Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Valentīndienas konkurss: atzīšanās mīlestībā

2013-01-30

Valentīndienas konkurss: atzīšanās mīlestībā

Vienam pārim Valentīndienā vēlamies uzdāvināt romantiskus svētkus! Tāpēc aicinām Jūs piedalīties konkursā un atsūtīt savu atzīšanos mīlestībā, to publicējot šeit.

***

Viss ir tik vienkārši, kā balto ceriņu ziedi...pavisam balti...kā balta papīra lapa. Brīvība būt kopā mīlētai un cienītai...Mīlestības sākums mērojams no brīža, kad tikko trauslo ,auksto sniega segu izkausēja pirmie pavasara saules stari, un atklāja caur sniegu laužamies ceriņus...Cerībās, alkās par skaistu ziedēšanu. Aizsākās romantisks, reizēm nedrošs, bet reizēm pārdrošs stāsts ieraksīts jaunajā bezgalīgās mīlestības grāmatā...domas par tevi,Mīlulīt' liek lidot maigiem taureņa spārniem... Tava mīlestība sadziedēja manu sirsniņu un pilnība kļuva par tavu! Tāpēc mīļais, Uģīt! Ja kādreiz gribi kaut ko nozagt, tad atnāc un nozodz manas skumjas, lai kopā varam priecāties, Ja kādreiz gribi aiziet, tad ej, bet vakarā vienmēr atgriezies pie manis, bet ja gribi kādu piekrāpt,tad piekrāp nāvi, lai mūsu grāmatai būtu visas iespējamās daļas! Es tevi mīlu un mīlēšu ,kad ziedēs ceriņi, kad zāle būs zila un debesis zaļas, kad rudenī krāsainas lapas birs un ziemas sniegi putinās, apklājot baltos ceriņus līdz pavasara saulītei!

Tava Sisī!

***

Mīlestība no pirmā acu skata. :)

Man bija 16, Tev 15. Nu jau 12-to gadu esam kopā un 7 no tiem dalām visu, kas mums abiem pieder.
Jau kopš 2001. gada skatāmies viens uz otru kā pirmo reizi.
Mīlu Tevi ļoti, ļoti! šīs stiprās mīlestības pierādījums ir divi burvīgi bērni un kāzas, kuras beidzot būs šovasar :)
Esmu bezgala laimīga ar Tevi. Nepārtraukti vēlos Tev zvanīt, jautāt kā klājas, kad neesi blakus. Dievinu Tev sagādāt pārsteigumus saspringtajā ikdienā, kad nav nekāda iemesla svētkiem.
Kopā ir pārdzīvots tik daudz, ka vārdos to izteikt nav iespējams. Bet galvenais, ka esam kopā, un nekas to nespēs mainīt!
Mīlu Tevi Konstantin Golubov.

Sanita Paula

***

Es gribu ko teikt… par to,kad esmu laimiigaakaa sieviete uz pasaules jau 8 menesus! Mana miilestiiba atnaaca pilniigi negaidot,un ar katru dienu ta paliek intensiivaaka! Es miilu,un tas ir vislabakais kas ar mani ir noticis,un miil mani…taa skiet vel nav bijis nekad! Beidzot es zinu ka var ticet filmaam,skaistiem romaniem,dzejoliem… tas viss notiek ar mani… iemiiloties es izjutu sos daudzviet aprakstitos taurenus vederaa,ziniet,manii vini dziivo vel joprojaam,un izskatas ka vini vairojas,radot velmi ari klut par laimiigaako maminu pasaulee! Man blakus ir mans iistais un vieniigais-Es tevi miilu Jaani,un dariisu visu lai musu nejausaa tiksanas butu ka zime tam,kad mums jaabuut kopaa sodien,riit,vienmeer! MIILU TEVI PAR VISU VISVAIRAAK!!!

Evita

***
Bija 2007 gada pavasaris, satiku visburvigako butni pasaule,tagad saucu Tevi par savu acu raugu- Virinu! Ieraugot tevi pirmo reizi sirds saka sisties straujak,kajas notriseja,:) Esmu laimiga ka man esi, un visvairak paldies saku par 2 maziem engelisiem-deliniem ko uzdavinajii man! Ar tevi dienas,stundas ,sekundes skrien veja sparniem!Visas pasaules problemas aizmirstas! Nakts top diena! Paldies,virin ka esi man! MILU Tevi :) :*
Taņa 

***

Tā bija viskarstākā vasara, kad es satiku Tewi! Tā bija nejaušība, taču iespējams mūsu liktenis!

Debesis un zilā jūra...

