Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Sievišķīgais sveiciens vīriešiem!

2014-02-24

Sievišķīgais sveiciens vīriešiem!

Vārds „vīrietis” slēpj sevī valdzinošu noslēpumu, ko mēs, sievietes, kā zinātkāras pētnieces, cenšamies gadu no gada atklāt. Noslēpumu, kas ļautu izprast vīrieti un tā superspējas – vienlaicīgi spēt būt maigam vīram, gādīgam tēvam un drosmīgam, mērķtiecīgam un nedaudz skarbam biznesa haizivij. Tādēļ, lai kaut nedaudz vairāk pietuvotos noslēpuma atklāšanai, uzdevām sabiedrībā zināmām sievietēm jautājumu: Kādi tad ir tie vīrieši?

Un lūk, ko par jums, dārgie vīrieši, domā sievieties:

„Latviešu vīrietis ir kluss, tieši tādēļ man patīk kopā paklusēt un saprasties vien tikai ar acu skatiem. Viņš ir ambiciozs labākajā nozīmē, prasīgs pret sevi un apkārtējiem, protams, arī sievietēm. Izvēlas labāko vai gaida, ka labākā izvēle pati viņu piemeklēs. Novērtē detaļas. Domā divus soļus uz priekšu, vienlaicīgi dzīvojot mirklim te un tagad. Īsts latviešu vīrietis smaržo pēc miera”

/Madara Zvejniece, CreativeLatvia.com radošā direktore

 

„Tā, kā organizēju kāzas gan latviešu, gan citu tautību vīriešiem, tad vienīgā atšķirība ir tāda, ka latviešu vīriešiem ļoti svarīgi ir draugi. Ja latviešu kāzās ir tikai tuvākie radi un daudz draugu, tad internacionālās kāzās bieži vien pamatā ir radi un tikai nedaudz draugu.

Tajā pašā laikā latvietim ir svarīga sava „mikro” ģimene, paši tuvākie. To redzu ikdienā, vīrs, tēvs, māsas vīrs, draudzeņu vīri, klienti līgavaiņi ir gandrīz vai apzeltīti.

Ja salīdzina ar Lāčplēsi, tad vīrietis vienmēr būs gatavs cīnīties par savu ģimeni, sociālo grupu un valsti” 

Dace Miezīte,  SIA Kāzu aģentūras direktore, raidījuma "Ballīte būs!" vadītāja

 

 „Divi tipi - 1)pesimistisks īgņa,  2)optimistisks mākoņu stūmējs”

/Ieva  Aleksandrova – Eklone, aktrise

 

Tas ir apbrīnas vērti, cik dažādi jūs esat, tamdēļ vēlamies  šajā dienā akcentēt šo unikālo vīrieša dabu un sveikt visus stiprā dzimuma pārstāvjus Vīriešu dienā! Un, lai arī Vīriešu diena ir mantota no Padomju laikiem, tas mums neliedz lieku reizi atgādināt saviem vīriešiem – mīļotajam cilvēkam, tētim, brālim vai sirdsdraugam, cik jūs esat īpaši un nozīmīgi!

Dārgie vīrieši!

Mēs, apburošās "Lieliska dāvana" kolektīva dāmas, šajā dienā jums novēlam:

DROSMI šķēršļu pilnajās dzīves dienās, MĒRĶTIECĪBU dodoties pretī sasniegumiem un neizsīkstošu DEGSMI!

Uz sakām sirsnīgu „paldies”, ka spējat saviļņot līdz pirkstu galiņiem, aizkustināt līdz sirds dziļumiem, liekot tai kūleņot aiz laimes, bet pats galvenais, „paldies” par to, ka savai īpašajai sievietei liekat justies patiesi piepildītai!

Atpakaļ