Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Bellevue Park hotel - Nakšņošana pāriem, ģimenēm vai draugiem

2023-10-10

Bellevue Park hotel - Nakšņošana pāriem, ģimenēm vai draugiem

Rīga ir Latvijas galvaspilsēta, kur dzirkstī enerģija, kustība un panākumi, tā arī Rīga izceļās arī ar savu vēsturisko pievilcību, seno arhitektūru un patīkamo viesmīlību. Ja esi ieplānojis izbaudīt Rīgas krāšņumu, tad nakšņojot Bellevue Park hotel izdosies izbaudīt gan viesnīcā esošo šarmu, gan modernās mūsdienu iespējas un privilēģijas.

Nakšņošana Bellevue Park hotel ir ne tikai apmešanās un atpūta, bet arī atmiņā paliekošs piedzīvojums, kurā apvienojas komforts, izsmalcinātība un skaistums. Viesnīca pārsteidz ar izsmalcinātu un mūsdienīgu telpu interjeru, kas iepriecinās ikvienu nakšņotāju – gan ceļotāju ar pieejamām ērtībām, gan luksusa cienītāju, kurš izvēlas īpaši augstu kvalitāti un apmierinātību.

 

Labumi ikvienam nakšņotājam Bellevue Park hotel

Esi izvēlējies atgūt jaunus spēkus un relaksēties viesnīcā Pārdaugavā – Bellevue Parko hotel, tad noteikti iegūsi vairākus labumus, kas iepriecinās tavu pieredzi vēl vairāk kā būtu vēlējies.

Labumi, ko iegūsi nakšņojot Bellevue Park hotel:

  • luksusa komfortu – viesnīcas istabas ir eleganti un mūsdienīgi iekārtotas, lai nodrošinātu augstu komfortu un maksimālu relaksēšanās iespēju. Numuriņi ir iekārtoti ar visām ērtībām, lai maksimāli izbaudītu miera sajūtu.
  • dabas parka tuvumu – viesnīca atrodas parka tuvumā, tādējādi iespējams izbaudīt svaigu gaisu, parka pievilcību un pilsētas klusumu.
  • izcilu virtuvi – viesnīcas restorāns rūpējas par īpaši izsmalcinātu ēdienkarti, lai garšas kārpiņām būtu iespēja baudīt gardu ēdienu. Uzturoties Bellevue Park hotel būs iespēja ikrītu baudīt gardas un bagātīgas brokastis.
  • relaksācijas iespējas – rūpējoties par ķermeņa labsajūtu, iespējams apmeklēt arī SPA zonu, kur baudīt saunu, pirti un siltu džakuzi;
  • muskuļu tonusa uzlabošana – rūpējoties par muskuļu spēku un tvirtumu, iegūsti iespēju apmeklēt sporta zāli;
  • izcila apkalpošana – Bellevue Park hotel rūpējas, lai ikviens nakšņotājs jūtas apmierināts ar gūto pieredzi, tādējādi tā ir galvenā viesnīcas misija – nodrošināt augstas kvalitātes apkalpošanu.

 

Nakšņošana un picu piedzīvojums

Nakšņošana viesnīcā var būt superīgs piedzīvojums, ko papildina picu ēšanas pieredze.

Izvēlies dāvanu no karti no Lieliska dāvana – Atpūta un gardas picas viesnīcā „Bellevue Park Hotel Riga”un iegūsti iespēju izvēlēties divas picas no viesnīcas restorāna ēdienkartes.

Šis piedzīvojums ir lieliska dāvana pārim vai ģimenei, lai baudītu karstas un lieliskas picas tieši no krāsns.

Vienlaikus varēsi apmeklēt spa zonu, sporta zāli, kā arī baudīt gardas brokastis.

 

Ģimenes atpūta Bellevue Park hotel

Iegādājies dāvanu karti no Lieliska dāvana – Atpūta ģimenei viesnīcā „Bellevue Park Hotel Riga”un iegūsti laiku, ko pavadīt kopā ar ģimeni, izbaudot īpašus ēdienu un parka tuvumu.

Ģimenes atpūtas laikā vienlaikus būs iespēja izmantot spa zonu, sporta zāli, baudīt izcilas brokastis, kā arī doties vakara pastaigā pa blakus esošo parku.

 

Atpūties divas naktis Bellevue Park hotel

Vēlies ļauties mierpilnai atpūtai, domājot tikai par savu labsajūtu un iekšējo mieru? Lieliska dāvana piedāvā dāvanu karti –2 nakšu atpūta viesnīcā „Bellevue Park Hotel Riga”, ar kuru būs iespējams izbaudīt visas priekšrocības 2 naktis. Papildus noteikti paspēsi aplūkot Rīgas vecpilsētu, apmeklēt kādu muzeju, kā arī izbaudīt pie viesnīcas esošo parku.

Nakšņošanu baudīsi Superior klases numurā, baudīsi gardas brokastis un arī iegūsi iespēju apmeklēt sporta zāli un spa zonu. Katram viesim Bellevue Park hotel piedāvā auto stāvvietu pēc nepieciešamības, kā arī nodrošina bezvada interneta pieejamību visā ēkā.

 

Izbaudi rūpes par savu labsajūtu, gūsti atelpu no ikdienas pienākumiem, kā arī ļaujies garšas kārpiņu baudai ar Lieliska dāvana dāvanu kartēm – Bellevue Park hotel!

 

Atpakaļ