmanību un sajūtu, ka tevi mīl. Tieši tādēļ šie svētki ir izdomāti, lai pateiktu saviem mīļajiem cik ļoti Jūs viņus mīlat, kā arī palutināt otru ar kādu dāvaniņu. Taču, ko darīt, ja Jūs neziniet, ko Jūsu otra pusīte gaida uz šiem svētkiem? Tieši tāpēc, „Lieliska dāvana“ daiļais dzimums veica aptauju un noskaidroja, kas ir tas, ko sievietes vēlētos saņemt no saviem mīļajiem.

TOP 10 sieviešu vēlmes:

1. Ar pārliecinošu vairākumu uzvar romantiskas vakariņas - tās var būt arī mājās gatavotas, un pasniegtas sveču gaismā, vai kādā klusā un romantiskā restorānā.

2. Jūsu mīļotās labprāt arī saņemtu masāžu no Jums, sveču izrotāta guļamistabā vai kopā dotos uz SPA centru, kur ļautu prasmīgajām masierēm Jūs abus kopīgi palutināt.

3. Protams arī ziedi, tie sievietēm nekad nevarot būt par daudz, gan skaistas rozes, vai liels ziedu pušķis. Valentīndienā būs tieši laikā, un ja vēl komplektā ir mīļa buča, tad trāpījums būs 100 niekā!

4. Tiem, kam patīk atpūsties ārpus mājas, pareiza izvēle būs baudīt romantiku kādā viesnīcas numuriņā – atmetot visas ikdienas rūpes un izbaudot vienam otra kompāniju. Bet kā zināt, kurš viesu nams vai viesnīca patiks vislabāk? Šādos gadījumos Jūs varat dāvināt dāvanu komplektu „Romantiska atpūta divatā“, un kopā izvēlēties kur doties – atpūsties kādā patīkamā vietā Latvijā, vai arī doties pie mūsu kaimiņiem uz Lietuvu.

5. Un kur bez juvelierizstrādājumiem - tie sagādās prieku ikvienai sievietei! Ja neesiet vēl bildinājis savu mīļoto varbūt ir pienācis īstais brīdis? Arī mīļās sievas priecāsies par šādu dāvanu. Nekādu baiļu par to, ka Jūsu izvēlētie auskari vai ķēdīte var nepatikt – droši dāviniet dāvanu karti, lai viņa pati varētu izvēlēties sev kaut ko īpašu.

6. Lai gan Valentīndiena ir ziemā, domās jau nedaudz esam pavasarī, taču, kā lieliska dāvana šajos svētkos noteikti būs ceļojums – kāpēc gan nepavadīt šos mīlestības svētkus smilšainā pludmalē sēžot zem palmas un dzerot kādu tropisku kokteili?

7. Ja Jūs esiet romantisks vīrietis, tad Jūs varat sagādāt savai sievietei īpaši romantisku vakaru arī mājās. Daudz sveces, skaista mūzika, rožlapiņas un šokolādes konfektes. Papildiniet šo vakaru ar stāstiem par nākotnes sapņiem un Jūsu mīļotā to noteikti novērtēs.

8. Skaista veļa - tā ne tikai priecēs pašu sievieti, bet protams arī pašu dāvinātāju! Taču šeit jābūt uzmanīgam, vajadzētu īpaši izpētīt, kas mīļotajai patīk un kas nē. Ja nav pārliecības uz veikalu labāk doties kopā!

9. Kad Jūs pēdējo reizi bijāt kino? Varbūt ir pienācis laiks kādai romantiskai filmai? Arī uzaicinājums kopīgi noskatīties romantisku filmu noteikti iederēsies Valentīndienas noskaņās. Ja gribiet atcerēties jaunību un justies kā īsti tīņi, pērciet biļetes pēdējā rindā, ne velti to sauc par „Skūpstītāju“ rindu!

10. Protams, katra sieviete šajā dienā vēlas būt lutināta: brokastis gultā un mīlestības pilni pieskārieni, vai pastaiga gar jūru ar laternu palaišanu, vai jebkura cita īpaša aktivitāte tieši Jums diviem. Oriģinalitātei nav jābūt dārgai, tai jābūt pārsteigumu pilnai!

Lai gan starp mums noteikti atradīsies cilvēki, kas šo dienu neuzskata par neko īpašu un nemaz nedomā to svinēt, vienalga šī diena ir un būs īpaša tiem, kam sirdī mājo mīlestība. Un tieši tāpēc, ka mums ir kam pateikt, ka mīlam viņus, un vēl vairāk, mēs to varam arī viens otram parādīt, gan ar mīļiem vārdiem, gan darbiem!

Ar mīlestību Jūsu dāvanu eksperti - „Lieliska dāvana“.

Atpakaļ