Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Digital Art house Rīga - Digitālās mākslas muzejs

2023-10-18

Digital Art house Rīga - Digitālās mākslas muzejs

Digital Art house ir vieta, kur māksla saplūst ar tehnoloģiju, radot pārsteidzošas un iedvesmojošas pieredzes. Digitālās mākslas centrs ir veltīts digitālajai mākslai, kurā nepārtraukti rodas attīstība un jaunatklājumi. Apmeklējums ir kā ceļojums mākslā un tehnoloģijās – uzdrošinies iegrimt virtuālajā realitātē un digitālajai māksla pārņemt tavu prātu.

Digital Art house piedāvā apmeklētājiem ielūkoties digitālās mākslas nākotnē, izmantojot interaktīvas instalācijas un tehnoloģiju inovācijas. Digitālās izstādes dažkārt attēlo īpaši aktuālas un sabiedrībai svarīgas tēmas, piedāvājot tās attēlot ar māksliniecisku perspektīvu uz pasaules notikumiem.

Apmeklē Digital Art house un iepazīsti digitālās mākslas nozīmi un iespaidu mūsu dzīvēs un nākotnē. Iepazīsti jauno mākslas pasauli, sajūti pacilājošu un elpu aizraujošu pārsteigumu, kas sagaidīs uz katra soļa. Digital Art house māksla runā, elpo un iedvesmo, izmantojot jaunākās digitālās inovācijas.

 

Digitālās mākslas nākotne

Digitālās mākslas nākotne ir aizraujoša un nepārtraukta, kas ļauj māksliniekiem attīstīt savas prasmes jaunā līmenī, vienlaikus attīstot jaunus mākslas veidus un tehnoloģiju ievirzes.

Šī tēma rada gan lielu interesi, gan diskusijas mākslas pasaulē un tehnoloģiju jomā. Digitālā māksla nākotnē dod iespēju māksliniekiem un skatītājiem iespēju izpētīt jaunas radošās iespējas un atklāt mākslu jaunās dimensijās, izmantojot digitālās tehnoloģijas kā savu galveno instrumentu.

Ko ietver digitālās mākslas nākotne?

  • Realitātes paplašināšanos un virtuālo realitāti – tehnoloģiju attīstība ļauj māksliniekiem veidot gan interaktīvas, gan iespaidīgākas izstādes, kurās apmeklētāji var justies iesaistīti un pilnībā izjust mākslinieka veidoto stāstu.
  • Mākslas un tehnoloģijas savienošanos – digitālā nākotne izceļ inovatīvas saites starp mākslu un tehnoloģijām/ Izmantojot algoritmus un sensorus, iespējams radīt dinamiskus un mainīgus mākslas darbus, kas aizrauj digitālās mākslas baudītāju.
  • Mākslas un tehnoloģijas nozīmi sabiedrībā – digitālās mākslas nākotne sevī ietver jautājumus par mākslas ietekmi uz sabiedrību, kas vienlaikus strādā kā rīks viedokļa veidošanai, izteikšanai, kā arī sociālajai kritikai.

 

Digital Art house mākslas pieredze

Digital Art house ir vieta, kur katrs apmeklētājs gūs iespēju izbaudīt pasaulē zināmu mākslinieku darbus brīvā un mūsdienīgā atmosfērā.

Izstādes apmeklējums sniedz iespēju piedzīvot mākslu jaunā un aizraujošā veidā, gūstot dziļāku saikni ar mākslas darbiem, mākslinieku un tā ieguldītos spēkus un domu.

Lieliska dāvana piedāvājumu klāstā atradīsi dāvanu kartes no Digital Art house:

  • Vīna un mākslas baudījums „DIGITAL ART HOUSE” – iespēja radīt intīmu un ekskluzīvu atmosfēru mākslas baudīšanai, izbaudot gan digitālo mākslu, gan vīna izteiktās garšas. Izjūti mākslas un vīna maģisko mijiedarbību, kas veicinās dažādu viedokļu rašanos un izpratni par mākslas darbos nodoto vēstījumu.
  • Izstādes apmeklējums mākslas centrā „DIGITAL ART HOUSE”– aplūko un izbaudi interaktīvās un virtuālās instalācijas, ļaujot ķermenim valdīt pār tavu interesi, skaņām un kustību. Mākslas un tehnoloģiju apvienošana mudinās uz radošumu un refleksiju pār mūsdienu digitālo pasauli.

 

Piekļūstamība Digital Art house

Digitālās mākslas izstāde ir vieta, kur mākslas baudīšana ir pieejama ikvienam – gan mākslas entuziastam, gan vienkārši mākslas baudītājam.

Digital Art house ir vieta, kur satiekas visi, lai baudītu mākslas atmosfēru, pilnveidotu zināšanas, veicinātu izpratni par mākslu un izglītību, kā arī baudpilni pavadīt laiku.

Digital Art house digitālā mākslas izstāde ir viegli pieejama Rīgas centrā, Skolas ielā.

Ieejot mākslas izstādes telpā ikviens sajutīsies kā pazudis no pilsētas kņadas, klusums un māksla piepildīs apmeklētāju acis.

 

Lieliska dāvana aicina izbaudīt mākslas pieredzi un ļauties jauniem digitālās mākslas piedzīvojumiem ar Digital Art house.

Atpakaļ