Этот сайт использует файлы cookie и плагины социальных сетей для обеспечения бесперебойной работы вашего сайта, анализа активности посетителей и предоставления персонализированной рекламы. Вы можете управлять файлами cookie в настройках. Дополнительная информация Политика конфиденциальности.
Рейтинг 4.7 (более 4000 отзывов) Бесплатный обмен и доставка Действителен в течение 12 месяцев. Для предприятий F.A.Q. Торговые точки Помощь
RU
LV
Cамообслуживание
Избранное

Dāvanas pēc horoskopa

2013-01-10

Dāvanas pēc horoskopa

Vairums cilvēku čūska saistās ar slikto, negatīvo, bet Ķīnā tā simbolizē laimi, grāciju un saprātu, čūskas tiek turētas mājās, jo pasargā no slimībām. Saskaņā ar ķīniešu kalendāru 2013. gads ir Melnās ūdens čūskas gads. Bet vai Jūs zināt, ko šogad ieteicams dāvināt saskaņā ar zodiaka zīmēm?

Auns. Šajā zīmē dzimušie ir aktīvi un sportiski, viņiem patīk adrenalīns un ekstremālas nodarbes. Slēpošanašaušana ar kaujas ieročiem vai piedzīvojumu parka apmeklējums ir vislabākā dāvana, kas iepriecinās Aunu.

Vērši dievina labu virtuvi, izceļas ar praktiskumu un taupību, tādēļ nenāksies ilgi izvēlēties dāvanu Vērsim. Vislabākā dāvana ir dāvanu karte. Ja vēlaties būt oriģinālāks, varat pameklēt dāvanas gardēžiem. Laba vīna pudele, šokolādes vai siera fondī, franču desertu degustācija vai vienkārši smalku trauku komplekts iepriecinās ikvienu labu ēdienu cienītāju.

Dvīņu zīmes pārstāvji ir enerģiski, seko modei un rūpējas par savu skaistumu. Jūs nekļūdīsieties, ja Dvīnim uzdāvināsiet labu sejas krēmu vai halātu, kura kabatā paslēpts aicinājums apmeklēt SPA: manikīru, pedikīru, relaksējošu masāžu vai ķermeņa ietīšanu šokolādē. Dvīņu vīrieti iepriecināsiet, ja uzdāvināsiet masāžas salona apmeklējumu vai viņa iemīļotās smaržas.

Vēzis mīl ģimeni un velta lielu daļu uzmanības. Uzdāviniet Vēzim neaizmirstamus mirkļus! Varat pārsteigt ar romantisku vai ģimenes fotosesiju vai boulinga apmeklējumu kopā ar ģimeni!

Vieni no kaislīgākajiem ir Lauvas zīmē dzimušie. Lauvu pārsteigsiet ar mājīgu peldmēteli vai veļas komplektu, fotosesiju vai relaksējošu visa ķermeņa masāžu.

Jaunavas ir praktiski, maigi un gādīgi cilvēki, kas novērtē labas lietas, relaksējošu atpūtu, tāpēc ceļojumu aprakstu grāmatā, kurā Jaunava atradīs biļetes braucienam ar nakšņošanuSPA apmeklējumu vai aicinājumu uz omulīgām vakariņām divatā ir ideāls variants, kā Jaunavas iepriecināt svētkos.

Ko dāvināt Svaru zīmē dzimušajiem? Viņi ir harmoniski, intelektuāli un mīl literatūru. Laba grāmata vai iemīļotā žurnāla abonements tiešām iepriecinās jebkuru šīs zīmes pārstāvi. Starp citu, līdzīgi ir arī Skorpioni. Viņi īpaši interesējas par psiholoģiju, tāpēc grāmata vai žurnāls par šo tēmu viņiem tiešām ļoti patiks!

Diez vai Strēlnieku kas vairāk iepriecinās kā izbraukums, kaut arī neliels. Strēlnieki ir gandrīz vai visvairāk ceļojumus mīlošie cilvēki, tāpēc pat vienas dienas izbraukums ir lieliska dāvana Strēlniekam. Varat dāvināt arī fotoaparātu, ar kuru tuvais cilvēks varēs iemūžināt nākamo ceļojumu mirkļus.

Mežāža zīmes pārstāvji, kas parasti ir racionāli un praktiski, iesakām dāvināt pulksteni, plānotāju vai luksusa kancelejas piederumu komplektu. Ļoti labi der arī dāvanu karte – iespēja pašam izvēlēties dāvanu Mežāzi tiešām iepriecinās.

Ūdensvīri ir individuālisti un iekšēji nedaudz pat dumpinieki, tāpēc, lai pārsteigtu viņus ar dāvanu, nāksies krietni papūlēties, jo tie ir cilvēki, kas novērtē oriģinalitāti. Ūdensvīru pārsteigsiet ar neparastām, citu vēl neatklātām smaržām vai mūzikas ierakstiem. Tāpat Ūdensvīram patiks interesantas nodarbes, piemēram, dziedāšanas meistarklase.

Jūtīgajām un mākslinieciskajām dvēselēm Zivīm neapšaubāmi patiks ar mākslu un teātri saistīta dāvana. Ielūgums uz iecienītu izrādi vai operu, laba klasikas grāmata vai gleznošanas nodarbība nevienu Zivi neatstās vienaldzīgu. Biļetes skaisti iesaiņojiet mūzikas ierakstu kompaktdiskā vai noslēpiet akvareļkrāsu kastītē un iepriecināsiet Zivis divkārši!

Vairāk dāvanu ideju vienmēr atradīsiet šeit >

Назад