Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

20 lieliskas idejas, ko darīt vasarā

2023-05-17

20 lieliskas idejas, ko darīt vasarā

Kā pavadīt šo vasaru tā, lai nākamie trīs mēneši būtu bagātīgi piepildīti ar aizraujošiem piedzīvojumiem, jauniem iespaidiem un krāšņām emocijām?

Piedāvājam interesantas idejas, kā padarīt vasaras sezonu īpašu un neaizmirstamu.

Vasaras aktuālākā izklaide ir dažādas atpūtas iespējas uz ūdens. Ļaujieties saulesstaru siltumam, svaigam vējam un atspirdzinošiem ūdens šļakstiem, baudot sev tīkamākās aktivitātes – vai tie būtu aizraujoši braucieni ar ūdens motocikliem, vai spilgtu emociju virpulis, ko dāvā trakulīgs brauciens ar ūdens pūsli vai ūdens slēpēm, vai arī atsvaidzinoša atpūta veikborda parkā.

Protams, var arī ļauties pavisam klasiskai atpūtai akvaparkā, kas sniegs daudz prieka un palīdzēs atjaunot enerģiju. Tā būs ļoti piemērota izklaide ģimenēm ar bērniem.

Īpašus mirkļus var dāvāt brauciens ar motorjahtu, kas būs ideāli piemērots arī dažādiem vasarīgiem pasākumiem – gan tīmbildingam, gan vecmeitu/vecpuišu ballītēm, gan dzimšanas dienas svinībām, gan izlaidumiem, gan korporatīviem pasākumiem u. c.     

 

 

Romantisku piedzīvojumu meklētājiem daudz patīkamu mirkļu sagādās kruīzs ar buru jahtu, kas ļaus vērot krāšņus panorāmas skatus un pilnībā izbaudīt miera sajūtu, ko sniedz ūdens, saule un vējš.

Ļoti populāra izklaide uz ūdens ir dažādi braucieni ar SUP dēļiem, kas dāvās mierpilnu atpūtu, baudot rāmo ūdens plūdumu un vērojot skaistas ainavas.

Un, protams, arī makšķerēšana ir lielisks atpūtas veids vasaras sezonā.

Varat arī izmēģināt ko pavisam jaunu, piemēram, elpu aizraujošu lidojumu ar turbīndēli, veicot iespaidīgus trikus virs ūdens un baudot galvu reibinošas emocijas.

Vasara ir ideāls laiks dažādiem lidojumiem, kas ļauj sajust īstenu brīvības garšu un piedzīvot patiesi sajūsminošus mirkļus.

Izmēģiniet lidojumu gaisa balonā – tas būs piedzīvojums, kas likselpai aizrauties un dāvās iespēju aplūkot zemi no putna lidojuma. Lidojuma laikā varēsiet baudīt skaisto Latvijas dabu, slīdēt pāri koku galotnēm, vērot pļavu plašumus un skaistākos pilsētu skatus!

 

 

Asu izjūtu cienītājiem noteikti patiks iespēja izmēģināt lēcienu ar izpletni, kas dāvās vēl nebijušas sajūtas un unikālu pieredzi, baudot brīvo kritienu.

Lielisks veids, kā no augšas izbaudīt skaisto Rīgas panorāmu, ir doties aizraujošā lidojumā ar deltaplānu, vai arī izmēģināt lidojumu ar motodeltaplānu, kas paceļas no ūdens, dāvājot vēl neparastākas sajūtas.

Tiem, kam vasaras patīk pavadīt dinamiskā kustībā, ļaujoties azartiskiem piedzīvojumiem, varam ieteikt izmēģināt aizraujošus braucienus ar bagiju vai kvadraciklu, kas pavisam noteikti sniegs daudz pozitīvu emociju un dāvās papildu enerģiju vēl aktīvākai vasaras baudīšanai.

Vasara ir laiks, ko pavadīt kopā ar draugiem, baudot jautru izklaidi. Šim nolūkam ļoti labi piemēroti dažādi atpūtas un piedzīvojumu parki, kuros varat pārbaudīt savus un draugu spēkus, dodoties dažādās aizraujošās šķēršļu trasēs vai pastaigājoties pa interesantām dabas takām u. c.

 

 

Vasara ir arī labs laiks, lai ļautos jauniem izaicinājumie, – varat izmēģināt arī kādas neparastākas izklaides, ko līdz šim nav sanācis izbaudīt, piemēram, varat iemācīties šaut ar loku, vai arī apgūt kādu citu interesantu prasmi.

Un, protams, vasara nav iedomājama bez jautrām spēlēm draugu lokā! Vai tas būtu parasts futbols draugu kompānijā kādā vasarnīcā, vai pludmales volejbols kaut kur pie jūras, tas noteikti būs jauks piedzīvojums. Varat izmēģināt arī kādu neparastāku spēli, piemēram, footgolf, kas ir savdabīgs futbola un golfa apvienojums.  

Saulainajās dienās izbaudiet patīkamu atpūtu un smelieties spēkus turpmākajam gadam! Lai šī vasara kļūst par patiesi neaizmirstamu piedzīvojumu un spilgtu emociju sezonu!

 

Atpakaļ