Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

"Jump Space": kur izklaide satiekās ar aktīvo dzīvesveidu

2024-04-10

"Jump Space": kur izklaide satiekās ar aktīvo dzīvesveidu

Aiz muguras atstājot digitālo ekrānu piesātināto ikdienu, "Jump Space" piedāvā atklāt vietu, kur fiziskās aktivitātes un kopīgas emocijas ir galvenie varoņi. Radīts ar mērķi sniegt alternatīvu tradicionālajai izklaidei, šis parks izceļas ar savu unikālo pieeju – piedāvāt ne tikai jautrību un izklaidi, bet arī veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Santa Gainuļina, "Jump Space" vadītāja, ir ļāvusi mums uzdot pāris jautājumus, kas atklāj, ar ko šis parks ir tik īpašs, kādi ir uzstādītie mērķi un nākotnes plāni.

 

  1. Kas iedvesmoja radīt "Jump Space" aktīvās atpūtas parku un kā mainījās ideja no pirmā koncepta līdz šodienai?

    Atpūtas parka “Jump Space” galvenā ideja bija radīt vietu, kur tās apmeklētājiem, galvenokārt, bērniem un jauniešiem, tiktu nodrošināta iespēja jautri pavadīt laiku ģimenes vai draugu kompānijā. Mēs vēlamies jauniešu vidū popularizēt ideju, ka atpūtas laiks, kas pavadīts ārpus viedierīču ekrāniem, var būt tik pat jautrs, sociāli aktīvs un daudz veselīgāks un aizraujošāks.

 

  1. Kādas ir unikālās "Jump Space" piedāvātās aktivitātes, kas atšķir jūsu parku no citām līdzīga veida izklaides vietām?

    “Jump Space” esam apvienojuši dažādas aktīvās atpūtas iespējas – batutus, līdzsvara baļķi, kāpelēšanas sienu un šķēršļu joslu mazākajiem parka apmeklētājiem, kā arī papildinājuši tās ar spēļu automātiem, dzērienu un uzkodu piedāvājumu un iespēju rezervēt ballīšu istabas privātiem pasākumiem. Kā unikālā piedāvājuma momentu mūsu aktīvās atpūtas parkā minēšu īpašu basketbola un futbola laukumu, kas izviedots uz atsperīgas piepūšamās grīdas.

 

  1. Varētu pastāstīt par kādu īpaši atmiņā paliekošu notikumu vai piedzīvojumu, kas risinājies "Jump Space"?

    Regulāri ikdienas parka apmeklējumus cenšamies papildināt ar dažādām tematiskām aktivitātēm, atbilstošas sezonai, gadalaikam un aktuālajām svētku dienām. Taču īpaši vēlos uzsvērt mūsu dienas nometnes, kuras sākotnēji rīkojām tikai vasarā, bet šogad pirmo reizi aizvadījām arī “Jump Space Pavasara dienas nometni 2024”. Nometnes nedēļas ir vēl ilgi atmiņā paliekošas, pateicoties to dalībnieku unikālajiem dzīves redzējumiem, izdzīvotajām emocijām un arī mums, parka darbiniekiem, sniegtajai pieredzei un kopīgi radītajām atmiņām.

 

 

  1. Kā "Jump Space" nodrošina apmeklētāju drošību, un kādas ir galvenās drošības procedūras?

    Apmeklētāju individuālai drošībai aicinām parku apmeklēt zeķēs ar neslīdošu pārklājumu pēdas daļā. Jaunākos apmeklētājus (līdz 5 gadus vecus) aicinām izklaides iespējas izmantot pavadošās personas kompānijā. Tāpat arī lūdzam ievērot parka iekšējās kārtības noteikumus, kurus lēcienu karstumā apmeklētājiem laipni mēdz atgādināt “Jump Space” instruktori.

 

  1. Kādi ir bijuši lielākie izaicinājumi "Jump Space" parku izveidē un attīstībā?

    Tā kā cenšamies uzlabot sniegtā pakalpojuma kvalitāti, atbilsotši pieprasījumam, tad es teiktu, ka lielākais izaicinājums bija, ir un būs apmeklētāju vēlmēm atbilstoša pakalpojuma izveidošana un pilnveidošana.

