Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Skaistumkopšanas dāvana sev? Jā, paveic to mājās apstākļos!

2020-04-09

Skaistumkopšanas dāvana sev? Jā, paveic to mājās apstākļos!

Kā izskatās jūsu skaistumkopšanas rituāli? Galu galā ir tik labi, ja vakarā var ieslēgt iecienītāko seriālu, uzlikt sejas masku un vismaz uz brīdi atpūsties. Tagad, kamēr mēs īsti nevaram apmeklēt skaistumkopšanas speciālistus, visas kūres mums jāveic pašiem. Mēs vēlamies jums pastāstīt kādas skaistumkopšanas procedūras jūs varat veikt mājās.

KĀ MĀJĀS PARŪPĒTIES PAR SEJAS ĀDU?

Jūs, iespējams, esat pieraduši vismaz reizi mēnesī apmeklēt kosmetologu un palutināt sevi ar profesionāliem sejas ādas kopšanas procedūram. Nekas briesmīgs, šādas skaistumkopšanas dāvanas būs pieejamas atkal tikai mazliet vēl jāuzgaida. Starp citu, tagad ir īstais laiks rezervēt apmeklējumu pie skaistumkopšanas speciālistiem, jo šobrīd mums ir lielas atlaides. Un pēc mājās sēdēšanas perioda jūs, noteikti gribēsiet aiziet uz kādu profesionālu skaistuma rituālu, vai ne?

Tomēr veselības un skaistuma kūres arī šajā laikā neviens nav atcēlis. Sejas āda ir visjutīgākā un visvairāk pakļauta apkārtējās vides iedarbībai. Tāpēc noteikti palutiniet viņu. Vissvarīgākais ir veikt visus nepieciešamos rituālus - attīrīt, tonizēt, mitrināt, barot un aizsargāt ādu. To ir nepieciešams darīt katru dienu. Ja āda ir sausa, pīlinga procedūra ir nepieciešama vienu līdz divas reizes nedēļā, taukainas ādas īpašniekiem ieteicams veikt procedūru tikai vienu reizi nedēļā.

SEJAS MASKAS UN SKRUBI

Sejas maskas ir vajadzīgas ādai vismaz reizi nedēļā. Tagad tiešsaistē varat pasūtīt visdažādākos veidus – ņemot vērā visas ādas īpatnības. Nobriedušākai ādai jāizvēlas atjaunojošas maskas, jaunākai - mitrinošākas. Lieliski, ja maskas sastāvā ir hialuronskābe, tā rada īstus brīnumus. Bet, ja jūs nevēlaties gaidīt vai nezināt, kuru izvēlēties, apskatiet, kādi produkti jums ir virtuvē. Ikdienas produkti var kļūt par lielisku sejas masku! Jūs droši vien ledusskapī atradīsiet parasto jogurtu bez piedevām? Vienkārši uzklājiet jogurtu uz sejas un turiet kādas 15 līdz 20 minūtes. Ja jums mājās nav jogurta, varbūt jūsu augļu grozā ir banāni? Sasmalciniet pusi banāna un uzklājiet iegūto biezeni uz sejas. Arī šāda maska jātur no 15 līdz 20 minūtēm. Tik vienkārši, vai nē?

Neaizmirstiet arī par visa ķermeņa lutināšanu. Reizi nedēļā ādu notīriet ar skrubi. Sajauciet kafijas biezumus ar nedaudz medu un skābo krējumu. Šāds skrubis ne tikai lieliski atjaunos ādu, bet arī palīdzēs cīnīties ar celulītu. Un pēc ķermeņa pīlinga neaizmirstiet uzklāt ķermeņa sviestu vai losjonu. Starp citu, tagad ir lieliska iespēja izmantot EKO SUVENĪRS īpašo piedāvājumu. Burvīgu aromātu apvītas ēteriskās eļļas, kas lieliski papildinās mājas skaistuma rituālus. Uzrīkojiet īstu SPA salonu pie sevis mājās ar pavisam minimāliem pūliņiem.

SPORTS MĀJĀS - IESPĒJAMS!

Cik reizes jūs esat sev teikusi, ka jau rīt es tiešām kaut ko sākšu darīt, iešu uz trenažieru zāli un viss?! Tagad ir lielisks laiks, lai izdaiļotu ķermeņa līnijas un uzlabotu pašsajūtu. Un tam pat nav nepieciešams speciāls inventārs vai sporta zāle. Pašlaik gandrīz visi sporta treneri un jogas meistari vada treniņus tiešsaistē. Lielākā daļa atstāj iespēju noskatīties treniņa video jums ērtākā laikā. Viss, kas jums jādara, ir jāizvēlas virtuālo treneri un  jāsāk gatavoties vasarai.

Rūpējieties par savu izskatu un ķermeņa veselību. Tikai tad, kad jūtaties labi, esat apmierināts ar savu izskatu, jūs varat gāzt kalnus, kuros necerējāt pat uzkāpt!

Atpakaļ