Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Ko iesākt esot mājās?

2020-03-20

Ko iesākt esot mājās?

Šobrīd pasaulē notiek daudz izmaiņas. Daudzi cilvēki šobrīd paliek mājās. Bērni neapmeklē izglītības iestādes un daudzi nezina ko visiem darīt mājās. Cilvēkiem, kuri pieraduši dzīvot lielā skrējienā, šajā periodā ir jāapstājas un jāiemācās dzīvot savādāk. Mēs vēlamies padalīties ar idejām par to, ko iesākt, kad liekas, ka mājās galīgi nav ko darīt. 

SPORTS

Bieži vien cilvēkiem ir daudz un dažādi attaisnojumi, kāpēc viņiem nav laika vingrot. Tāpēc tagad tiešām ir īstais laiks, lai sāktu attīstīt jaunu hobiju. Tiešsaistē ir ļoti daudz bezmaksas video apmācības jebkuras fiziskās sagatavotības līmenim. Jūs noteikti atradīsiet to, kas jums patīk vislabāk. Sporta inventārs absolūti nav nepieciešams, daudzus treniņus var veikt arī ar sadzīves priekšmetiem vai personas ķermeņa svaru. Ja esat mājās ar otro pusīti -  lieliski, mudiniet un motivējiet viens otru! Pēc mājas režīma varēsiet kopā doties uz sporta klubu, lai vēl vairāk nostiprinātu ķermeni un imunitāti. Galu galā sports ir veselība!

LASĪŠANA

Mājas režīms vai piespiedu - brīvprātīgais atvaļinājums no darba? Nesatraucamies tas ir lielisks laiks, lai atcerētos sen aizmirstas nodarbes. Cik reizes esat sapņojis izlasīt iecienīto grāmatu vai pievērsties jaunākajam žurnālam? Bet kā mums notiek parasti – atnāc pēc darba, vakariņas, bērnu mājas darbi, jāieliek veļa mazgāties un viss jāiet gulēt. Jums tagad ir vismaz divas nedēļas klusai lasīšanai. Paskatieties uz grāmatām, kuras stāv uz plauktā un ko vēlaties lasīt vispirms. Mierīgai lasīšanai veltiet vismaz dažas stundas. Tas palīdzēs jums atpūsties un aizmirst to, kas šobrīd notiek visā pasaulē. Ja jūs neesat grāmatu cienītājs, bet žurnālus piekritējs - abonējiet. Tas ir droši – nav tiešā kontakta, nav nepieciešams iziet no mājām. Mūsu partneri piedāvā dažādu žurnālu abonēšanu gan pieaugušajiem, gan bērniem. Vairāk>

KOMUNIKĀCIJA INTERNETĀ

Lai arī klātienes tikšanās pašlaik nav ieteicamas, jūs vienmēr varat turpināt sazināties tiešsaistē. Galu galā mūsdienu tehnoloģiju pasaulei nav robežu. Rīkojiet kopīgas konferences ar kolēģiem, sazinieties ar draugiem – apspriežat kā katram iet, pat kopā uzspēlēt kādu spēli – viss ir iespējams. Ja Jūs esat fitnesa treneris – uzsāciet tiešsaistes kursus un nodarbības. Pasniedziet gleznošanu – tiešsaistes semināru. Dalieties ar pozitīvo – publicējiet foto, ko radošu jūsu bērni ir izveidojuši, kā esat veicis dzīvokļa pārkārtošanu vai kādu interesantu, jaunu online hobiju esat atraduši. Iedvesmojiet arī citus! 

IEPIRKŠANĀS

Šis ir burvīgs laiks, lai turpinātu savus tiešsaistes iepirkšanās paradumus. Cilvēki bija pieraduši visu pirkt tikai fiziskos veikalos, un tiešsaistes tirdzniecība nebija tik aktīva. Tagad pat skeptiskākie e-veikalu atzinēji ir spiesti mācīties iepirkties un paļauties uz mūsdienu tehnoloģijām. Internetveikali ļauj nesteigties un rūpīgi izlasīt informāciju par katru piedāvāto preci, aplūkot to no visām pusēm. Tajos, tāpat kā fiziskajos veikalos, ir garantija. Galvenais ir iepirkties uzticamā e-veikalā un, ja jūs pērkat pirmo reizi, noteikti izlasiet atsauksmes. Tiem, kas meklē dāvanu draugiem vai otrai pusītei – "Lieliska dāvana" vienmēr būs jūsu rīcībā. Tagad diemžēl ballīšu organizēšanu ir jāatliek, bet jubilāra sveikšanu neviens nav atcēlis. Tikai 1 minūte un jūsu izvēlētā dāvanu karte jau būs e-pastā! Nosūtiet to ar individuālu apsveikumu, skaistā noformējumā elektroniski un pārsteidziet savus mīļos ar ko patiesi īpašu.

