Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Kāzu tosti un runas: iedvesmojošas idejas jūsu svētkiem

2023-07-01

Kāzu tosti un runas

Sveicināti mūsu blogā! Šodien mēs dalīsimies ar kāzu tostu un runu idejām, kas palīdzēs padarīt jūsu svētkus vēl atmiņas vērtākiem. Mēs esam apkopojuši dažādus skaistus tostus un runas, kas iepriecinās līgavu un līgavaini viņu mīlestības svētkos. Lasiet tālāk, lai iegūtu iedvesmu savai nākamajai runai. Kāzu dāvanas šeit.

Kāzu tosti un runas:

 

***

Lai noteiktu kuģa kursu, jūrnieki orientējas pēc zvaigznēm. Tāpēc nepieciešama stabila, nekustīga zvaigzne. Arī katram pārim ir vajadzīgs kopīgs mērķis, uz kuru tiekties. Viscēlākais mērķis ir padarīt laulībā vienam otru laimīgu. Tad nu, dārgie jaunlaulātie, lai ceļa zvaigzne ved Jūs uz laimes ostu! Lai jūsu māju piepilda bērni un miers! Pavisam noteikti iesaku izdzert glāzes sausas! Jaunajam pārim – rūgts!

 

***

Kāda aristokrāte reiz savā dienasgrāmatā ierakstījusi: „Laimes atslēga ir savstarpēja uzmanība vienam pret otru. Dzīves laime sastāv no atsevišķiem mirkļiem, no sīkumiem: no skūpsta, smaida, labvēlīga skatiena, sirsnīga komplimenta un neskaitāmām mazām, labām domiņām. Dienišķā maize vajadzīga arī mīlestībai.” Šajā sirsnīgajā dienā es gribu jaunlaulātajiem novēlēt būt saudzīgiem vienam pret otru, tad „mīlestības maizei” allaž atradīsies vieta uz Jūsu ģimenes galda. Novēlu Jums patiesu laimi, kopīgo dzīves ceļu uzsākot!

 

***

Dārgie jaunlaulātie, es vēlos iedzert par to, lai Jūs saistītu ne tikai mīlestība, bet arī kopīgs un cēls mērķis. Lai Jūsu skatieni allaž tiktu vērsti vienā virzienā! Par to arī līdz malām piepildīsim glāzes!

 

***

Vēlos Jums pavēstīt par kādu interesantu matemātisku atklājumu mīlas lietās. Mīlestībā ir savdabīga proporcija: precēties nozīmē uz pusi samazināt savas tiesības un dubultot pienākumus. Novēlēsim līgavai un līgavainim vienmēr atcerēties šo vienkāršo, taču svarīgo matemātisko formulu!

 

***

Kāds pazīstams senatnes filozofs teicis, ka noteikti vajag precēties: ja paveiksies – būsiet laimīgs, ja ne – kļūsiet par filozofu. Ļausim, lai ar filozofiju tomēr nodarbojas profesionāļi!

 

***

Laulību gredzens ir sens simbols ar daudzejādu nozīmi. Pirmkārt, tas ir uzticības simbols: tas pierāda apkārtējiem savstarpēju piederību. Otrkārt, gredzens ir apaļš – tam nav ne sākuma, ne beigu, tas simbolizē mūžību. Un visbeidzot – laulību gredzens ir no zelta, bet zelts ir tīrs un skaists metāls, kuram nepielīp dubļi. Tādā veidā laulību gredzens simbolizē mīlestību un uzticību, tīrību un mūžību. Dārgie jaunlaulātie, lai Jūsu savienība būtu stipra, tīra un laimīga! Savus novēlējumus apstiprināsim ar šampanieša glāzi!  

 

***

Mēdz teikt: nav jābrīnās, ja laulāts pāris šķiras, bet ir jābrīnās, ja tie mūžam nešķiras. Novēlam Jums dzīvot tā, lai ļaudis brīnītos!

