Этот сайт использует файлы cookie и плагины социальных сетей для обеспечения бесперебойной работы вашего сайта, анализа активности посетителей и предоставления персонализированной рекламы. Вы можете управлять файлами cookie в настройках. Дополнительная информация Политика конфиденциальности.
Рейтинг 4.7 (более 4000 отзывов) Бесплатный обмен и доставка Действителен в течение 12 месяцев. Для предприятий F.A.Q. Торговые точки Помощь
RU
LV
Cамообслуживание
Избранное

Top Seriāli, Kas Jums Noteikti Ir Jāredz

2022-06-30

Visu laiku labākie seriāli, kurus noteikti ir jāredz

Mums visiem tagad ir jāpavada ļoti daudz laika mājās. Iespējams, jūs jau esat noskatījušies vairākas filmas un seriālus. To ir patiešām daudz, tāpēc vienmēr ir iespējams atklāt, ko jaunu. Mēs esam sagatavojuši, mūsuprāt, labāko seriālu TOP izlasi. Šajā sarakstā tika atlasīti visu laiku labākie seriāli visu vecumu grupām.

SERIĀLI PAR MEDIĶU DARBU

Cilvēkus šobrīd ļoti interesē filmas un TV seriāli par mediķu darbu, ārkārtas stāvokļiem un līdzīgām tēmām. Lai gan daudzas situācijas seriālos ir attēlotas šausmīgāk nekā ir, tomēr tajos ir daļa no taisnības. Cilvēki ir apjukuši, neziņā, cenšas izdzīvot un aizsargāt savus mīļos.

EPIDĒMIJA ("Containment")

Tas ir aizraujošs seriāls par epidēmijas uzliesmojumu Atlantā no pašiem pirmajiem brīžiem. Daļa pilsētas tiek ievietota karantīnā, un tad sākas cīņa par savu dzīvību. Seriālā stāsta par vairākiem cilvēkiem un parāda dzīvi karantīnā un ārpus tās. Karantīnā esošie cilvēki sastopas ar daudzām problēmām un grūtībām, lai pasargātu sevi no vīrusa.

Pēdējais cilvēks uz Zemes ("The Last Man on Earth")

Vai varat iedomāties, kas notiktu, ja jūs būtu pēdējais cilvēks pasaulē? Tas ir tieši atgadījās ar Filu. Viņš paliek pilnīgi viens pats uz visas zemeslodes pēc nezinā izcelsmes vīrusa, kas pārņēma visu pasauli. Kādu laiku vīrietis dzīvo pēc saviem noteikumiem, mijiedarbojas ar vidi, jo ​​uz zemes īsti nekas cilvēcisks nepalika. Protams, viņš sapņo par vēl kādu izdzīvojušo un reiz pavisam pēkšņi viņš satiek sievieti. Dzīve apgriežas otrādi ir no jauna jāpielāgojas un jāmācās izturēties savādāk, nekā līdz šim. 

Doktors Hauss ("House M.D.")

Atrodoties šāda situācijā kādā šobrīd ir jau visa pasaule, mums vajadzētu noteikti pieminēt seriālus par ārstiem un viņu ikdienu. Televīzijas seriālos tiek lieliski atspoguļota viņu unikalitāte un dzīvesstāsti. Daži no seriāliem papildināti ar komēdijas žanra elementiem. Droši vien nav neviena cilvēka, kurš nebūtu redzējis seriālu par ekscentrisko Dr. Hausu, kas kļuvis par kultu visā pasaulē. Seriāls stāsta par ārsta darbu, nepilnībām un narkomāniju. Seriāla galvenais varonis ir personība ar sarežģītu raksturu, bet ar unikālu talantu atklāt pat neparastas slimības un to cēloņus. Ja vēl neesat redzējis šo seriālu, noteikti atrodiet laiku pāris sērijām.

