Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Biķernieku trase: Izklaides iespējas, Individuāli braucieni

2023-09-28

Biķernieku trase: Izklaides iespējas, Individuāli braucieni

Biķernieku trase ir bagāta un aizraujoša savā vēstures stāstā. Biķernieku sporta kompleksa vēsture aizsākusies tālajā 1962. gadā, kad sākotnējais uzdevums bija radīt gan aizraujošu sporta trasi, gan dabas pilnu parku trases apkārtnē.

Biķernieku trase ir veidota tā, ka tajā ir iespējams braukt mērojot dažādu radiusu līkumus, kā arī veicināt adrenalīnu pa dažādiem ceļa kāpumiem. Šie ceļa elementi nodrošina aizraujošas sacensības, kā arī veicina virtuozu automašīnas vadītāju prasmju attīstīšanu.

Interesanti minēt, ka Biķernieku trasē ir iespējams sasniegt ātrumu līdz 138 kilometriem/stundā.

Biķernieku trase ir ne tikai auto sporta vieta, bet arī vēsturisks un inovatīvs darbs, kas pievilina auto sporta entuziastus no visas Latvijas, kā arī citām pasaules valstīm.

Rakstā pētīsim un izzināsim, kādas izklaides iespējas ir pieejamas Biķernieku trasē.

 

Drošas braukšanas mācība

Pirms došanās ne tikai Biķernieku trases līkločos, bet arī ikdienā uz ceļa ir būtiski iegūt zināšanas un prasmes, kas ļauj pareizi konkrolēt automašīnu ekstremālos, bīstamos apstākļos un straujas bremzēšanas apstākļos.

Apmācību programma notiek pieredzējuša instruktora vadībā, kuri uzsver gan nepieciešamību iemācīties izcilu braukšanas tehnikas pārvaldīšanu trasē, gan drošības principus.

Lieliska dāvana piedāvājumā, sadarbībā ar Drošu braukšanas skolu ir iespējams 3 stundu garumā apgūt automašīnas vadīšanu uz slidenajām virsmām.

Biķernieku trasē notiekošās apmācības ir iemīļotas gan iesācējiem, gan pieredzējušiem profesionāļiem. Mācības sniedz zināšanas, lai rūpīgi sagatavotu un uzturētu automašīnu, kā arī novērstu nelaimes gadījumus. Drošas braukšanas mācības veicina drošu, prasmīgu braukšanu un vienlaikus arī aizraujošu automašīnas vadīšanu.

 

Jaudīgs brauciens ar ekstrēmu auto

Tu arī sapņo par iespēju vadīt automašīnu, kas paaugstina ķermenī adrenalīnu?

Biķernieku trasē ekstrēms brauciens ar Lamborghini vai Ferrari ir kļuvis par realitāti tiem, kas vēlas izjust pilnīgu jaudu un ātrumu uz ceļa.

Šīs automašīnas spēj sasniegt satriecošu ātrumu maksimāli ātrākā laikā kā neviens cits. Brauciena laikā ir iespējams baudīt gan automašīnas tehnisko izcilību, kā arī vieglo vadāmību Biķernieku trases līkumos.

Lieliska dāvana dalās ar tehnisko aprakstu Lamborghini un Ferrari automašīnām:

 

Automašīna

Tehniskais apraksts

Ferrari

  • 562 ZS, 4,5 litru V8 dzinējs;
  • 100 km/h 3,4 sekundēs;
  • Maksimālais ātrums līdz 336 km/h;
  • 7 pakāpju divu sajūgu pārnesumkārba.

Lamborghini

  • 610 ZS, 5,2 litru V10 dzinējs;
  • 100 km/h 3,2 sekundēs;
  • Maksimālais ātrums līdz 325 km/h.

 

Lieliska dāvana jaudīgo braucienu piedāvājumā atradīsi:

 

 

Leģendārs sacīkšu brauciens

Brauciens ar "Legend" - 30. gadu auto ir ceļojums atpakaļ laikā uz pagājušā gadsimta trīsdesmitajiem gadiem, kad automašīnas bija vairāk kā vienkārši transportlīdzekļi - tie bija stilīgi, eleganti un izstaroja personību. Šādas automašīnas ir kā leģendas, kas iegūtas no kinofilmu ekrāniem un vēsturiskajiem stāstiem. Šīs automašīnas piedāvā ekskluzīvu iespēju izjust, ko nozīmē vadīt šādu "Legend" automašīnu. Tos raksturo vienkārša elegances un klasikas līnijas, ko laika gaitā ir saglabājuši tikai neliels skaits automašīnu. Lieliska dāvana leģendāro sacīkšu auto sarakstā atradīsi iespēju Braucienam ar „Legend” - 30. gadu auto Biķernieku trasē.

