Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Dāvanu Ieteikumi Tēva Dienā: No Adrenalīna līdz Relaksācijai

2023-08-05

Dāvana tētim: kā pārsteigt un ko dāvināt Tēva dienā?

Tēva diena ir īpašs brīdis, lai pateiktos tēviem par neaizmirstamām atmiņām un bērnības mirkļiem. Šajā rakstā tiek piedāvātas dažādas dāvanu idejas, sākot no adrenalīna pilnām aktivitātēm līdz relaksējošām procedūrām un mācīšanās iespējām. Izvēlies to, kas vislabāk atbilst Tava tēta interesēm un pārsteidz viņu šajā īpašajā dienā! 🎁 Idejas Tēvu dienas dāvanai.

Aktīvam tētim – adrenalīna deva

Tētim, kurš interesējas par ekstremālu sportu, garāžā pastāvīgi kaut ko remontē vai meistaro, uzdāviniet iespēju tuvumā apskatīt un aptaustīt interesantus transporta līdzekļus un izmēģināt tos vadīt pašam. Viens no lētākajiem un tomēr bagāts ar adrenalīnu piedāvājums – izbrauciens ar kartingiem. Ar tiem var braukt gan ziemā, gan arī vasarā. Ja kartingi liekas nepiemērota izklaide īstam vīrietim, izvēlieties izbraucienu ar kvadracikliem.

Varbūt tētim vairāk patīk izklaides gaisā nekā uz zemes? Tad varat izvēlēties izklaides lidojumu ar lidmašīnu, bet ja ir pārāk maz adrenalīna – uzdāviniet lēcienu ar izpletni.

Ne mazāk emociju un ekstremālu sajūtu var piedzīvot arī piedzīvojumu parkā, kāpjot pa trasēm, kas ierīkotas starp kokiem, izmēģinot dažādas sacensības, lidojot pa nolaišanās takām. Drosmīgam tētim iespaidu atstātu arī lidojums ar katapultu. Izvēle patiešām liela, atliek tikai uzdāvināt emocijas!

Relaksācija – dažādi rituāli

Mierīgāka rakstura cilvēkam uzdāviniet to, kas ļautu atbrīvoties, izbaudīt mieru, pabūt kopā ar sevi... Vīna degustācija – lieliska dāvana tētim, kuram patīk ne tikai izbaudīt īpašus dzērienus, bet arī vēlas uzzināt vairāk par vīna gatavošanu. Tiem, kuri vēlas relaksēties, patiks arī tējas dzeršanas ceremonija. Šīs ceremonijas laikā tiks pasniegtas īpašas kvalitātes tējas, kuras garšojot, tētis arī iepazīsies ar to izcelsmi, sapratīs, ka tējas pagatavošana un garšošana ir īsts rituāls...
Tētim, kurš dažreiz ievelk dūmu, vajadzētu patikt ūdens pīpes nobaudīšana austrumu restorānā. Varbūt jūsu tētis ir kārumnieks? Aizvediet viņu pamieloties ar šokolādes fondī!

Ūdens stihija

Ja jūsu tētim ir tuva ūdens stihija, tad lieliska dāvana – izklaide ūdens parkā. Starp citu, ja vēlaties tēti patiešām pārsteigt – uzdāviniet ceļojumu uz kaimiņu – Lietuvas vai Igaunijas – ūdens parku. Tētis nomainīs vidi, atpūtīsies no rutīnas, un reizē arī atvedīs līdzi lieliskus iespaidus. Ūdens parka apmeklējums, kurā ir dažādi nolaišanās kalniņi, viļņojoša jūra, straujas upes, baseini, būs lieliski piemērots, lai jauki iztrakotos, bet pirts zonā tētis varēs atpūtināt ne tikai ķermeni, bet arī domas.

Masāžas un skaistuma procedūras ir pieņemts dāvināt sievietēm, taču neviens vīrietis nepateiks NĒ muguras masāžai! Izvēle ir liela – sporta muskuļu masāža, karstu akmeņu masāža, šokolādes procedūras ķermenim... Jums tikai vajag izvēlēties piemērotāko.

Tiem, kuri vēlas iemācīties

Mācībām un pilnveidošanās procesam nav vecuma ierobežojuma, tad kāpēc tētim neuzdāvināt iespēju iemācīties ko jaunu. Labu noskaņojumu un pozitīvu enerģiju viņam var dot deju stundas. Šeit tētis varēs atcerēties ne tikai pirmo deju ar jūsu mammu, bet arī sajust, ka atkal var dejot. Bet varbūt viņam labāk patiktu cīņas māksla? Šādās nodarbībās iemācās ne tikai pašaizsardzības paņēmienus, bet arī tiek nostiprināta veselība.

Ja vēl neizvēlējāties...

Ja nosaukto piedāvājumu vidū neesat atraduši piemērotu savam tētim, padomājiet ne tikai par to, kas viņam patīk, bet arī par viņa vajadzībām. Varbūt viņš interesējas par zveju, medībām, bet varbūt daudz zina par vīniem, bet līdz pilnīgai laime kaut kas pietrūkst? Tad varat uzdāvināt grāmatu, kurā tētis varēs smelties zināšanas. Pārbaudiet tēta kopšanas piederumu plauktu, to varat atjaunot ar smaržām un citiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem. Vai arī dāvanu komplektus vai kartes, bet tētis pats izvēlēsies to, ko vēlēsies.

Svarīgi neaizmirst sirsnīgi apsveikt un pabūt kopā. Jo uzmanība vienmēr ir svarīgākā lieta!

Vairāk dāvanu ideju tētim >

 

Dāvanas Tēva Dienā: No Ekstremālām Izklaidēm līdz Mierpilnai Relaksācijai

Tēva diena ir ne tikai laiks, kad mēs varam izrādīt savu pateicību un mīlestību, bet arī iespēja pārsteigt ar kaut ko īpašu. 🎁

Adrenalīna Pārpilni Piedzīvojumi

  • Kartingi un Kvadracikli: Ideāli tētim, kurš mīl ātrumu un adrenalīnu.
  • Izklaides Lidojumi: Lidojums ar lidmašīnu vai pat izpletnes lēciens - neaizmirstama pieredze.

Relaksējošas Stundas

  • Vīna un Tējas Degustācijas: Iepazīsties ar dzērienu pasauli un to, kā tie tiek gatavoti.
  • Ūdens Pīpes un Šokolādes Fondī: Unikālas garšas un rituāli.

Mācīšanās un Jaunu Prasmju Iegūšana

  • Deju Stundas: Atjaunojiet vecās atmiņas un iemācieties jaunus deju soļus.
  • Cīņas Māksla: Ne tikai pašaizsardzība, bet arī veselības stiprināšana.

Neatkarīgi no tā, ko izvēlies, galvenais ir pavadīt laiku kopā un izrādīt savu mīlestību un pateicību. Tēva diena ir īpaša iespēja parādīt, cik ļoti mēs novērtējam viņu klātbūtni mūsu dzīvēs. 🥰

Atpakaļ