ĀRSTS, ĀRSTS ("Doctor Doctor")

Vēl viens aizraujošs seriāls par ārstu - sirds dakteri. Tas ir stāsts par mediķi, kurš visu mūžu strādājis par sirds ķirurgu lielā pilsētas slimnīcā. Un, kad pēkšņi mainās dzīves apstākļi, viņš nonāk mazā pilsētiņā. Seriāla galvenajam varonim gadu jāpavada strādājot dzimtajā pilsētā kā ģimenes ārstam. Universitātes pilsētā viņš satiksies ar seniem paziņām, bijušajām draudzenēm un tiks ierauts daudzos jaunos piedzīvojumus.

LABAIS ĀRSTS ("The Good Doctor")

Nedaudz atšķirīgs, drāmas cienīgs stāsts par cilvēku ar dažādiem veselības traucējumiem. Jauns ārsts, kurš strādā prestižā slimnīcā, ķirurģijas nodaļā. Tomēr tas nav tikai parasts ārsts, bet persona, kam ir autisma sindroms. Viņam ir grūti komunicēt ar cilvēkiem, bet viņš izcils savā jomā. Šis seriāls par ārstiem patiks cilvēkiem, kuri vēlas redzēt profesionālu darbu, intelektuālas sarunas un labāk iepazīt mediķu patieso ikdienu.

SĒRIĀLI PAR MAFIJAS DZĪVI

Televīzijas seriāli par mafiju skatītāju uzmanību piesaista no pašas pirmās sērijas. Šī žanra seriāli un filmas stāsta par atšķirīgu dzīvi, bagātību, izaicinājumiem, sarežģītiem lēmumiem un cīņām par ietekmi. Mēs esam sagatavojuši īpašu TOP 5 izlasi par mafijas dzīves līkločiem un elpu aizraujošiem karteļu kariem.

SOPRĀNO ĢIMENE ("The Sopranos")

Nevar nepieminēt visu laiku slavenāko seriālu par mafijas dzīvi. Stāsts ir par vienas itāļu gangsteru ģimenes dzīvi. No pirmā acu skatiena viņu dzīve izskatās normāla. Tomēr viņu tikšanās, sarunas un dažādas situācijas palīdz atklāt varoņu īpatnības. Tas galvenokārt attiecas uz ģimenes galvu, gangsteri Džeimsu Galdolfini. Šis seriāla varonis slepeni apmeklē psihologu, kura sesijās stāsta par visām nervus kutinošajām situācijām, kas notiek viņa dzīvē. Jūs sagaida 6 asa sižeta sezonas.

FARGO ("Fargo")

Tiem, kam patīk seriāli par senākiem laikiem, iesakām noskatīties šo seriālu. Tas ir stāsts par septiņdesmitajiem un astoņdesmitajiem gadiem, noziedzības vilni Amerikā. Seriāla iedvesma gūta 1996. gadā, kad tika radīta tāda paša nosaukuma filma. Katra seriāla sezona ir atšķirīga, tajās sastopas dažādi varoņi un spilgtas personības.

DIENVIDU KARALIENE ("Queen of the Shouth")

Stāsts ir par parastu sievieti Terēzi, viņa dzimusi un dzīvo Meksikā, izaugusi sarežģītos apstākļos. Viņas draugs strādāja narkotiku kartelī, un Terēzei pēc notikušā bija jābēg no Meksikas. Pēc daudzām nepatikšanām un grūtībām viņa kļuva par narkotiku tirgotāju un uzcēla savu impēriju. Protams, kur panākumi tur ienaidnieki, kuri cenšas to iznīcināt. Šajā seriālā vienmēr ir liela spriedze un asa sižeta līnija.

PĀRKĀPT ROBEŽU ("Breaking Bad")

Šis noteikti nebūs tipisks seriāls par mafiju un gangsteriem. Runa ir par vienkāršu puisi, kurš strādā par ķīmijas skolotāju. Kādu dienu viņš uzzina, ka viņam ir vēzis. Prātā nāk domas par to, kas notiks ar viņa ģimeni pēc nāves un kā parūpēties par viņu nākotni. Un lietas sagriežas negaidītā virzienā. Skolotājs sāk gatavot metamfetamīnu kopā ar savu studentu. Sižets attīstās un viņi sāk sadarboties ar narkotiku karteļiem, kuriem ir vislielākā ietekme Meksikā. Šis seriāls skaidri parāda, ka daudz naudas nenes patiesu laimi. 