Un starp miljons cilvēkiem es ieraudzīju Tewi – Tawas dziļās, zilās ačteles. Tajā mirklī es ieslīgu Tajās
un sapratu, ka esmu iemīlējusies. Mīlestība no pirmā acu skatiena, kurai nekad agrāk nebiju ticējusi.
Mīlestība, kura var atnākt pie Tewis visnepiemērotākajā brīdi, pavisam negaidot... Mūsu abu acu skatieni
satikās, Tu pienāci man klāt un jokodamies sacīji, „laižam peldēt”. Tu paķēri manu roku un mēs skrējām
ūdenī. Kad saķēri manu roku, mana sirds sāka pukstēt straujāk, es sajutu patīkamu kņudoņu vēderā, it kā
taurentiņi tur lidinātos! Tās sajūtas grūti aprakstīt... Bet tajā mirklī es sapratu, ka mums ir jābūt kopā!

Ir pagājuši 3 gadi un joprojām mēs mīlam viens otru, gaidam, kad otrs pārnāks mājās no grūtās
darba dienas, sagādājam viens otram mazus pārsteigumus, samīļojamies un mīlinamies tā, it kā būtu
iepazinušies vēl nesen. Šīs sajūtas ir dievišķīgas! Laiks skrien vēja spārniem, bet ar Tewi kopā, un es zinu,
ka tā būs vienmēr – kopā ar Tewi!

Es ļoti mīlu Tevi! Un man ir liels prieks, ka ar katru dienu manas sajūtas paliek stiprākas!

Ar Tevi kopā es jūtos fantastiski labi! Tu esi mans un es esmu tikai Tava!!!

-Tava mīļotā-

Ilona Asrijanca

***

13.02.2007. atceros vēl kā šodien, kad kautri iedevi buču man uz vaiga pagriezies un gāji uz kopmītnēm... es pavilku tevi aiz rokas atpakaļ un noskūpstīju cik kaislīgi vien spēju.. Tas bija liktenīgi, un mēs sagājām kopā.. Šie 6 gadi ir bijuši skaistākie manā dzīvē, 2 gadus jau esam lamīgi precējušies un mūsu dēliņam aprīlī būs jau 2 gadi. Manai mīlestībai nav ne gala ne malas, tā ir bez robežām, tā plešas bezgalībā. Tu esi man lieliskais un vienīgais vīrietis. Tāda saikne kāda ir mums, reti kurš izjūt, mēs saprotamies no pusvārda un tu vienmēr zini pareizos vārdos lai visu vērstu par labu. Es tevi tik stipri mīlu, ka vārdos tas nav izsakāms...

Ance Pintāne

***

Viss notika pavisam nejauši, mūsu iepazīšanās dzimšanas dienā un mazas dzirkstelītes starp mums. Atceros, kā mūsu tovakar kacināja, bet nekā nopietna vēl nebija. Tu aizbrauci prom pēc pāris nedēļām strādāt ārzemēs, bet es jokodama solījos tevi gaidīt atpakaļ. Mūsu sarakstes bija kā smieklīgas, tā romantiskas un nedaudz bērnišķīgas, bet vienalga katru vakaru gaidīju Tevi skaipā, lai pačatotu, kaut vai tikai uz brīdi, un tā, lai Tu nenojaustu, ka es to gaidu jau visu vakaru. Bet Tu zināji.. Tu zināji, ka gaidu, kad uzrakstīsi pirmais, bet tu gaidīji, kad rakstīšu es.
Kaut kā paveicās un arī man sanāca doties darba meklējumos ārzemēs un , nebūtu mums tik forši draugi, mēs droši vien tur nesatiktos, bet tas izdevās un sākās galvu reibinošs vasaras piedzīvojums.
Esmu priecīga, ka satikāmies, ka esam kopā. Tu man esi viss! Sapņu piepildījums! Tikai kopā Mēs esam viens vesels. Un kopā Mēs varam visu! Mana sirds ir Tavā gūstā. Es tevi mīlu, susuriņ!

Tavs Kachiits! / M.Vasiljeva

***

Mans dargais draugs Vadims!!!Nāc! Es tevi gaidu!
Ilgi, ilgi
Minūtes, stundas
Dienas, naktis
Tikai par tevi!
Nāc es tevi gaidu!
Skolā, mājās
Visur, itin visur!
Bet tu nenāc...
Manas gaidas paliek par gaidām,
Sapņi par sapņiem.
Viss saistās ar tevi!
Viss, lai paliek pa vecam,
Varbūt tā ir labāk,
Es būšu mierīga - aizmirstot tevi,
Tev būs cita, arī man būs cits,
Bet vai es spēšu tevi aimirst?
Nē, laikam jau nē...
milas bucas!!))))

Kristine

***

Mans milais Arturs,es tevi esu iemilejusi,kaut dazreiz esam skirusies,bet tomer esam kopa!! Tavs smaids ir tik slaids,
Kā augums uz kuru raugos es šobrīd.
No rokas cepure Man nokrīt,
Un domās skrienu pie Tevis,
Jo cita nekā Man neatliek.
Viens majās sežu saprotu,
Tevi tūlīt ir jāsatiek,
Jo bilde, kas priekšā stāv,
Vien asaras spēj dot...tava mila diana zai4ik!!)))