LAIKS PIE DABAS

Jums, iespējams, būs grūti nosēdēt mājās, dzīvojot daudzdzīvokļu labirintos. Daži steidzas pēc darba, citi vienkārši neievēro ieteikumus… Šajā laikā vislabāk ir aizbēgt pie dabas un norobežoties no pilsētas dzīves. Ja jums nav lauku mājas, kur varat pavadīt laiku un baudīt dabu, tas nekas. Lielisks piedāvājumus atpūta uz Bērzu saliņas. Atpūtas oāze - neliela guļbūves mājiņa uz saliņas ar terasi, kurā atrodas divvietīga gulta, dzeramais ūdens, ledusskapis un ūdens vārāmā tējkanna. Pie namiņa ugunskura ir vieta kurā paši varēsiet pagatavot vakariņas, āra galdiņš, kā arī laipiņa, no kuras var makšķerēt. Šeit Jūs varēsiet baudīt netraucētu atpūtu paši uz SAVAS saliņas. Lielisks veids, kā izrauties un vairāk laika pavadīt vienam ar otru.

SKATĪTIES FILMAS

Katru gadu pasaulē tiek uzņemtas neskaitāms skaits filmu, multfilmu un seriālu. Un dažreiz nepietiek laika, lai skatītos visu, ko patiesībā gribētos. Tagad atrodoties mājās - lieliska iespēja atgūt iekavēto, noskatīties Oskara nomināciju saņēmušos šedevrus vai pabeigt mīļoto seriālu, varbūt pat sākt tos skatīties no sākuma. Mēs pavisam drīz publicēsim arī ieteikumus par labākajiem seriāliem, kurus noteikti ir vērts redzēt. Ja mājās esat kopā ar bērniem, organizējiet ģimenes filmu vakarus. Uztaisiet popkornu, varbūt kādas maizītes, dzērienus un jauki pavadiet vakaru kopā.

ĒST GATAVOŠANA

Diemžēl arī kafejnīcu un restorānu apmeklēšana šobrīd nav ieteicama… Bet tagad ir lieliska iespēja parādīt savas kulinārijas spējas un gatavot ēdienu mājās. Bet ko tad, ja jums nav ne mazākās nojausmas, ko gatavot? Saldumi, kurš gan spēj atteikties no tiem. Makarūni, ciparkūkas, svētku kūkas vai saldumu galds – online apmācību veidā, lieliski! Bet ja ar saldumiem neesi uz tu, mēs piedāvājam lielisku šīs problēmas risinājumu – restorāna līmeņa ēdienu piegādi tieši uz mājām. Jautāsiet kā - pavisam vienkārši! Mūsu sadarbības partneri ir organizējuši iespēju izvēlēties ēdienus no tiešsaistes restorāna ēdienkartes un nogādāt tos Jums līdz mājas durvīm. Jums atliek tik vien kā izvēlēties atbilstošāko pasaules virtuvi un izbaudīt - Laivu Centrs garšas pasaule, Āzijas virtuve no “Akhtamar” un “Port Hotel” restorāns “PORTO”, kā arī Jūrmalas pērles “Pegasa pils” piedāvājumus.

MUZEJU APMEKLĒŠANA

Šis ieteikums var likties dīvains, bet, ierakstot meklētājprogrammās “virtuālie muzeji” vai “virtuālās tūres”, jūs bez maksas atradīsiet daudzus piedāvājumus, kuros varēsiet doties virtuālā pastaigā pa muzejiem visā pasaulē. Mūsdienu tehnoloģijas ļauj virtuāli izpētīt muzejus, parkus un mākslas galerijas. Pēc mājās palikšanas perioda jūs atklāsiet cik daudz patiesi interesantu vietu var apmeklēt. Tas ir lielisks veids, kā iepazīt savu valsti kā arī citu valstu kultūras mantojumu.

APMĀCĪBAS

Mēdz teikt, ka mācīties var visu mūžu un tas ir nebeidzams process. Varbūt esat vienmēr vēlējies iemācīties dziedāt, bet ikdienas darbu sarakstā nav bijis tam laika. Tagad ir! Lieliska iespēja apgūt dziedāšanu pie “Vocal Master Latvia” pat neizejot no mājām. Vai piemēram iemācīties spēlēt kokli tiešsaistes kursos. Varbūt tevī slēpjas modes dizainera gars, izveido savu kolekciju. Nav svarīgi, kurā pasaules malā tu esi – galvenais ir uzsākt un pamēģināt!

Vissvarīgākais ir tas, ka esošais periods neapturēs jūsu dzīvi. Pat mājās jūs varat uzlabot, stiprināt savu veselību, ķermeni un iemācīties daudz jauna. Mēs ticam, ka šie ieteikumi palīdzēs jums atklāt jaunus horizontus. Tagad visiem ir jāiemācās dzīvot mazliet savādāk, nekā esam pieraduši…

Atpakaļ