EL ČAPO ("El Chapo")

Ļoti interesants seriāls par vienu no spēcīgākajiem mūsu laika narkotiku baroniem - El Čapo. Stāsts ir par to, kā galvenais varonis kļūst par vienu no visietekmīgākajām personībām Meksikā. Viss sākas ar karu, kurā ir iesaistītas tiesībaizsardzības iestādes un armija. Tas ir pilnīgi reāls stāsts, un tā iniciators ir pats spēcīgais narkotiku barons. Šis ir viens no izņēmuma seriāliem, kurš balstīts uz patiesiem faktiem.

SERIĀLI PAR PUSAUDŽIEM UN ĢIMENES DZĪVI

Seriāli par pusaudžiem un ģimenes dzīvi palīdz saprast, ka pilnīgi visām ģimenēm ir savas problēmas un savi prieki. Turklāt gados jaunākiem skatītājiem tie parāda, ka dažreiz viņu problēmas nebūt nav tik lielas, kā patiesībā šķiet.

SAMAINĪTAS PĒC DZIMŠANAS ("Switched at birth")

Stāsts par negaidīti savstarpēji saistītām, divām pilnīgi atšķirīgām, meitenēm un viņu ģimenēm. Divas pusaudzes, pēkšņi uzzina, ka, piedzimstot, viņas tika netīšām sajauktas un izauga nevis kopā ar saviem vecākiem, bet citiem cilvēkiem. Viena meitene izauga greznībā un bagātībā, bet otra, būdama maza, zaudēja dzirdi un uzauga ar vientuļo māti. Ģimenēm ir jāsamierinās ar patiesību, situācija patiešām rada daudz problēmu. Seriāls palīdz atklāt ģimenes, uzticēšanās un savstarpējās sapratnes nozīmi.

FOSTERI ("The Fosters")

Seriāls stāsta par vienu, lielu un neparastu ģimeni. Tajā ir 5 bērni – pieci dažādi pusaudži, no kuriem lielākā daļa ir adoptēti. Ģimene ir netipiska arī tajā ziņā, ka bērnus audzina divas mātes. Viņi saskaras ar lieliem izaicinājumiem, it īpaši, tad kad ģimenē ienāk meitene kopā ar savu brāli. Diemžēl viņa iepriekš piedzīvojusi vardarbību un citu negatīvu pieredzi. Bet pēc nokļūšanas Fosteru ģimenē viņa pamazām sāk mainīties. Visu sarežģīja pēkšņa mīlestība pret vienu dēliem, kurš jau ir šajā ģimenē. Pusaudžu problēmas skolā, ģimenē un cīņa ar sistēmu – šo visu jūs redzēsiet seriāla epizodēs.

SEKSA TERAPIJA ("Sex education")

Seriāls tika uzņemts 2019. gadā, tas ir moderns, komisks stāsts par pusaudzi, kura māte ir seksa terapeite. Tas mudina pusaudzi skolā kopā ar draugu izveidot savu seksa terapijas klīniku. Galvenais varonis Otis sāk konsultēt pusaudžus par seksu saistītos jautājumos. Seriāls palīdz atklāti runāt par problēmām, kuras rodas pusaudžiem sākot ar bailēm vispār runāt par šo tematu. Tas arī lieliski atklāj viedokļu atšķirības starp pieaugušo, pieredzējušu cilvēku un tīni. Sērijas ir drosmīgas, komiskas un pamācošas. Tas patiks ne tikai pusaudžiem, bet arī viņu vecākiem.