Diana

***

Ezis mīl ezi.. ļoti ļoti :)

Sigita

***
Jau 35 gadus mēs dzīvojam kopā, bet mīlu Tevi kā pirmā dienā, kad satkāmies.

Edīte

***

Sveiks Mīļais !

Rakstu tev savu atdzīšanos mīlestībā, kaut Tu tāpat zini , ka mīlu tevi ļoti, ļoti. Dažreiz brīnos kā sešpadsmit gadus kopā nodzīvojot mūsu mīlestība ir pat lielāka nekā pirms tiem daudzajiem gadiem. Kad pirmo reizi tevi redzēju, nebiju pat savos 16 domājusi par to , ka tu būsi mans liktenīgais. Tagad , kad mums nu jau ir mīļīe , jaukie trīs bērneļi,( ha, , nu jau lielie), kaut arī paši vēl jauni, mana sirds tāpat pēc tevis ilgojas, lai ar maz laika mums kopā ko pavadīt tava darbiņā dēl. Bet zini to , ka katru vakaru un katru brīvu brītiņu es domāju par tevi. Un zinu , ka arī tu par mani. Atceros tos brīžus, kad tu man zvanīji un teici,lai izeju uz balkona un paskatos debesīs! Izgāju- tu teici :"Redzi visas tās zvaigznes pie debesīm? Tās visas es dāvinu tev!" Tik daudz jaukus mirkļus esi sagādājis man. Paldies tev par to. Tas ko vēlētos tev pateikt, vārdos reti izsakāms, tāpēc dievs ir izdomājis šos trī jaukos vārdu
"ES TEVI MĪLU!"
Līdz nāve mūs šķirs! Šie vārdi mani biedē visvairāk. Domās esmu pārcilājukā tas būs, bet tadzinu to, ka tukšums nebūs , mēs būsim šo dzīvi nodzīvojuši mīlestībā. Mūsu bērni būs kas paliekošs- jauks, un arī viņi teiks mēs mīlam tevi tēti, mammu! Viņi vienmēr atcerēsies kāda mīlestība bija mums , tāpēc turpināsi mīlēt viens otru gan bēdu dienās , gan jautrās dienās, tā , kā esam to darījuši jau šos daudzos gadu.
Šiem trīs vārdiem nav gala- tie izsaka visu! Tāpēc atkārtošos, mīlu, mīlu, mīlu.

Tava mīļā Mincele!

Diāna

***

Vis kas bija, bij no tīra vēja
Ne man tevis ,ne tev manis, vajadzēja

Tā mēs vējā sapinušies gājām,

Likteni un ļaudis kaitinājām………….

Manu mīļo Lāčukiņ , šī dziesmiņa jau tev pasaka priekšā , kas tev to raksta .Vai atceries to dienu kad pirmo reizi saskatīji mani sava šofera autobusa spogulītī ??? Vai atceries pirmo uzaicinājumu doties tālāk , uz kuru tev pavisam jauna un nerātna meitene atsmēja un teica -nākošreiz… Un to nākošo reizi, kad uztraukumā izdevi man 5 kapeikas mazāk? Uz ko es nosmējos , ka tagad tu man būsi parādā visu mūžu un vēl nedaudz……… Tas tak bija pavisam nesen………. tikai nieka 22 gadus atpakaļ. Bet joprojām mana atmiņā tas ir kā vakar.

Tavs pavisam vienkāršais , bet dīvainais bildinājums ,tavs uzaicinājums uz veikalu bez pusdienas pārtraukuma………?. Tas ir tikai mūsu, to saprotam tikai mēs divi ,bet tā ir mūsu mīlestība kura uzradās pēkšņi un pilnīgi negaidot . Bet tā palika pie mums pavisam un uz mūžu. Mēs abi zinām ,ka ir mīlestība no pirmā acu skata un tā noteikti ir mūsu.

Tāds satraukums sirdī pirms kāzām, brīnišķīgs ziemas rīts , kad saulē sniegs vizuļoja kā dimanti…. un mēs divi vien uz pasaules laimē un mīlestībā grimstam.

Mūsu dīvainais kāzu valsis kura vārdus saprotam tikai mēs divi. Tas tiešām sākās no tīra vēja, kā vējā sapinušies . Ai , Lāčukiņ tas tak tepat liekas tikai dažus gadiņus atpakaļ ,nu ja ,1991 gada 16 februārī…. Tā joprojām ir mūsu lielā ,vissvarīgākā diena mūsu ģimenē.

