Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes un sociālo tīklu spraudņi, lai nodrošinātu netraucētu vietnes darbību, analizētu apmeklētāju aktivitātes un nodrošinātu personalizētas reklāmas. Jūs varat pārvaldīt sīkdatnes savos uzstādījumos. Plašāka informācija Privātuma politika.
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
LV
RU
Pašapkalpošanās
Izlase

Atpūtas kompleks „Grantiņi“

 

Pasākuma norises vieta: Svētes pagasts, “Grantiņi 1”, LV-3008, Latvija

Pasākuma norises laiks: 11:00-18:00

Pasākuma apmeklētāju skaits: 200 personas

 


 Paldies par aktīvu reģistrēšanos, pasākuma apmeklētāju saraksts noslēgts!

 

Pasākuma programmas apraksts:

Atpūtas komplekss Grantiņi atrodas 10 km attālumā no Jelgavas, bagātīgi meži, bērzu birzis un skaistas karjeras ar vairākām saliņām, kur katrai dots savs nosaukums. Azartiskajiem makšķerniekiem – zvejas iespējas - noķert īsteni vērienīgu Stori (ņemot līdzi tam nepieciešamo aprīkojumu), par papildus maksu varēsiet to atstāt arī savā īpašumā. Protams, pēc pastaigām un aktivitātēm svaigā gaisā vajag iestiprināties – silta, garda tēja visiem apmeklētājiem! Jūsu ērtībām tiks piedāvātas arī jauki iekārtotas piknika vietas, protams, našķus ņemam līdzi paši! Bet ja tomēr vēlaties iestiprināties kārtīgāk, gaumīgajā un skaistajā atpūtas kompleksa restorānā būs pieejams īpašs svētku piedāvājums tieši Jums! Ģimeniska, relaksējoša atpūta un krāšņā Latvijas daba tepat Jums līdzās atpūtas kompleksā Grantiņi!

Svētku programmā Jums būs iespējams doties ekskursijā pa vērienīgo Storu audzētavu (Plkst. 12:00 un 15:00), mazajiem apmeklētājiem - rotaļāties speciāli ierīkotajā bērnu laukumā ar batutu atrakcijām.