Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

TOP 5 radošas idejas, kā mājās nosvinēt Lieldienas

2020-04-08

TOP 5 radošas idejas, kā mājās nosvinēt Lieldienas
Tuvojoties pavasara svētkiem, daudzi nezina, kā #PaliecMājās periodā nosvinēt Lieldienas un attālināti sveikt savus mīļos. Mēs, Nacionālais dāvanu eksperts Latvijā, ,,Lieliska dāvana” piedāvājam jums 5 idejas interesantiem, jautriem un izdomas bagātiem pavasara svētkiem.

1. Svētku apģērbs un mājas dekori

Svinot Lieldienas mājās, neaizmirstiet radīt svētku noskaņu visapkārt. Izrotā ne tikai Lieldienu olas, bet arī māju - salasi bērza zariņus, ievieto tos vāzē un iekarini tajos svētku rotājumus. Ja rotājumi nav iepriekš iegādāti, nekas, nododies rokdarbiem un veido tos kopā ar visiem mājiniekiem. Jūs varat izgatavot arī lielākas Lieldienu virtenes un ar tām izrotāt mājas pagalmu vai balkonu.

Klājot svētku galdu, izmantojiet pavasara vēstnešus – izplaukušus koku zariņus, narcises, sniegpulkstenītes. Minimālistisks dažādu zaļumu pušķītis, kas novietots blakus katram šķīvim, ne tikai rotās galdu, bet arī sniegs pacilājošu noskaņu. Svarīgi! Atstājiet pidžamas un ikdienas apģērbu skapī - ģērbieties skaistākajā pavasara kleitā, uzvelciet savu iecienīto kreklu un jaunās kurpes!
 

2. Tiešsaistes pusdienas ar ģimeni

Šīs Lieldienas ir citādākas nekā parasti un nav ieteicams doties ciemos vai uzņemt ciemiņus, organizējiet netradicionālas virtuālās Lieldienu pusdienas, sazinoties tiešsaistē. To var izdarīt, izmantojot dažādas tērzēšanas platformas kā piemēram Whatsapp vai Skype. Vienkārši piezvaniet savai ģimenei un dalieties svētku priekā. Video tērzēšanas laikā jūs varat izvēlēties visskaistāk krāsoto olu un dalīties iespaidos par to, kā jums izdevās sagatavoties svinēšanai.
 

3. Lieldienu cienasts 

Ja vēlaties pārsteigt savus mīļos vai draugus, tos ar kuriem šogad nevarējāt kopā svinēt Lieldienas, nosūtiet viņiem gardu pārsteigumu. Kūkas, deserti, picaspastas un pat šašļiks pa tiešo no restorāna - viss, kas jums jādara, ir jāizvēlas to, kas jūsu mīļajiem patiktu visvairāk. Bet ja saldumi un cienasti tomēr nav aktuāli Jūs vienmēr varat pārsteigt savus tuvākos ar iespaidu dāvanām – omei un opim pa žurnālu abonementam, māsai ar vīru aizraujošus tiešsaistes kursus, bet mazajiem - saldumu grozu. 

4. Lieldienu apsveikuma kartiņas

Vai atcerieties kā kādreiz viens otru sveicām ar vēstulēm un pastkartēm? Kādam noteikti vēl glabājas plauktos. Ieprieciniet savus mīļos, nosūtot viņiem paša veidotu pastkarti. Ierakstiet novēlējumu, pasakiet paldies vai vienkārši apsveiciet ar pavasara iestāšanos. 

5. Lieldienu zaķa paslēptās dāvanas

Ja jūs dzīvojat mājā ar privātu pagalmu – lieliski! Rīkojiet svētku aktivitātes un Lieldienu spēles svaigā gaisā. Bērni vienmēr mīl pārsteigumus, tāpēc paslēpiet pagalmā dažādas mazas dāvaniņas un ļaujiet viņiem tos atrast pašiem. Sastādiet Lieldienu zaķa noslēpumu karti! Ja māja ar pagalmu diemžēl nav, nekas – olu un dāvanu meklēšanu rīkojiet arī dzīvoklī. Un atceramies -  svētki mājo mūsos!
 
Atpakaļ