Tu esi brīnišķīgs tētis mūsu 5 bērniem un mūsu mazdēliņam vislabākais opis pasaulē. Labāka par tevis nav un nevar būt.

Paldies Liktenim kurš palīdzēja Tev nejauš i ienākt manā dzīvē un ļāva palikt uz visiem laikiem……… Tu esi man devis visu , ko vien sieviete var vēlēties. Bet tās 5 kapeikas Tu tomēr man esi vel parādā………..visu mūžu un vel nedaudz………

Tavs mīļais Kriksītis.

Ingūna

***

Mana atzisanas milestiba manam lieliskajam virietim:

Taja diena, kad sniegotajos Davosas kalnos satiku Tevi mana dzive mainijas. Es satiku istu milestibu kuru mekleju tik ilgi.
Ka saka Zenta Maurina" Milestibai nav Vecuma, nav tautibas, nav sabiedriska stavokla."
Ar tevi kopa es lidoju un katrai dienai ir sava krasa.
Sos cetrus gadus kurus esam kopa tu mani joprojam parsteidz ar savu viriskibu un milestibu, ko sanemu no tevis ik dienas.
Esmu vislaimigaka Sieviete pasaule, jo esmu mileta un tu mani cel sparnos.
Vislaimigaka,
Tava saulite:)

Anda

***

Ar prieku uz lūpam es atminu Tevi,
Ar smaidu uz lūpām es ieraugu Tevi,
Ar lūpām uz lūpām es noskūpstu Tevi,
Jo kvēli un karsti mīlu Tevi......no visas sirds Milu savu miluminu.....

Inese

***

Es ilgojos tev pasacīt tos vārdus sirsnīgos, kas man tev sakāmi, bet nedrīkstu, jo baiļojos: tu mani nesapratīsi.
Tāpēc pats sevi izsmeju un jokodamies savu noslēpumu satriecu.
Es savas sāpes nicinu, jo baiļojos, ka darīsi tu to.
Es ilgojos tev pasacīt tos vārdus patiesos, kas man tev sakāmi, bet nedrīkstu, jo baiļojos: tu pārpratīsi tos.
Tāpēc es slēpju tos un runāju ne tā kā domāju.
Es savas sāpes nejēdzībā pārvēršu, jo baiļojos, ka darīsi tu to.
Es ilgojos tev pasacīt tos vārdus visdārgākos, kas man tev sakāmi, bet nedrīkstu, jo baiļojos: tu pārpratīsi tos.
Es ilgojos tev klusuciešot līdzās apsēsties, bet nedrīkstu, jo baiļojos, ka lūpas pateiks to, ko sirds man jūt.
Tāpēc tik vieglprātīgi tērzēju un pļāpāju un savu dvēseli aiz tukšiem vārdiem paslēpju.
Es ilgojos pēc Tevis tā, kā puķe ilgojas pēc saules,
Kā tuksnesis pēc ūdens lāses, kā putns pēc pavasara...
Es joprojām ilgojos pēc tevis, neko nevēlos palaist garām
Es nevēlos palaist garām kādu smaidu, nevēlos palaist garām kādu skūpstu
Es gribu būt ar tevi kopā Tieši šeit kopā ar tevi kā tagad
Es gribu tevi turēt cieši un sajust tavu sirdi tuvu manai
Un palikt šeit šajā brīdī un atlikušajā laikā....

Evija

***

Sveiki!

Vēlos atzīties mīlestībā savai draudzenei Sandai. Vēlētos ar Jūsu
palīdzību palutināt viņu Valentīndienā.

Bij' diena drūma, devos klejot es,
Jo manī toreiz mita jūtu akacis.
Te pēkšņi satiku es Tavas acis,
Tās smaidīja un likās - tās ko sacīs.

Kad toreiz turpināju gaitu savu,
Tu raisīji man jautājumu lavu.
Mēs sākām runāt, vēlāk mājās braucām,
Viens otru mīļos vārdos saucām.

Kopš reizes tās nu vienmēr esam kopā.
Ar tevi savās domās dalos es,
Ar tevi dzīvoju un gulēt eju.
Man laime, kad es redzu tavu seju.

Ir vārdi trīs, kas jūtas izsaka vislabāk -
Es tevi mīlu, tu man viss!
Bez tevis diena - nakts,
bez tevis bēdīgs prāts.

Es apzinos, tas ir tik labi,
ka beidzot atradāmies abi!
Nu savu ceļu kopā ejam,
Par neveiksmēm mēs tikai smejam.

Tu mana mīla, glāb no vienatnes,
Mēs abi pusītes no pasaules.
Pirms satiku es tevi, dzīve tukša bija,
Bet tagad sirdij visas rētas dzija!

Ivo

***

Mūsu mīlestības četri gadalaiki.