 

***

Lai sagaidītu sudrabkāzas, sievai ir vajadzīgs zelta raksturs, bet vīram - dzelzs izturība. Pacelsim glāzes par šo brīnišķīgo sakausējumu!

 

***

Lai Jūs viens otrā mīlētu ne tikai jaunības skaistumu, bet arī matu sirmumu, un mūža nogalē varētu teikt: „Es būšu ar mieru sākt dzīvi no jauna, lai atkal satiktu Tevi!”

 

***

Dzīve ir pretrunu pilna. Kad noziedznieku ieslēdz važās, viņš alkst tās saraut. Bet šodien ar mums kopā ir divi brīnišķīgi cilvēki, kuri pilnīgi brīvprātīgi savažojuši viens otru zelta važām. Pacelsim glāzes par to, lai šīs važas būtu mūžīgas un nestu viņiem tikai laimi!

 

***

Šodien Jūsu kopējā baltā diena! Saglabājiet šīs dienas silto mirdzumu savās sirdīs un vēliet viens otram laimi. Nāks ikdiena, lielās un mazās rūpes, kad būs jāprot saudzīgi glabāt savu mīlestību. Katra nākamā diena nesīs kaut ko jaunu. Atcerieties, ka jums līdzās ir stipri balsti – jūsu vecāki, kuru padomi un dzīves gudrība vienmēr palīdzēs, tikai nekad nepazaudējiet ceļu uz viņu sirdīm. Dzīvojiet tā, lai nestu laimi saviem vecākiem un lai reiz iedegtais ģimenes pavards nekad neizdzistu, lai šis siltums saglabājas Jūsu mīlestības turpinātājiem – Jūsu bērniem!

 

***

Kādam Austrumu Gudrajam reiz vaicāja: – Kā saglabāt labas attiecības starp vīru un sievu? Un viņš atbildēja: – Vīram nav jāklausās, ko runā sieva, un sievai nav jāskatās, ko dara vīrs! Pacelsim glāzes par jaunlaulāto saskaņu!

 

***

Veiksmīga laulība nozīmē daudzkārtēju iemīlēšanos – vienā un tajā pašā cilvēkā. Novēlam Jums abiem saglabāt šo brīnišķīgo iemīlēšanās sajūtu visa mūža garumā! Īsta mīlestība nav tā, kas iztur ilgus atšķirtības gadus, bet gan tā, kas iztur ilgus tuvības gadus!   

 

Lai padarītu jaunā pāra kāzu dienu vēl neaizmirstamāku, esam apkopojuši jaukus apsveikumus, kurus varēsiet pievienot savai dāvanai!

Kāzu tosti un runas ir būtiska daļa no jebkuriem kāzu svētkiem. Tie ir brīdis, kad mēs varam izteikt mūsu mīlestību, cieņu un novēlējumus jaunajam pārim. Mūsu blogā mēs esam apkopojuši dažādus tostus un runas, kas iepriecinās līgavu un līgavaini viņu mīlestības svētkos.

Kāzu tosti: mīlestības izpausme

Kāzu tosti ir brīnišķīga iespēja izteikt savu mīlestību un novēlējumus jaunajam pārim. Tostos var iekļaut jebkādas emocijas - no prieka un laimes līdz smiekliem un asarām. Tostu rakstīšana var būt arī iespēja atcerēties savus pašu kāzu svētkus un dalīties ar savām pieredzēm.

Kāzu runas: vārdi, kas paliek atmiņā

Kāzu runas ir vēl viens veids, kā izteikt savu mīlestību un novēlējumus jaunajam pārim. Runas var būt emocionālas, jautras vai pat filozofiskas. Galvenais ir tas, ka tās ir personīgas un no sirds.

Mūsu blogā mēs esam apkopojuši dažādus tostus un runas, kas iepriecinās līgavu un līgavaini viņu mīlestības svētkos. Mēs ceram, ka šīs idejas un iedvesma palīdzēs jums rakstīt savu tostu vai runu nākamajām kāzām.

Atpakaļ