TIE ESAM MĒS ("This is us")

Seriāls par ģimeni, provokatīvs, atklāj negaidītas dzīves izjūtas. Stāsts par trim bērniem no vienas ģimenes. Sižets parāda gan viņu pašreizējo dzīvi, gan bērnību un pusaudžu gadus. Kā vecāku lēmumi ietekmēja ģimenes un bērnu dzīvi, kā viņus ietekmēja tēva nāve. Pieaugušo dzīve ir cieši saistīta ar viņu pieredzi, augot ģimenē. Katrs no viņiem ir ļoti atšķirīgs, kaut arī viņi visi izauga vienā ģimenē un ir dzimuši vienlaikus. 

MISTISKI UN PSIHOLOĢISKI SERIĀLI

Šie seriāli ir nedaudz sarežģītāki, liekot jums vairāk iedziļināties sižetā un varoņu teiktajā, dažreiz pat pārskatīt sēriju divas reizes. Ja jums patīk šāds žanrs, iesakām noskatīties šo TOP 3.

LIELIE MAZIE MELI ("Big little lies")

Tas ir stāsts par māmiņām, kuras, šķiet, dzīvo iespaidīgu, bagātu un bezrūpīgu dzīvi. Tomēr tajā pašā laikā tas atklāj šo sieviešu dzīves otru pusi - vardarbību ģimenē, cīņu par izdzīvošanu. Vienā incidentā mirst vīrietis, un visas sievietes apvienojas, lai glabātu noslēpumu par viņa nāves patieso cēloni.

Manifests ("Manifest")

Stāsts par pasažieriem, kuri lidoja vienā reisā. Lidojuma laikā pēkšņi pazūd visi pasažieri un apkalpe, tad viņi atkal parādās. Pats interesantākais ir tas, ka šie cilvēki neapzinās, to ka ir nokļuvuši atpakaļ tikai pēc 5 gadiem. Turklāt pēc šīs pazušanas viņi atklāj, ka viņiem ir telepātiskā saikne, kuru viņi vēl neizprot.

Tvinpīka ("Twin Peaks")

Stāsts ir par vienas skolnieces slepkavības izmeklēšanas. Viss notiek attālajā un ļoti īpašajā pilsētā Tvinpīkā. Seriāls uzņemts 1990. gadā un tam ir divas sezonas. Lai arī seriāls ir uzņemts diezgan sen, tas mūsdienās nav zaudējis savu vērtību.

SERIĀLI PAR VAMPĪRIEM

Televīzijas seriāli par vampīriem kļuva īpaši populāri pēc filmas “Krēsla” ekranizējuma. Tieši tad pēkšņi uzplauka vampīru kulta vilnis. Tā rezultātā ir izveidoti vairāki seriāli par vampīriem, aizraujoši, intriģējoši un mistiski.

VAMPĪRU DIENASGRĀMATAS ("The vampire diaries")

Jums, iespējams, būs grūti atrast seriālu, kas tik ļoti aizrauj visu pasauli. Šim seriālam ir izveidotas pat 8 sezonas, kas ir vairāk nekā 170 sērijas. Tas stāsta par pusaudzi Elenu, kura kopā ar brāli mēģina pielāgoties dzīvei pēc vecāku nāves. Viņa bija populāra un aktīva, taču kļuva noslēgta. Viss mainās, kad pienāk jaunais mācību gads un viņa satiek skolas jaunpienācēju – Stefanu. Viņi nekavējoties izjūt savstarpēju pievilcību. Bet Elena pat nenojauš, ka viņš ir vampīrs. Stefans ir viens no vampīriem, kurš atteicies no nežēlīgās dzīves. Viss mainās, kad pēkšņi atgriežas viņa brālis, kas ir pilnīgs pretstats Stefanam. Sākas cīņa starp brāļiem, un Stefanam jāsargā Elena, viņas ģimene un draugi.

SĀKOTNĒJIE ("The Originals")

Stāsts  par pašiem pirmajiem vampīriem pasaulē, par vampīru ģimeni un viņu solījumiem turēties kopā visu mūžu. Tomēr laiks ietekmēja viņu solījumus, un ģimenes saites tika pārrautas. Ģimeni satricināja vēlme pēc varas. Tomēr tālākie sižeta notikumi saved kopā ģimenes brāļus, kuru vēlme ir atjaunot ģimeni un varu.