Pat ja mūsu ceļi jau bija krustojušies pirms tam, manā sirdī tu ienāci pavasarī. Vēl tagad atceros pirmo reizi, kad saskatījāmies pēc tam, kad biju tev nopircis sūkājamo ledeni, un, lai cik neprātīgi tas nebūtu, jau tad uz mirkli uzdrošinājos pasapņot par tevi. Toreiz, protams, es nespēju iedomāties, ka arī tik skaisti sapņi mēdz piepildīties.
Pirmo reizi mēs skūpstījāmies pavasara beigās. Drīz pēc tam, kad biju pavadījis tevi mājās, vairākkārt pārliecinājos, vai tikko notikušais bija realitāte. Tajā naktī nespēju aizmigt, jo vēders bija pilns nemierīgiem, trauksmainiem taureņiem, kuri nemitīgi atgādināja, ka par tevi domāt ir aizliegts. Mēs taču nedrīkstējām būt kopā...
Kopš tās reizes, atzīšos, nav pagājusi ne diena, kad nebūtu kavējies domās par tevi.
Vasaras beigās mans aizliegtais sapnis atgriezās. Šoreiz uz palikšanu. Es biju sajutis to garšu, ko sniedz neatļautā augļa sajušana uz mēles, to laimi, kas ir mazu bērnu acīs, saņemot sen kārotu dāvanu un to iekāri, kas rodas vīrietim, skūpstot savu mīļoto sievieti. Es biju sajutis tevi...
Sākoties rudenim bija skaidrs, ka nespēšu ilgi klusēt. Mīļums, ko jutu pret tevi, vairs nebija apvaldāms, tas bija kļuvis neprātīgs, tāpat kā es. Nekad vēl nebiju uzdrīkstējies gribēt tik daudz. Iztēlojoties mūs kopā, sirds sitās kā negudra un reizēm aizrāvās elpa.. ahh... Es neizturēju un pateicu tev... Ne visu, bet tik, cik toreiz bija atļauts.
Uzsniga sniegs un tu beidzot biji mana. Tā bija siltākā ziema manā dzīvē, jo mana sirds dega. Asinis bija uzkarsušas līdz kritiskajai robežai, un likās, ka pasaule ir pārāk maza mums abiem, bet nevienam citam vietas tur nav. Beidzot mēs laimei pretī devāmies kopā...
Ir pagājis gads mūsu mīlestībā un, par spīti lietainām un aukstām dienām, tas bijis pasakaini skaists. Vēl šodien maigi iekniebu sev, lai pārliecinātos, ka nesapņoju. Jā, tas viss tomēr ir īsts.
Tu esi mani četri gadalaiki, mani 12 mēneši, 52 nedēļās un manas 365 dienas gadā. Mana jaunība un ceru, ka vecumdienas. Mana lielākā laime un skumjas. Mans grēks un mana attīrīšanās.
Mans viss un nekas.

Atzīšanās draudzenei Lindai :)

