Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Māmiņdiena: TOP 5 dāvanu idejas, neizejot no mājām!

2020-05-07

Māmiņdiena: TOP 5 dāvanu idejas, neizejot no mājām!

Pavasaris ir svētkiem patiesi bagāts, tomēr mums jāiemācās tos svinēt mazliet savādāk - bez fiziska kontakta un ievērojot drošu distanci no citiem cilvēkiem. Tādēļ gaidot maija otro svētdienu, Māmiņdienu, mēs piedāvājam TOP 5 dāvanu idejas, kas palīdzēs patīkami pārsteigt jūsu mammu svētkos pat neizejot no mājām.

1. Izcepiet mammas mīļāko kūku

Palutiniet mammu ar gardu kafijas tasi gultā un pagatavojiet gardu kūku vai pīrāgu. Jūs varat atrast vienkāršas un ātras receptes tiešsaistē un mammai kopā ar izcepto gardumu pasniegt arī pieskaņotu kulinārijas meistarklašu dāvanu karti, lai kūku receptes papildinātu jūsu ģimenes pavārgrāmatu. Ja tomēr nedzīvojat kopā ar savu mammu, atstājiet kūku skaisti iesaiņotu pie viņas mājas vai dzīvokļa durvīm. Šāds pārsteigums noteikti sagādās daudz patīkamas emocijas.

2. Sagatavojiet spilgtāko atmiņu albumu

Katrā ģimenē ir daudz skaistu brīžu, kurus mēs negribētu aizmirst. Apkopojiet savu visdārgāko atmiņu fotoattēlus un ievietojiet tos fotoalbumā. Blakus katram fotoattēlam varat uzrakstīt datumu un dažus faktus par uzņemšanas šo dienu. Atstājiet pāris lapaspuses brīvas un vienā no tām paslēpiet dāvanu karti ģimeniskai fotosesijai, mamma noteikti būs priecīga par jaunu bilžu izveidi.

 

3. Nosūtiet ziedu pušķi

Tradicionāls, bet tajā pašā laikā ļoti jauks veids, kā padarīt mammu laimīgu, - iecienītāko ziedu pušķis. Tā ir lieliska iespēja paradīt uzmanību un mīlestību attālināti. Šajā #PaliecMājās laikā jūs varat pasūtīt ziedus tiešsaistē - viss, kas jums jādara, ir jāizvēlas pušķis un jānorāda mammas adrese, kur kurjers to droši piegādās. Bet ja mammai patīk vairāk darboties ar ziediem nekā tos saņemt, brīnišķīgi, mēs iesakām svētkos mammu pārsteigt ar brīnišķīgu floristikas nodarbību, kurā vēl cienā ar gardu kafiju!

 

4. Pārsteidziet mammu ar iespaidiem bagātu dāvanu

Ja mamma dod priekšroku nemateriālām dāvanām, jūs varat pārsteigt viņu ar dāvanu karti vai komplektu kādam emociju bagātam piedzīvojumam. Varbūt viņa dievina masāžas, vai labprāt dodas uz degustācijām? Varbūt tava mamma ir aktīvas atpūtas cienītāja, un viņa priecātos, ja būtu iespēja lidot gaisa balonā vai braukt ar superauto pa Biķernieku trasi.

5. Sagatavojiet vannas – SPA komplektu

Daudzas sievietes dievina iet vannā un baudīt mazās SPA kūres mājas apstākļos. Daudz vannas putas, nomierinoša mūzika un aromātiskas sveces - brīnišķīgi. Mammai, kura mīl šādus priekus, sagatavojiet relaksācijas komplektu - dāvanu kastē ielieciet aromātiskas sveces, vannas bumbas un ķermeņa skrubi, un ķermeņa sviestu procedūras noslēgumam. Varat arī pasūtīt mammai jaunu peldmēteli vai dvielīti ar skaisti izšūtiem iniciāļiem, lai katru reizi dodoties vannā, justos kā greznā SPA kūrortā.

Galvenais šajos svētkos ir mammai pateikt: ,,Mammu, Tu man pietrūksti visvairāk”! Paldies Tev par gardajām pankūkām no rītiem, negulētajām naktīm, rūpēm un padomiem. Padomiem, kuri beigās bija tik ļoti patiesi.

Lai visām mammām, vecmammām un omītēm – skaisti un bērnu apsveikumu pilni svētki!

Atpakaļ