 

  1. Kādas ir "Jump Space" vērtības un kā tās tiek ieviestas ikdienas darbībā un klientu apkalpošanā?

    “Jump Space” galvenā vērtība ir apmeklētāja prieks un drošība. Tāpēc ikdienā cenšamies parkā radīt nepiespiestu, priecīgu gaisotni, daudzpusīgu pakalpojumu un emocijām bagātu piedzīvojumu, vienlaikus neaizmirstot sekot līdzi ar drošību saistīto noteikumu ievērošanai.

 

  1. Kā "Jump Space" piedāvājums ir mainījies, reaģējot uz klientu atsauksmēm un vajadzībām?

    Esam mainījuši cenu politiku, veidojot to klientam draudzīgāku darba nedēļas ietvaros, kā arī papildinājuši piedāvāto pakalpojumu klāstu, piedāvājot parkā iegādāties dažādas uzkodas un dzērienus, kā arī veikt ēdināšanas pakalpojumu iepriekšpasūtījumu ballīšu rezervācijām.

 

  1. Vai "Jump Space" piedāvā kādas īpašas programmas vai aktivitātes skolām un uzņēmumiem?

    Esam sagatavojuši vairākus īpašos piedāvājumus dažādām apmeklētāju grupām:

    Uzņēmumiem darba dienās līdz plkst. 16:00 piedāvājam iespēju par puscenu izīrēt ballīšu istabas komandas saliedēšanas pasākumiem;

    Skolām piedāvājam grupas atlaidi “Jump Space” apmeklējumam;

    Visiem apmeklētājiem esam izveidojuši “Draugu kartes” lojalitātes programmu, kas paredz, ka katrs sestais parka apmeklējums ir bezmaksas. Tāpat arī katra mēneša pēdējā ceturtdienā apmeklētājiem piedāvājam iespēju parku apmeklēt kopā ar draugu, iegādājoties tikai vienu ieejas biļeti!

  1. Kā "Jump Space" seko līdzi jaunākajām tendencēm aktīvās atpūtas nozarē un kā tās tiek integrētas jūsu piedāvājumā?

    Regulāri sekojam līdzi jaunākajām nozares tendencēm Latvijā un pasaulē, un cenšamies tās ieviest arī “Jump Space”. Viena no šobrīd jauniešu vidū populārām aktivitātēm drīzumā būs pieejama arī mūsu parkā, bet šobrīd lai tā paliek intriga.

  2.  Nākotnes plāni – vai "Jump Space" plāno paplašināties vai ieviest jaunas aktivitātes?

    Jā, protams! Drīzumā gaidāma “Jump Space” paplašināšanās tepat kaimiņos, Lietuvā, tikmēr Rīgas “Jump Space” parkos plānojam pilnveidot mūsu sniegto pakalpojumu, piedāvājot arvien jaunas aktivitātes mūsu apmeklētājiem.

  3. Kādas ir iecienītākās aktivitātes "Jump Space" parkā un kāpēc?

    Iecienītākā “Jump Space” aktivitāte nenoliedzami ir batuti. Tas ir diezgan likumsakarīgi, tā kā tā ir mūsu parka piedāvātā pamata aktivitāte, uz kuru apmeklētāji mērķtiecīgi ierodas. Jāatzīst, ka, papildus lēkšanai pa batutiem, lielu ievērību izpelnījušies spēļu automāti, kā arī basketbola un futbola laukums ar piepūšamo grīdu, kas atrodams TC “Spice” atpūtas parkā.


  4. Vai "Jump Space" piedalās kādās sociālās vai labdarības iniciatīvās? Ja jā, varētu pastāstīt vairāk par tām?

    “Jump Space” atbalsta dažādus sociālos un labdarības projektus, nodrošinot tiem bezmaksas apmeklējuma iespējas. Tāpat arī regulāri sponsorējam balvas dažādos pasākumos, kas vērsti uz aktīvā dzīvesveida veicināšanu jauniešu vidū: sporta spēlēs, turnīros, deju festivālos u.tml.


  5. Kāpēc "Jump Space" izvēlas sadarboties ar "Lieliska dāvana", kādas ir šīs sadarbības priekšrocības?

    “Lieliska dāvana” ir viens no lielākajiem, atpazīstamākajiem dāvanu pakalpojumu sniedzējiem Latvijā, kas, savukārt, palīdz veicināt arī mūsu kā sadarbības partnera atpazīstamību. Mūsuprāt, tieši “Lieliska dāvana” zina, kā vislabāk un kvalitatīvāk radīt cilvēkiem svētkus. Tas, savukārt, iet roku rokā ar mūsu filozofiju par prieku un svētkiem katru dienu!

 

 

 

 

Atpakaļ