***

Zaķi! Tu zini, ka man vienmēr Tev ir ko teikt. Bet 14. februāris ir lielisks iemesls, lai Tev atgādinātu, ko Tu man nozīmē.
Šajā svētku dienā vēlos pateikt 100 iemeslus, par ko es Tevi mīlu un esmu bezgala patecīga
Par to, ka:
1. Tu zini manu telefona numuru no galvas, kad es tajā pat laikā Tava numura ciparus mēdzu sajaukt.
2. Tu nespēj uz mani dusmoties ilgāk par 10 minūtēm un to iemāci arī man.
3. Nebaidies parādīt savu mīlestību arī publiskās vietās un nosaukt veikalā mani par Zaķi.
4. Mašīnā klausies Dakotu, lai gan Tev nemaz negribētos, taču tajā brīdī vēlies, lai es jūtos lieliski.
5. Aizstāvi mani, kad tas ir nepieciešams.
6. Atdosi izkusušo sieru no savas tostermaizes man, jo zini, ka to es vēlos vairāk par maizi.
7. Dalies ar mani it visā.
8. Iedvesmo mani darīt to, ko pirms gadiem vēl nevarēju iedomāties darām.
9. Palīdzēji rasties mūsu lielākajam dārgumam – meitai.
10. Brīžos, kad raizējos, Tu mani spēj nomierināt.
11. Visiem spēkiem centies noturēt acis vaļā, kad naktī gribu runāt vai noskatīties kādu filmu līdz galam.
12. Varam runāt par neko ilgi un dikti.
13. Ļauj man justies tā, ka es varētu paveikt jebkuru varoņdarbu, esot kopā ar Tevi.
14. Mēs esam kopā.
15. Vakaros nekad neaizmirsti pārbaudīt, vai dzīvokļa durvis ir slēgtas, lai mēs neraizējoties varam gulēt.
16. Atbalsti mani, kad esmu pie stūres.
17. Joprojām pēc 8 gadu kopā būšanas, Tev interesē, kā es jūtos, ko es vēlos, ko Tu vēl par mani nezini.
18. Dejo ar mani ballītē, lai gan Tev tik ļoti tas nepatīk.
19. Ļauj man iepazīt trillera, asa sižeta vai fantastikas žanrus, kad vēlies redzēt, piemēram, Resident Evil.
20. Satraucies par mani.
21. Plāno, kā izskatīsies mūsu nākotnes māja, lai gan nezinām kad un vai tāda būs.
22. Esi mans dvēseles radinieks.
23. Vajadzīgā brīdī vienmēr esi klāt.
24. Dziedi manā klātbūtnē zinot, ka lācis paciemojies arī pie Tavām ausīm.
25. Tu attīsti manu radošumu un iztēli.
26. Aizrauj mani ar dažādām mobilo telefonu spēlītēm.
27. Tu esi tāds, kā Tu esi.
28. Vienmēr centies mani padarīt laimīgāku nekā esmu.
29. Es jūtos lieliski esot kopā ar Tevi!!!
30. Tu esi tik drosmīgs , ka pateiksi man, ja rīkošos nepareizi.
31. Nenožēloju neko no tā, kas ar mani noticis pēdējo astoņu gadu laikā, kopš esmu ar Tevi.
32. Tu tici man.
33. Bieži piekrīti manam viedokli un atzīsti, ka pats biji nepareizi domājis.
34. Dari visu, lai mani sapņi piepildās. Kaut maza daļiņa no tiem.
35. Tu tiešām vēlies zināt, kā es jūtos.
36. Tu nokrāso man matus, kad tas ir vajadzīgs.
37. Mums ir tā sapņu vietiņa, kurā vēlamies atgriezties. Bet Tavas brīvdienu idejas, šādas vietas mums nebūtu.
38. Tu esi pacietīgs.
39. Piekrīti nēsāt džemperi, kurš Tev nemaz nepatīk, bet man šķiet stilīgs.
40. Tev ir laba sirds.
41. Tu vari iztērēt pat 100 sms, lai tikai salabtu ar mani, ja man kaut kas nav paticis.
42. Mēs varam turpināt viens otra iesākto teikumu.
43. Es nevaru iedomāties savu ikdienu bez Tevis.
44. Guli tuvāk meitas gultai, lai pirmais pieceltos, ja trijos mazā sāk raudāt.
45. Mēs bieži domājam par vienu un to pašu.
46. Ļauj minūti kutināt savas pēdas, kad gribu jautrību, lai vai cik grūti to ir izturēt.
47. Vienmēr centies atrast kompromisu.
48. Mums ir vienāda humora izjūta un smejamies par jokiem, kas citiem šķiet muļķīgi.
49. Spēj pateikt svarīgo, lieki neizplūstot.
50. Nopērc loterijas biļetes un ļauj sapņot, ko mēs darītu ar naudiņu, ja laimētu lielāko summu.
51. Rītos, kad ļoti negribas neko darīt, ieejot virtuvē mani sagaida pārsteigums – nomazgāti trauki.
52. Vienmēr gatavs mesties manis izdomātās avantūrās.
53. Vienmēr parūpējies, lai mana mugura nebūtu saspringusi un painteresējies, vai tiešām nevajadzētu masāžu.
54. Cieni manu lielo ģimeni.
55. Tu tēlosi pārsteigtu, lai arī jau esi zinājis, ko esmu ieplānojusi.
56. Skaties Bridžitu Džonsu, kad es to vēlos un esi aizkustināts tieši tajās pat vietās, kur es.
57. Liec man smaidīt.
58. Tu rūpējies, lai mūsu Opelīts vienmēr būtu paēdis.
59. Tev ir tik skaistas acis un ka tās mantojusi arī mūsu meita.
60. Ir brīvdienas, kad šķiet, ka neko neesam izdarījuši un bijusi tikai viena slinkošana, taču tās reizēm liekas vispiepildītākās.
61. Es varu iedomāties mūs kopā vecumdienās.
62. Ja satrūkstos naktī no kāda trokšņa, Tu vienmēr mani nomierini, aizejot pārliecināties, ka tā ir bijusi, piemēram, ledusskapja rūkoņa.
63. Bez ierunām gatavo ēst, kad man to negribas.
64. Velti ļoti daudz laika tam, lai parādītu un pierādītu, ka mīli mani.
65. Mēs kopā varam darīt muļķības.
66. Spēj vadīt lielisku komandu – mūsu ģimeni.
67. Tu brīvprātīgi piesakies nomainīt autiņbiksītes, nomazgāt mazo šmuli un nolikt čučēt.
68. Aizej uz veikalu un zini, kas ir jāpērk – kurš ir īstais pulveris un tualetes papīrs.
69. Tu esi arī labākais draugs, kuram var uzticēt visu, visu.
70. Tu spēj izdomāt aizvien jaunas aktivitātes, kā aizraujoši, aktīvi kopā pavadīt brīvo laiku.
71. Mēģini izpatikt man brīžos, kad esmu neomā.
72. Piezvani un sarunā ārstu vizītes, kad man galīgi to negribas. 
73. Proti pagatavot pašus garšīgākos kartupeļus, omleti un kafiju – tieši tādu, kāda garšo tikai man.
74. Aizmirsti par visu iecerēto un izdomā sataisīt termokrūzēs siltus dzērienu, slepus nopirkt cepumus un paziņot, ka brauksim visi uz jūru skatīt, vai tā tiešām ir aizsalusi.
75. Esi gatavs rādīt vismulķīgākās sejas meitai, lai sasmīdinātu brīdī, kad atkal piemeklējuši kreņķi.
76. Braucot uz tusiņu vai, zinot, ka nesatiksi mani ilgāku laiku, parūpējies, lai es justot tā, it kā Tu būtu blakus istabā. Zvani, īsziņas, paslēpti saldumi, pilns ledusskapis utt.
77. Ar lielu aizrautību meties iekšā tajā, kas Tev šķiet interesants.
78. Slimības dienās liec man justies kā princesei.
79. Tik ļoti mīli mūsu meitiņu.
80. Man ir par ko uztraukties, kad neesi mājās norunātajā laikā vai neatbildi uz sms vairāk kā stundu.
81. Nekad neņem ļaunā, ja atļaujos brīvdienu rītā pagulēt stundiņu ilgāk. Tieši pretēji – tu pagatavo gardas brokastis man un mazajam rakarim.
82. Tu vienmēr zini un atceries mūsu kāzu datumu.
83. Vienkārši par to, ka esi izvēlējies mani!
84. Paldies arī par izmētātajām zeķēm – lai neaizmirstu, ka arī man ir kādi pienākumi nevis tikai tiesības.
85. Proti novērtēt manu darbu.
86. Proti izvēlēties perfektas dāvanas, lai svētkos mani iepriecinātu.
87. Lai izpatiktu man un es nedzirdētu čāpstināšanu, Tu aizej uz istabas otru pusi.
88. Tu mēdz būt noslēpumains.
89. Precoties vēlējies manu uzvārdu.
90. Man visu laiku ir par ko domāt.
91. Savā dzīvē nevēlos neko mainīt.
92. Tu smagi strādā.
93. Centies būt pats labākais vīrs man un tētis mazajam rakarim.
94. Tev ir neskaitāmi daudz radošu ideju, kā iepriecināt meitiņu.
95. Man neinteresē nekas cits, kad esam kopā.
96. Lai arī kādreiz šķiet, ka nav ko darīt, kopā ar Tevi nav garlaicīgi.
97. Ka Tu tikpat kā nekad nekavē.
98. Vienmēr parūpējies, lai manas kājas ir siltumā.
99. Tu vari salabot jebko.
100. Tu rūpējies, lai man būtu atpūtas brīži par tad, kad esi noguris.
Ikdienā bieži aizmirstam par spēcīgo vārdu MĪLU, kurš ietver sevī visus pateicības vārdus. Bet, piesēžot un cītīgi domājot par Tevi, nav šaubu, kas Tev būtu jādzird biežāk no manis:
ES MĪLU TEVI!
Zaķis :)