PUSAUDŽU VILKS ("Teen wolf")

Intriģējošs un pilnīgi noslēpumains seriāls tiem, kas dievina stāstus par vampīriem un pārdabiskām būtnēm. Šis ir stāsts par pusaudzi Skotu. Viņa dzīve pēkšņi mainās, kad viņu sakož vilkacis. Kopš tā laika viņam jādzīvo dubultā dzīve un jāpielāgojas jaunai kārtībai. Viņš kļūst stiprāks, pārliecinātāks, bet tajā pašā laikā iegūst jaunus ienaidniekus. Visu sarežģīja viņa pirmā mīlestība Alisone. Skots uzzina, ka viņa ir cēlusies no ļoti senas vilkaču ķērāju ģimenes. Skots saskaras ar lieliem izaicinājumiem un dzīves mācībām.

PĀRDABISKAIS ("Supernatural")

Šī seriāla varoņi ir divi brāļi Dīns un Sems. Un viņi tiešām nav vampīri. Tomēr viņu dzīves apstākļi atklāj daudzus dīvainus notikumus. Viņi abi nolemj doties uz dažādām pilsētiņām un izpētīt tur notikušos pārdabiskos notikumus. Un, protams, šeit ir būtiska vampīru, vilkaču un spoku iejaukšanās. Katra šīs sērijas epizode ir atšķirīga un stāsta pilnīgi jaunu stāstu. Seriāls ir ļoti saistošs, kā rezultātā tā popularitāte un auditorija pieaug, ne velti - 15 sezonas priecējušas seriāla fanus.

SERIĀLI PAR MĪLESTĪBU

Televīzijas seriāli par mīlestību aizrauj ar saviem brīnišķīgajiem stāstiem. Tas ir viens no iecienītākajiem pusaudžu un sieviešu žanriem. Šādos seriālos netrūkst intrigu, negaidītu dzīves līkloču, aizrautības, greizsirdības un, protams, skaistu brīžu.

KAUNS ("Skam")

Tas stāsta par jauniešu ikdienas dzīvi, seriāls bija tik populārs, ka to sāka uzņemt arī citas valstis, tomēr ieteicams aplūkot norvēģu izveidoto oriģinālo versiju ar subtitriem.

SVEŠZEMNIECE ("Outlander")

Unikāls stāsts par jauno mediķi Klēru, kura kopā ar vīru dodas brīvdienās uz Skotiju. Dodoties agrā rīta pastaigā, viņa atrod noslēpumainus akmeņus un pieskaroties tiem pēkšņi nonāk pagātnē, 18. gadsimtā. Šis ir grūts laiks Skotijā ar reliģiskiem un pilsoņu kariem. Klēra satiekas ar burvīgu vīrieti, protams, bet tā nebija mīlestība no pirmā acu skatiena. Viņi bija spiesti precēties, tikai pēc tam, ar laiku dzima īsta mīlestība. Bet Klēra saprot, ka realitātē viņu gaida vēl kāds vīrietis. Stāsts ir ārkārtīgi interesants, pārsteigumu pilns un patiesas mīlestības apvīts.

KARALISKIE GRĒKI ("The Royals")

Mīlestība karaliskā ģimenē nav tik vienkārša. Kamēr varoņi dzīvo greznu dzīvi, kuru ikviens varētu apskaust, viņiem par to ir jāmaksā. Iemīlēties un saglabāt patiesu mīlestību pret viņiem ir grūti un gandrīz neiespējami. Šajā seriālā netrūkst intrigu, cīņu par ietekmi un varu, protams, arī vētrainas mīlestības.

ATRODI MANI PARĪZĒ ("Find me in Paris")

Šis ir skaists seriāls par jauno balerīnu. Viņa dzīvoja 1905. gadā, bet, pateicoties burvju kulonam, nonāk 21. gadsimtā. Viņai ir jāpielāgojas dzīvei jaunajā laikmetā un sirds sāp par pagātnē atstāto mīļoto vīrieti. Tomēr viņa atrod veidu, kā ar viņu sazināties - vēstules. Tomēr notiek tā, ka arī šajā laikmetā viņu aizrauj puisis - viens no labākajiem baleta skolas dejotājiem.

