Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Piedzīvojumu dāvanas Valentīndienā

2023-01-20

Piedzīvojumu dāvanas Valentīndienā

Valentīna diena pavisam noteikti ir visromantiskākie svētki, kad varam iepriecināt savu otro pusīti ar kādu īpašu pārsteigumu. Aplieciniet savu mīlestību ar jaukām dāvanām no mūsu plašā piedāvājumu klāsta! Lai Jūsu dāvanai būtu vēl sirsnīgāka noskaņa, pievienojiet tai kādu jauku apsveikuma pantiņu!

Izvēlēties dāvanas Valentīna dienā nav nemaz tik viegli, jo šajos svētkos dāvanām parasti cenšas piešķirt kādu romantiskāku niansi, tāpēc atrast atbilstošus variantus reizēm mēdz būt diezgan sarežģīti. Lai palīdzētu Jums izvēlēties piemērotāko veidu, kā iepriecināt savu otro pusīti, esam apkopojuši dažādus piedāvājumus, kas var kļūt par lielisku dāvanu Valentīna dienā!

 

Dāvanas VIŅAI

Sievietes parasti ir tās, kuras visvairāk gaida Mīlestības svētkus un cer Valentīna dienā saņemt kādu īpaši jauku pārsteigumu no sava mīļotā. Mūsu plašajā piedāvājumu klāstā Jūs noteikti atradīsiet vairākus variantus, kuri būs piemēroti, lai dāvātu savai mīļotajai patiesi neaizmirstamus mirkļus gada romantiskākajā dienā!    

Ikviena daiļā dzimuma pārstāve būs priecīga saņemt dāvanā veikala „Douglas” dāvanu karti, kas sniegs iespēju palutināt sevi ar augstvērtīgāko skaistumkopšanas produkciju un izsmalcinātākajām smaržām, visnotaļ pelēkajai ikdienai piešķirot īpaši krāšņu akcentu. Dāvanu komplekts „Palutini sevi” ir lieliska izvēle, lai sniegtu savai mīļotajai patiesas rūpes, ļaujot viņai pašai izlemt, kuru no daudzajiem piedāvājumiem viņa vēlas izbaudīt. Sievietēm ļoti patīk saņemt dāvanā juvelierizstrādājumus – dāvājiet savai mīļotajai mirdzošu prieku par jaunām rotaslietām, pasniedzot viņai Valentīndienā „Nela Gems” dāvanu karti!

Ļoti jauka dāvana būs kāds brīnišķīgs SPA piedzīvojums, kas ļaus aizmirst ikdienas steigu un parūpēties par savu labsajūtu, piemēram, brīnišķīga relaksācija atpūtas centrā „ESPA Rīga” vai „Jūrmala SPA Wellness Oasis”. Ja Jūsu mīļotā ir radoša sieviete, viņai noteikti patiks dāvanas, kas ļaus izpausties viņas talantiem, piemēram, laba ideja ir pasniegt dāvanu karti no mākslas studijas „Art & Wine”, kas sniegs iespēju patstāvīgi radīt gleznu. Vai arī varat iepriecināt savu otro pusīti ar porcelāna apgleznošanas meistarklasi, ko piedāvā uzņēmums „Kazas Laukos”.

Protams, labākais veids, kā nosvinēt Valentīndienu, ir pavadīt to kopā ar savu mīļoto. Jūs varat iepriecināt savu sirdsdāmu ar kādu jauku dāvanu, ko iespējams izbaudīt divatā. Brīnišķīga izvēle romantiskam vakaram – slidošana pārim „VOLVO SPORTA CENTRĀ”. Jūsu mīļotā noteikti priecāsies par kopīgām vakariņām elegantā atmosfērā, piemēram, restorānā „Andalūzijas suns”. Vai arī  ļaujieties sajūtu baudījumam kokteiļbārā „Herbary”, kas dāvās skaistus, mīlestības pilnus mirkļus! Ja tomēr ir grūti izvēlēties, ko dāvināt, sniedziet iespēju Jūsu mīļotajai izlemt pašai, kādu izklaidi viņa labprātāk vēlētos, iepriecinot viņu ar dāvanu komplektu „Atpūties”! 

 

Dāvanas VIŅAM

Arī vīrieši noteikti sagaida, ka viņu mīļotās steigs dāvāt tiem kādu pārsteigumu Mīlestības svētkos. Valentīndienā varat iepriecināt savu mīļoto vīrieti ar dažādiem aizraujošiem piedzīvojumiem, kas viņa sirsniņai liks pukstēt straujāk.

Ikviens vīrietis būs sajūsmināts par iespēju izmēģināt braucienu ar Tesla visas dienas garumā, viņš noteikti būs Jums pateicīgs par šādu dāvanu. Ja Jūsu mīļotajam patīk aktīvā atpūta, kā arī ekstrēmas izklaides, Jūs varat viņam uzdāvināt iespaidīgu bezceļu piedzīvojumu ar kvadraciklu, vai arī šaušanas programmu, kas ļaus baudīt spraigas emocijas. Ja nezināt, kādu aktivitāti uzdāvināt, ieprieciniet savu mīļoto ar kādu no mūsu dāvanu komplektiem, piemēram, „Atklāj” vai „Izmēģini’’ – tie ļaus izbaudīt vēl nebijušu pieredzi un plašu emociju gammu. Ja vēlaties īpaši palutināt savu mīļoto vīrieti, uzdāviniet viņam ekskluzīvu iespēju izmēģināt braucienu ar kādu no mūsu piedāvātajiem superauto – Ferrari vai Lamborghini – tas būs piedzīvojums, kas nevienu stiprā dzimuma pārstāvi neatstās vienaldzīgu! 

Jūs varat palutināt savu mīļoto, dāvājot viņam neaizmirstamu atpūtu autentiskā krievu pirtī SPA centrā „Baltic Beach Hotel & SPA” – tas būs patīkams piedzīvojums, kas sniegs brīnišķīgu relaksāciju un mierpilnus labsajūtas mirkļus. Vai arī varat iepriecināt savu mīļoto ar kādu no mūsu SPA procedūrām, kas īpaši paredzētas vīriešiem, piemēram, ingvera SPA rituāls u. c. Laba izvēle dāvanai ir boulinga spēles apmeklējums, kas ļaus Jūsu mīļotajam vīrietim izbaudīt laiku kopā ar draugiem. Jūs varat apsveikt savu mīļoto vīrieti Valentīndienā, uzdāvinot viņam brīnišķīgas vakariņas kādā izsmalcinātā restorānā, piemēram, viesnīcas „Hilton Garden Inn Riga Old Town” restorānā „Beef Room” u. c.

 

Izvēlieties kādu no mūsu daudzveidīgajiem piedāvājumiem un ieprieciniet šajā Valentīndienā savu otro pusīti, dāvājot kādu romantisku piedzīvojumu!

Atpakaļ