Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Kādas dāvanas 8. martā vēlās sievietes?

2012-03-07

Kādas dāvanas 8. martā vēlās sievietes?

Kad 8. marts tuvojās vīriešus pārņem maza panika, ko lai dāvina mīļotajām Sieviešu dienā. Rodas jautājums vai tiešam ar ziediem būs pietiekami? „Lieliska dāvana“ apkopoja mazu ieskatu tajā, ko sievietes vēlētos saņemt no saviem vīriešiem 8 marta svētkos.

1. Kā galveno varam uzsvērt uzmanību no Jums vīriešiem, vairāk komplimentu, mīļus vārdus, īstu vīriešu attieksmi un Jums izdosies šajā dienā sievietēm justies vēl īpašākām.

2. Ziedi, tie noteikti ir sieviešu dienas galvenie varoņi, gan mammām, gan kolēģēm, māsām un pats galvenais savam mīļotajām. Krāsainas tulpes, rozes, vai citi ziedi, kopā ar apsveikuma kartiņu, šokolādi, vai kādu mazu nieciņu, ikvienai sievietei liks smaidīt.

3. Kad kūku ēšana ar kolēģēm ir tāda kā Sieviešu dienas darba tradīcija, tad Jūsu mīļota sieviete noteikti ir pelnījusi, kaut ko vairāk, un Jūs nekļūdīsieties, ja uzaicināsiet uz restorānu. Ļaujieties jaukam vakaram ar garšīgu ēdienu un mīļoto sievieti blakus.

4. Ja uzskatāt, ka ar ziediem ir par mazs, tad dāvanas vienmēr būs tieši laikā, kuram gan tās nepatīk saņemt? Sievietes vienmēr priecāsies, par juvelierizstrādājumiem, smaržām, SPA atpūtas iespējām.

5. Ja gribās sagādāt kādu pārsteigumu, tad kopā dodieties saņemt emocijas zirgu izjādē, vai izbaudīt ātrumu un izbraukt suņu pajūgā. Būs piemērota arī kāda cita aktivitāte, kas ikdienas rutīnu, un standarta dāvanu pasniegšanu nomainīs pret jaunam un prieka pilnām emocijām!

Ceram, ka mūsu padomi Jums noderēs, lai Sieviešu dienu padarītu prieka pilnu un Jūsu mīļotajām liktu justies īpašām.

Atpakaļ