DOKUMENTĀLIE SERIĀLI

Vieniem patīk vienkārši seriāli par dzīvi, citiem mistiska, vēl citiem psiholoģiskas spēles. Bet noteikti ir tādi skatītāji, kuri vēlas uzzināt vairāk par pasauli, kurā dzīvojam. To lieliski var izdarīt, skatoties dokumentālos seriālus, kuros saistošā ekranizējumā pasniegti interesanti un izglītojoši fakti. Tajos jūs varat iepazīties ar dabu, pasauli, uzzināt vairāk par slavenākajiem cilvēkiem pasaulē, pat uzzināt dažādus pasaules virtuves noslēpumus.

PLANĒTA ZEME ("Planet Earth")

Šīs ir sēriju kopums, kas ir izveidots vairāk nekā 40 dažādās pasaules valstīs. Šajā dokumentālajā seriālā jūs redzēsiet tos pasaules nostūrus, kurus cilvēki visbiežāk neapmeklē. Seriāla izslavētā otrā sezona ir iespaidīgāka, jo tā tika veikta desmit gadus pēc pirmās sezonas. Tas veidotajiem deva vairāk tehnoloģisko iespēju filmēt un parādīt skaistākās vietas uz planētas, iepazīstināt viņus ar neparasto savvaļas dzīvi.

Mežonīgā savvaļa valsts ("Wild Wild Country")

Tā ir uz faktiem balstīta dokumentālo filmu seriāls par Indijas garīgo guru Bhagwan Shree Rajneesh. Šis sešu daļu seriāls, kas stāsta par viņa idejām, par cilvēkiem, kas dzīvo tajā pašā pilsētā. Daudz stāstu, faktu un interviju, mēs teiktu tiešām šokējoši stāsti. Seriāls daudz stāsta par komūnas dzīvi svešā valstī un domstarpībām ar vietējiem.

Ja jūs interesē ēdiena gatavošana, Netflix piedāvā vairākas lieliskas dokumentālās filmas par šo tēmu. Labākās -   Chef’s Table“, „Cooked“, „The Mind of a Chef“, „A Cook Abroad“. 

Mēs ceram, ka no mūsu piedāvātā seriālu saraksta jūs noteikti atradīsiet tos, kurus vēl neesat redzējis. Tagad, kad jāpavada daudz laika mājās - seriālu skatīšanās, iespējams, ir viena no visinteresantākajām, pieejamākajām izklaidēm.

Visu Laiku Labākie Seriāli: Jūsu Nākamā Skatīšanās Sesijs

Mūsu mūsdienu televīzijas pasaulē ir tik daudz izcilu seriālu, ka izvēlēties var būt grūti. No aizraujošiem trilleriem līdz komēdijas klasikai, mūsu saraksts ar visu laiku labākajiem seriāliem ir jūsu ideāls ceļvedis.

Kritiķu un Skatītāju Mīļākie Seriāli

Mūsu saraksts ietver gan kritiķu izvēlētos, gan skatītāju mīļākos seriālus. Mēs esam apkopojuši dažādu žanru seriālus, lai nodrošinātu, ka katrs atrastu kaut ko sev. Neatkarīgi no tā, vai jūs meklējat kaut ko jaunu vai vēlaties atkārtoti noskatīties klasiku, mūsu saraksts ir jūsu ideāls seriālu ceļvedis.

Mūsu mērķis ir palīdzēt jums atrast nākamo lielisko seriālu, ko skatīties. Mēs ceram, ka mūsu saraksts iedvesmos jūs un palīdzēs jums izvēlēties nākamo seriālu, ko pievienot savai skatīšanās sarakstam. Atklājiet jaunus favorītus un atkārtoti noskatieties vecos mīļākos ar mūsu visu laiku labāko seriālu sarakstu.

Назад