Этот сайт использует файлы cookie и плагины социальных сетей для обеспечения бесперебойной работы вашего сайта, анализа активности посетителей и предоставления персонализированной рекламы. Вы можете управлять файлами cookie в настройках. Дополнительная информация Политика конфиденциальности.
Рейтинг 4.7 (более 4000 отзывов) Бесплатный обмен и доставка Действителен в течение 12 месяцев. Для предприятий F.A.Q. Торговые точки Помощь
RU
LV
Cамообслуживание
Избранное

Māmiņdienas gardums

2013-05-03

Māmiņdienas gardums

Lai gan Latvijā šis gardums - cake pops jeb kūkas uz kociņa vēl nav iekarojis savu popularitāti, ārzemēs šis ir ļoti populārs veids kā aizvietot tradicionālās kūkas un tortes. Piedāvājam savu variantu, kā pagatavot gardu pārsteigumu māmiņai.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 3 olas
  • 3 karotes miltu
  • 3 karotes cukura
  • Selgas cepumi
  • Kāruma klasiskais svaigais siers VAI kondensētais piens
  • Melnā/baltā šokolāde, dekorējamās cukura skaidiņas

Atsevišķā traukā sajauc olas dzeltenumu ar cukuru, pievieno izsijātus miltus, pēc tam iecilā saputotu olu baltumu, izklāj uz cepamās pannas. Cep kamēr zeltaini brūns, ja ir slinkums, var izmantot arī gatavos pulverus kēksu cepšanai. Pēc tam gatavo biskvītu atdzesē un sadrupina kopā ar cepumiem. Masai klāt liek Kāruma klasisko svaigo sieru vai  kondensēto pienu, un veido stingru masu.  No  šis masas pēc tam veido bumbiņas, kuras sprauž uz kociņa un dekorē ar šokolādi un cukura skaidiņām, ļaujiet vaļu jūsu fantāzijai.

Lai izdodās gards pārsteigums!

Назад