L.P.

***

Manu vīriņ, mums jau ir 1 gadiņs un pieci mēneši, kopš mūsu dienas , kad teicām JĀ viens otram uz VISIEm laikiem, esam iemācjušies jau stabilāk nostāvēt un staigāt, bet mums vēl tik DAUDZ kas priekšā, kas jaapgūst, Bieži skatos uz tevi un domāju, ka nēesmu tevi pelnijusi, bet paldies Dievam ka viņš deva man tevi, jo viņš zināja to labāko priekš manis un tas labākais esi - TU. Mīlu tevi un vienmēr vēlos cienīt tevi un tavus lēmumus. Jo tu esi Ideāls priekš manis, kaut ir brīži, kad saku ka esam tik dažādi, bet tu pasmaidi un saki: " ka tev tas patīk"" Mīlu tevi! un vienmēr vēlos IZVēlēties mīlēt un cienīt! Jo zinu ka mīlestība ne vienmēr ir sajūtas, bet gan izvēle. =)*

Renāte

***

Dzirdi- sirds jau klauvēt sāk

Dzirdi- tava sirds jau klauvēt sāk
Pie otras sirds, tā vēlas tuvāk tik.
Pasauc to pie sevis tuvāk klāt.
Ziema nevar būt tai šķērslis!

Dzirdi-tava sirds jau klauvēt sāk.
Nāc ar mums šajā ziemas dejā.
Es un tu-jau atkal kopā mēs,
Mūsu sirdis viena otrai tuvojas.