 

Nākotnes baudījums ar TESLA CYBERTRUCK

Brauciens ar Tesla Cybertruck ir kā ceļojums uz nākotni - tā ir pieredze, kas iepazīstina ar pirmo elektrisko, futūristisko kosmosa kuģis, kas zem minimāla izskata slēpj īsta superauto spējas, un liek saprast, kādi varētu būt rītdienas transportlīdzekļi. Brauciens ar Tesla Cybertruck nav tikai par izklaides un adrenalīna devu, bet arī pārdomās par vidi un transporta nākotni. Tas ir ceļojums, kas maina perspektīvas un sniedz iespēju izjust, kāda varētu būt nākamā paaudze automobiļu tehnoloģijās.

Tesla Cybertruck ir spēcīga automašīna ar tehnisko uzbūvi:

  • uzņemt maksimālo ātrumu 209 km/h;
  • iespēju nobraukt vairāk kā 800 km ar pilnībā uzlādētu akumulatoru.

Lieliska dāvana piedāvā iespēju – Vadi pats TESLA CYBERTRUCK trasē.

 

 

Adrenalīns un sacensības iekštelpās

Biķernieku trase pārsteidz un aicina adrenalīna cienītājus arī uz Biķernieku kartinga halli, kur iespējams piedzīvot ceļojumu pa ātruma un sacensību ceļiem, kuri ir neatkarīgi no ārējiem laikapstākļiem.

Biķernieku kartinga halle ir vieta, kur satiekas ātrums un emocijas, tā arī satiekas ģimenes, draugi un darba kolēģi, lai pārbaudītu savus spēkus un prasmes sacensībā un ātrumā.

Kartings ir autosportu pamata auto, kas ir vizuāli mazs un zems, bet tik pat jaudīgs kā citas sacīkšu automašīnas. Brauciena laikā, kartings trasē ir gana ātrs un viegli vadāms, bet tas prasa arī ievērojamu uzmanību un braukšanu prasmi, lai veikli un precīzi izbrauktu līkumotās trajektorijas, sasniedzot augstu un maksimāli precīzu rezultātu.

Lieliska dāvana piedāvājumā atradīsi Braucienu ar kartingu “Biķernieku kartinga hallē”. Brauciens būs ar jaudīgo SODI SR5 kartingu, kas var sasniegt līdz pat 60 km/h!

 

Virtuālās sacensības

Brauciens ar pirmo profesionālās braukšanas simulatoru Baltijā atrodas Biķernieku trases iekštelpās. Virtuālais simulators sniedz iespēju izjust ātrumu un adrenalīnu sēžot pie stūres, bet neizejot no telpas. Šī ir iespēja gan bērniem, pieaugušajiem, iesācējiem un pat lietpretējiem izmēģināt dažādu autosportu veidu simulācijas, kas vienlaikus attīsta prasmes sacensībās, loģiskajā domāšanā un reakcijas uzlabošanā. Biķernieku trases simulatori ir veidoti ar mūsdienīgākajām tehnoloģijām, lai radītu maksimāli profesionālu un autentisku sacensību pieredzi kā trasē uz asfalta.

Virtuālā simulācija ļauj iegrimt īstā sacensību garā, kā arī vienkārši baudīt izklaides pasauli, paturo reālo sacensības gara sajūtu.

 

Lieliska dāvana piedāvājumu klāstā atradīsi:

 

 

 

Ekstrēms sacīkšu brauciens

Vēlies traukties tā, ka ieslīgsti dziļāk pasažiera krēslā?

Biķernieku trasē tas ir iespējams ar jaudīgo Radical SR3 Taxi, kas traucās ar 200 km/h!

Brauciens ar Radical SR3 Taxi ir viens no ekstrēmākajiem piedzīvojumiem Biķernieku trasē. Sēdies blakus pieredzējušam autosportistam, kurš prasmīgi vadīs unikālo sporta auto, ļaus izjust adrenalīna lēcienus, kā arī sasniegs maksimālo ātrumu trasē.

Brauciens ar Radical SR3 Taxi pavisam noteikti ir neaizmirstams pieredzes brauciens, kas liks iekliegties, elpai aizrauties un adrenalīnam strauji ieplūst ķermenī.

Lieliska dāvana piedāvājumā atradīsi šo atmiņās paliekošo braucienu – Radical SR3 Taxi Biķernieku trasē.

 

 

 

Biķernieku trase ir vieta, kur izklaide un adrenalīns apvienojas, radot neaizmirstamus brīžus visiem sporta un ātruma entuziastiem.

Biķernieku trase ir ceļojums caur ātruma un prasmes pasauli. Tas ir arī brīdis, kad iespējams aizmirst ikdienu un piedzīvot pilnīgu aizraušanos un piedzīvojumu.

Gan dodoties trasē, lai piedalītos sacensībās, gan vienkārši baudot izklaides pasauli, Biķernieku trase ir vieta, kur veidot neaizmirstamus atmiņas un iegrimt sportiskā, adrenalīna pilnā pasaulē.

 

Iegādājies sev, ģimenei, draugiem vai kolēģiem atbilstošāko adrenalīna dāvanu no Lieliska dāvana plašā piedāvājumu klāsta!

Atpakaļ