Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Atpūtas Paradīze Baltic Beach Hotel & SPA

2023-09-22

Baltic Beach hotel & SPA

Baltic Beach hotel ir izcila atpūta jūras krastā, kur skaistums, komforts un ekskluzivitāte saplūst vienā vietā. Baltic Beach hotel ir gan Latvijas, gan starptautisks augstas klases viesnīca, kas piedāvās pilnvērtīgas un baudpilnas brīvdienas, iekļaujot eleganci un relaksāciju.

Baltic Beach hotel & SPA ir viesnīca, kas rada dzīvesstilu – iepriecini sevi un savu ģimeni ar relaksāciju, piedzīvojumu un atpūtu vienlaicīgi. Baudi ūdens priekus, svaigu jūras gaisu un lielisku vakariņu, brokastu ēdienkarti.

Baltic Beach hotel SPA rituāli ķermeņa veselībai

Rituāli ķermeņa veselībai ir augstākā vērtība, kas ļaus katram ķermenim justies brīvam, relaksētam un motivētam uz jauniem sasniegumiem.

Baltic Beach hotel SPA piedāvājuma ir plaša izvēle iedarbīgām ķermeņa procedūrām – masāžas, kas atvieglo muskuļu spriedzi, īpašas ādas kopšanas procedūras un zemūdens masāžas, kas padarīs ķermeni tvirtāku.

SPA rituālu piedāvājumi, ko atradīsi Lieliska dāvana sarakstā:

 

Individuāla ķermeņa atjaunošanas programma

Baltic Beach hotel & SPA ir vieta, kur ne tikai relaksēties, bet arī iegūt iespēju uzlabot savu ķermeņa labsajūtu, individuāli pielāgojot pieeju un ievērojot personīgās vajadzības un mērķus.

Individuālas ķermeņa atjaunošanas iespējas Lieliska dāvana sarakstā:

 

Ģimenes prieka osta – Baltic Beach hotel & SPA

Baltic Beach Hotel & SPA ir vieta, kur rūpēties par ķermeņa veselību, kā arī lieliski pavadīt laiku ar ģimeni un bērniem.

Domājot par ģimenēm ar bērniem, Baltic Beach Hotel atradīsi:

  • atbilstošus ģimenes numuriņus, kur katram būs ērti nakšņot un atgūt spēkus jaunai dienai;
  • īpašas ūdens izklaides bērniem, kuras papildina ūdens slidkalniņi, siltā ūdens baseini un pat mēreni siltas pirtis ar multeņu ierakstiem;
  • ēdienkarti un ēdiena izvēli tieši bērniem.

Lieliska dāvana klāstā atradīsi ģimenes piedāvājumus Baltic Beach Hotel atpūtai:

 

Jūras krasta un pilsētas pievilcība

Atceries, ka Baltic Beach Hotel & SPA atrodas Jūrmalās, kas ir pilsēta pie jūras un īpaši izceļas ar skaistu un vēsturisku arhitektūru.

Pēc procedūru un vakariņu baudīšanas noteikti izbaudi:

  • romantisku saulrietu jūras krastā;
  • pilsētas senatnīgo arhitektūru, īpaši pavērs acis uz māju jumtiem;
  • baudi pilsētas mieru un atgūsti enerģiju savam ķermenim.

Meklē augstas kvalitātes atpūtu jūras krastā, piedzīvot pilnvērtīgas ģimenes brīvdienas vai baudīt romantisku divvientulību ar pastaigu pie jūras un pilsētas šarmu?

Baltic Beach Hotel & SPA visu atradīsi vienuviet!

Lieliska dāvana aicina katru, veltīt laiku savas labsajūtas uzlabošanai un jaunu spēku atgūšanai, lai piedzīvotu pilnīgu relaksāciju, vienlaikus arī piedzīvojumu un komfortu.

Brīvdienas viesnīcā noteikti sniegs labāko ieguldījumu katram, kas būs gatavs ļauties sevis lutināšanai un pilnveidošanai.

 

Lieliska dāvana aicina izvēlēties sev atbilstošāko atpūtu Baltic Beach Hotel & SPA piedāvājumā un ļauties mierpilnai atpūtai!

Atpūtas un Labsajūtas Meklētājiem: Baltic Beach Hotel & SPA

Baltic Beach Hotel & SPA ir ne tikai viesnīca, bet arī pilnīga atpūtas un labsajūtas osta. 🌊 Šī viesnīca ir ideāla izvēle tiem, kuri meklē ne tikai komfortu, bet arī kvalitāti un dažādību.

SPA Rituāli un Labsajūta

  • Masāžas un ķermeņa kopšana: Šeit piedāvātas masāžas, kas atvieglo muskuļu spriedzi, un īpašas ādas kopšanas procedūras.
  • Individuālas programmas: Viesnīca piedāvā individuālas ķermeņa atjaunošanas programmas, kas pielāgotas katram viesim.

Ģimenes Izklaides Osta

  • Bērnu izklaides: Iekļaujot ūdens slidkalniņus un siltā ūdens baseinus.
  • Ģimenes numuri: Ērti un plaši numuri, kas piemēroti visai ģimenei.

Jūrmalas krasta skaistums un pilsētas pievilcība pievieno papildu šarmu jūsu uzturēšanās laikā. No romantiskiem saulrietiem līdz vēsturiskai arhitektūrai, Jūrmala ir vieta, kurā vēlaties atgriezties. 🌅

Iegūstiet pilnīgu atpūtu un labsajūtu, izbaudot Baltic Beach Hotel & SPA piedāvājumus. Šī ir vieta, kur jūs varat pilnveidot sevi un atgūt spēkus jauniem piedzīvojumiem.

Atpakaļ