Dzejolis ir veltījums manai draudzenei Laurai S.

Jans Ikes

***

Janci?
Zini, ir kaut kas, ko es gribētu pateikt. Un ne jau tāpēc, ka tuvojas Valentīndiena, arī ne tāpēc, ka šodien ir pirmdiena un noteikti ne tāpēc, ka rīt ir otrdiena un man pirmā ir peldēšanas nodarbība.
Zini, ko? Es tevi mīlu! Ļoti ļoti! ^^ Vienkārši es nemaz nezinu kā var tevi nemīlēt – tu nečāpstini, kad ēd, tu ēd visu, ko es pagatavoju (pat ja tas nav ēdams), tu tik dabiski pieciet manu blondumu (brīžiem pat liec man domāt, ka tev tas patīk :D ), tu esi vienīgais, kas māk sataisīt tik mistiskas sejas izteiksmes, ka man taisni jābrīnās ar kuriem sejas muskuļiem tā vispār var izdarīt, tu vienīgais uz mani skaties ar to mīlīgo sejas izteiksmi, kas liek man justies kā kaut kam svarīgam, tu vienīgais mani uzklausi un vienmēr palīdzi man manās bēdiņās, tu esi vienīgais, kas man no rīta sataisa siermaizes un atnes uz gultu, tu esi vienīgais, kas piecieš manas sliktās omas un nedusmojas par tām, tikai tu esi gatavs triekties neskaitāmus kilometrus, lai mani varētu aizvest uz balli, vienīgi tu neapvainojies, bet pat priecājies, kad tevi nosaucu par brūtgānu, tikai kopā ar tevi es jūtos drošībā, nevienam citam es nevaru pieglausties, pamurrāt, paņaudēt un atpakaļ sadzirdēt to pašu un vēl saņemt slapju buču uz vaiga, tikai tu, manu Jančulāci esi tik mīļš, strādīgs un gādīgs, tikai tu man esi pats skaistākais un labākais, tikai tu esi tas, ko es mīlu tik stipri, cik stipri vien var un, varbūt pat nedaudz vairāk..
Es tevi mīlu un cenšos tev to darīt zināmu katru dienu.
Tu man esi visdārgākais šajā pasaulē.
Mans, tikai un vienīgi mans Jančuks.. :)

Mīļoju!

Tavs Mincis. Murr ^^

Santa P.

***

Mīļais...
Pirms es tevi satiku, es biju aizmirsusi, ka var tā kādu mīlēt. Likās, ka viss šajā
dzīvē ir piedzīvots.., taču tad manā dzīvē ienāci Tu! Mana sirds bija auksta un
līdz šim neviens nespēja to atkausēt, arī Tev tas ne visai labi izdevās...gāja
dienas, nedēļas, mēneši, gadi, bet Tu nepadevies, Tu neatkāpies, Tu cīnījies, Tu
centies un nekad nepagriezi man muguru, lai gan mēs tik maz bijām kopā
vienu no otra, šķīra mūs dažādas valstis, šķīra milzu attālums, un tomēr tu
ticēji, ka reiz mēs būsim kopā, tu ticēji un darīji, lai tā tas arī notiktu. Mēs
tikāmies reti, tomēr tu man liki justies visīpašākajai sievietei pasaulē...un ar
laiku es atmaigu, ar laiku sāku domāt, ka, ja nu tomēr Tavas jūtas ir patiesas?
Tagad ir pagājuši vairāki gadi, mēs esam izgājuši cauri ellei, bet Tu, vēl
joprojām esi man blakus, dāvā man savu atbalstu, maigumu, mīlestību...Tu
rūpējies par mani, Tavās acīs es redzu, ka Tavas jūtas ir patiesas, īstas, Tu
man katru vakaru saki, ka mani bezprātīgi, ļoti, ļoti stipri mīli, ka es esmu
pati skaistākā, pati mīļākā, vislabākā uz pasules...un es Tev arī atbildēju, atbildu
un atbildēšu, ka es nezinu nevienu, kas ir labāks par tevi, Tu esi pats
apburošākais, mīļākais, skaistākais, uzmanīgākais, labsirdīgākais vīrietis, mans
vīrietis, kuru es mīlu visvairāk uz pasaules, bez kura nu jau mana dzīve nav
iedomājama! Es mīlu Tevi tikpat stipri, cik Tu mīli mani! Es mīlu visu ko tu
dari, pat ja ne vienmēr viss tev izdodas! Es mīlu to, ka tu esi mazliet neveikls!
Es mīlu tevi, jo tu to esi pelnījis! Es Tevi mīlēju, mīlu un mīlēšu līdz savam
pēdējam elpas vilcienam, mīļais!

SANITA B.

***

Atpakaļ