Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Dāvanu kartes joprojām ir aktuālas

2018-11-28

Dāvanu kartes joprojām ir aktuālas

Nereti dzirdam, ka Ziemassvētkos dāvināt dāvanu karti ir bezpersoniski, taču gadu no gada veiktās iedzīvotāju aptaujas un tirgus pētījumi liecina, ka 56% cilvēku Ziemassvētku dāvanām iegādājas dāvanu kartes, un vairums dāvanu saņēmēju arī dod priekšroku šādām dāvanām, jo tās ļauj viņiem pašiem sev iegādāties to, ko sirds kāro.

Tiem, kuri nav sajūsmā par dāvanu kartēm, bet vēlas būt droši, ka dāvana tiks izmantota, ir iespēja iegādāties tematiskus dāvanu komplektus - pēc atpūtas veida un noteiktām interesēm sagatavotus piedāvājumus, no kuriem saņēmējs pats var izvēlēties to, kas viņam patīk visvairāk.

DĀVANU KOMPLEKTI PIEEJAMI DAŽĀDĀS KATEGORIJĀS:

  • Izklaides komplekti, kas ietver dažādas aktīvās atpūtas iespējas;

  • Skaistumkopšanas un veselības komplekti  dažādām ķermeņa procedūrām;

  • Trako piedzīvojumu komplekti, kuros apkopotas visekstrēmākās un elpu aizraujošākās aktivitātes;

  • Komplekti romantiskas atpūtas cienītājiem - tajos dāvanas saņēmējs atradīs vairākus desmitus SPA, masāžas un nakšņošanas piedāvājumu kā Latvijā, tā Igaunijā un Lietuvā;

  • Gardēžiem - piedāvājumi, kas ļaus baudīt dažādus kulinārijas meistardarbus;

  • Piedzīvojumi bērniem - komplekts, kas ļaus tev kopā ar savu atvasi izvēlēties kādu nodarbi no plašā piedāvājumu loka;

  • Dāvanu komplekts aktivitātēm tumsā - iespējams, mazliet biedējošs, taču unikāls piedāvājums, kas ietver gan aktīvās atpūtas iespējas, gan vakariņas tumsā;

Ziemassvētki drīž būs klāt, tāpēc sarūpē dāvanas saviem mīļajiem jau savlaicīgi, lai spētu pilnībā izbaudīt gan pirmssvētku laiku, gan bez liekiem satraukumiem sagaidīt ciemos draugus un radus. Šajā laikā vissvarīgākais ir kopā būšana, un lai kādas dāvanas tu šogad būsi sagatavojis - paštaisītas vai iegādātas veikalā, tavi tuvinieki to novērtēs.

Ņem mūsu dāvanu ekspertu padomus, lai Ziemassvētku dāvanu sagādāšana tev neradītu nevajadzīgus uztraukumus un tavs ieguldījums sagādātu pārsteigumu un pozitīvas emocijas ikkatram dāvanas saņēmējam.

Lai skaists un brīnumu pilns šis laiks!

Atpakaļ