Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Visu laiku romantiskākās filmas, kas pierāda, ka pasaulē eksistē īsta mīlestība.

2020-10-07

Visu laiku romantiskākās filmas, kas pierāda, ka pasaulē eksistē īsta mīlestība.

Kino ir neatņemama izklaide mūsdienās, un tas ir veids, kā daudzi cilvēki pavada savu brīvo laiku. Kino žanru daudzveidība ļauj to pilnībā saturu savām interesēm, atrodot desmitiem filmu, kas atbildīs jūsu gaumei. Tāpēc šodien mēs vēlamies uzrunāt visus romantisko filmu cienītājus, piedāvājot jūsu ieskatam visu laiku labāko mīlestības filmu TOP 10. Ja jums nav iespējas vai vēlmes pandēmijas laikā apmeklēt Akropole kino vai Kino Citadele - pagatavojiet popkornu un izvēlēties filmu savam romantiskajam vakaram no mūsu saraksta!

10. Noderīgi draugi (Friends With Benefits) Režisors: Vils Glaks, 2011

21. gadsimtā ir paaudze, kas koncentrējas uz savu personīgo karjeru un kurai nerūp nopietnas attiecības. Sekss bez nopietnām saistītām ir lielisks risinājums karjeristiem, kas ir vīlušies romantiskajās attiecībās. Tomēr Dilans un Džeimija drīz vien apjauš: jo ilgāk viņi ir kopā, jo grūtāk vienam bez otra iztikt...

9. Notinghila (Notting Hill) Režisors: Rodžers Mičels, 1999

Vai arī jums kādreiz ir bijušas simpātijas pret filmu zvaigzni? Un kā atrast mīlošo vīrieti, ja tu esi kino zvaigzne? Vai slava un atpazīstamība netraucēs mīlestībai? Šo sarežģīto mīlas mīklu mēģina atrast slavenu aktieru Džūlijas Robertsas un Hjū Granta atveidotie varoņi.

8. Dzīve ir skaista (Life Is Beautiful) Režisors: Roberto Benīnī, 1997

Filmas pamatā ir mīlestība starp itāļu ebreju Gvido un skaisto itālieti Doru, kuri satiekas pirms otrā pasaules kara. Gvido un Dorai piedzimst dēls Džošua. Bet Džošua dzimšanas dienā viņus aizved uz koncentrācijas nometni. Lai pasargātu Džošua no briesmām, Gvido liek lietā savu iztēli un savam dēlam pasniedz dzīvošanu koncentrācijas nometnē kā spēli, kuras galvenā balva ir tanks. 

7. Vainīgas ir zvaigznes (The Fault In Our Stars) Režisors: Džošs Būns, 2014

Sešpadsmit gadus vecās Heizelas un septiņpadsmit gadus vecā Augusta neparastais mīlas stāsts. Viņi abi satikās ar vēzi slimo bērnu atbalsta centrā, kas mainīja abu jauniešu dzīves uztveri. Jauniešiem ir daudz sapņu, bet slimība (un varbūt zvaigznes) visu iekārto pēc saviem uzskatiem. Viņi abi meklē un atrod atbildes uz nebeidzamiem jautājumiem par dzīvi un nāvi.

6. Bezgalīgais ceļojums (A Walk To Remember) Režisors: Adams Šenkmens, 2002

Divi ļoti jauni un ļoti dažādi cilvēki vēlas mīlēt... Taču, lai mīlestība piedzimtu, abiem ir jāmācās nesavtību, spēju ieraudzīt otra iekšējo pasauli un spēju nevērtēt otru tikai pēc izskata. Filma izved skatītāju cauri īstam emociju karuselim, neatstājot nevienu vienaldzīgu. 

5. Dārgais Džon (Dear John) Režisors: Lasse Hallstrom, 2010

Šajā filmā tiek izskatīts visu laiku sāpīgākais jautājums, vai pirmā mīlestība ir mūžīga. Pēdējās dienās pirms došanās armijā, jaunietis Džons sastop skaisto Savannu, un abi iemīlas. Vai viņu mīlestība izturēs šo pārbaudījumu? Vai Savanna joprojām gaidīs Džonu, kad viņš atgriezīsies?

4. Adelainas gadi (The Age Of Adaline) Režisors: Lī Tolands Krīgers, 2015

Adelaina vienlaikus ir gan izredzēta, gan nolādēta. Pēc liktenīga notikuma viņa aizmirsa, kas ir laiks - mainoties pasaulei un gadiem ritot, Adelaina nekad nekļūs vecāka par 29 gadiem. Pārvarot vientulību, Adelaina pēkšņi satiek vīrieti, kurš iekļūst viņas sirdī, un sieviete nolemj izmainīt savu likteni.

3. Titāniks (Titanic) Režisors: Džeimss Kamerons, 1997

Romantiskāko filmu sarakstā vienmēr ierindosies šis bezgala romantiskais un traģiskais mīlas stāsts, kas ir saraudinājis miljoniem skatītāju. Slaveno filmas ainu, kurā Leonardo di Kaprio varonis iemīļotajai māca "lidot" uz kuģa klāja, mēģina atkārtot daudzi pāri. Filmas režisors vairākkārt minējis, ka tas ir īpašs mīlas stāsts, kurā viņš vēlējās iemūžināt atmiņas par 20.gs. lielākā kuģa katastrofu.

2. Atmiņu klade (The Notebook) Režisors: Niks Kassavetis, 2004

Kādas patversmes iemītnieki atrod piezīmju grāmatiņu, kurā ir aprakstīts mīlas romāns, kas aizsākās pirms daudziem gadiem un joprojām ir neaizmirstams...

Allija un Noa iepazīstas kara laikā. Tomēr dzīve viņus šķir: Allijai pret viņas gribu jādodas uz citu pilsētu, un Noa dodas karā. Pēc kara Allija paziņo par saderināšanos ar burvīgo karavīru Lonu, un Noa, izremontējot viņu sapņu māju, dzīvo atmiņās par Alliju. Izlasot vietējā presē par pārbūvēto veco māju, Allija saprot, ka joprojām mīl Noa...

1. Zvaigzne ir dzimusi (A Star Is Born) Režisors: Bredlijs Kūpers, 2018

Padzīvojis kantrī mūziķis Džeksons Meins labi apzinās, ka viņa slava jau sen ir pagājusi, tāpēc viņš arvien biežāk remdējas alkoholā. Bet kādu dienu viņa dzīvē parādās cits mērķis. Džeksons satiek Eliju - talantīgu meiteni, kas rada pārsteidzošas dziesmas, bet baidās uzstāties publikas priekšā. Džeksons izmanto visus savus sakarus un ietekmi, lai palīdzētu Elijai uzsākt dziedātājas karjeru. Viņu starpā uzplaukst samezglota un traģiska mīlestība, kuru aizēno Džeksona atkarība.

 

Atpakaļ